Reclamă

Chantel Jeffries s-a distrat pe plajă într-un costum de baie minuscul. Vedeta s-a bucurat de soarele din Miami alături de o prietenă

Chantel Jeffries s-a distrat pe plajă într-un costum de baie minuscul. Vedeta s-a bucurat de soarele din Miami alături de o prietenă, Karrueche Tran. Cele două frumuseți au oferit un spectacol uluitor în timp ce se relaxau împreună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 mai 2023, 6:50

Vedeta în vârstă de 30 de ani, fosta iubită a lui Justin Bieber, și-a etalat silueta senzațională într-un costum de baie minuscul de culoare neagră în timp ce se distra în valurile mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries s-a distrat pe plajă într-un costum de baie minuscul

Jeffries și-a protejat ochii cu ochelari de soare de culoare argintie și și-a coafat părul la spate, într-un coc jos. Karrueche, în vârstă de 34 de ani, a optat pentru un costum de baie verde, cu bretele albe, care se încrucișau la spate.

Alegerea vestimentară i-a complimentat posteriorul tonifiat și pielea bronzată în timp ce mergea pe țărm. Tran și-a etalat și unghiile lungi albe. Și-a accesorizat mâinile cu mai multe inele groase, a purtat cercei din argint și ochelari de soare.

Karrueche are încă părul scurt după ces-a tuns și a aruncat părul în ocean după moartea tatălui ei în ianuarie. În martie, Karrueche a distribuit o postare pe contul ei de Instagram în care dezvăluie că și-a eliberat împletiturile în ocean împreună cu cenușa tatălui ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Chantel Jeffries, bronzată, cu ochelari de soare la ochi, într-un costum de baie minuscul
Vedeta în vârstă de 30 de ani, fosta iubită a lui Justin Bieber, și-a etalat silueta senzațională într-un costum de baie minuscul de culoare neagră / Profimedia Images

Actrița Bel Air a postat mai multe fotografii pe contul ei pentru a-și arăta coafura. A inclus și o fotografie în care ea ține o împletitură și un recipient cu cenușă înainte de a le da drumul în apă.

Ea a subtitrat postarea: „A fi capabilă să-mi eliberez părul în ocean împreună cu cenușa tatălui meu a fost magic. Un cerc complet, deoarece tatăl meu a fost și stilist”.

Reclamă

Actrița a adăugat: „Viața este cu adevărat VIAȚĂ în acest moment. Era timpul pentru mine să renunț la o mulțime de energie veche”.

Actrița câștigătoare a unui Emmy a scris, de asemenea, că a vrut să adopte un nou look de foarte mult timp.

„Întotdeauna mi-am dorit să-mi tund părul scurt, dar nu am avut niciodată curajul să o fac. Simt că s-a ridicat o greutate. Mă simt atât de liberă și îmi place sincer”, a scris ea.

Chantel Jeffries a împlinit recent 30 de ani

Între timp, Chantel, care se numește și „Ceejay the DJ”, a petrecut mult timp la plajă în ultimul timp.

Ea publică frecvent pozele în diverse costume de baie. Are o linie de costume de baie cu brandul de modă Fashion Nova. La fel cum procedează și Megan Thee Stallion și alte câteva celebrități.

Jeffries a împlinit recent 30 de ani și a sărbătorit această aniversare în timp ce participa la Festivalul de Muzică și Arte Coachella din Indio, California.

Diva se bucură de un număr impresionant de fani pe rețelele sociale. Chantel știe exact ce vrea de la cariera sa, acesta fiind unul dintre motivele pentru care diva este văzută rareori în compania bărbaților. Chantel preferă să se concentreze asupra carierei, iar viața personală a rămas de multe ori pe locul doi. Vedeta a fost surprinsă în trecut în compania lui Justin Bieber de mai multe ori. De atunci, a apărut mai mereu singură sau cu prietene.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×