Reclamă

Jeff Bezos se relaxează alături de Lauren Sanchez. Miliardarul și-a adus logodnica la bordul unui iaht de lux

Jeff Bezos se relaxează alături de Lauren Sanchez. Miliardarul și-a dus logodnica la bordul unui iaht de lux. Cei doi au călătorit cu ajutorul unui elicopter. Aceștia au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau întâmpinați la bord de către un grup de prieteni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iunie 2023, 6:28

Jeff Bezos pare mai fericit ca niciodată alături de logodnica sa. Miliardarul în vârstă de 59 de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Lauren. Cei doi au decis să-și petreacă vacanța în Portofino, Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeff Bezos se relaxează alături de Lauren Sanchez

Bezos este decis să facă totul pentru a o vedea pe logodnica sa fericită și împlinită. Miliardarul o răsfață pe Lauren cu vacanțe scumpe, departe de privirile curioșilor. Cei doi logodnici s-au retras de această dată la bordul iahtului de lux pe care Bezos l-a cumpărat pentru jumătate de miliard de dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jeff Bezos în timp ce o fotografiază pe Lauren Sanchez la bordul iahtului său
Lauren Sanchez a fost cerută în căsătorie de către miliardarul Jeff Bezos / Profimedia Images

După o relație de aproape cinci ani, Bezos și Sanchez s-au logodit în mare secret. Vacanțele la bordul iahtului nu sunt străine de cei doi îndrăgostiți. Ultima dată cei doi s-au distrat în Mallorca, Spania. De data aceasta au ales ca destinație Italia.

Reclamă

Pentru că își doresc intimitate, cei doi încearcă să se ferească de privirile curioșilor. Paparazzi obțin cu greu imagini cu Bezos și iubita sa atunci când aceștia se află pe aht.

De data aceasta au fost pozați în ipostaze tandre. După ce au coborât din elicopter și s-au îmbarcat, Bezos și Lauren au mers pe puntea principală. Lauren a renunțat la rochia sa neagră și s-a schimbat într-un costum de baie din două piese.

Diva a fost pozată de paparazzi în timp ce îi făcea ochi dulci viitorului său soț. De altfel, bruneta focoasă l-a rugat pe Bezos să o ajute cu câteva fotografii.

Reclamă

Miliardarul i-a respectat dorința iubitei și a făcut răbdător poze în timp ce aceasta se distra în fața camerei de fotografiat. Cei doi par să se înțeleagă din ce în ce mai bine. Publicația PageSix a scris că cererea în căsătorie a avut loc în mare secret, iar miliardarul și-a surprins complet partenera.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Bezos și partenera sa trăiesc o poveste de iubire de aproape cinci ani. Vestea logodnei a luat prin surprindere presa internațională.

Miliardarul și partenera sa au fost prezenți la Festivalul de Film de la Cannes, iar ulterior s-a aflat că aceștia s-au logodit. Sanchez, în vârstă de 53 de ani, nu a vorbit prea mult despre acest eveniment. Totuși, paparazzi au surprins un inel cu diamant pe degetul inelar.

Ea și miliardarul au început să se întâlnească din 2018, iar de atunci au fost văzuți deseori împreună. Deși au ales să fie discreți până când Bezos și-a finalizat divorțul cu fosta sa soție, MacKenzie Scott, ulterior Lauren nu s-a mai ferit să se afișeze alături de cel pe care îl iubește.

Sanchez a avut ocazia să vadă întreaga lume alături de miliardar, după cum a declarat chiar ea într-un interviu din 2022.

Vedeta se simte foarte iubită alături de partenerul său, iar acest lucru se poate vedea din imaginile în care apar deseori în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți sunt acum logodiți și par să descopere în continuare lumea împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×