Reclamă

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă. Cine este actrița care duce o luptă grea pentru viața ei

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă. Actrița care duce o luptă grea pentru viața ei a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Vedeta și-a deschis sufletul în fața publicului larg într-un nou interviu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2024, 6:45

Christina Applegate a vorbit despre lupta pe care a dus-o în adolescență cu tulburările de alimentație. Aceasta a trecut prin multe momente dificile din dorința de a se alinia cu standardele în frumusețe de la acea vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă

Christina Applegate și Jamie-Lynn Sigler au vorbit despre suferința provocată de tulburările e alimentație. Cele două s-au confruntat aceste probleme în perioada adolescenței. Christina a fost transparentă cu publicul ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Applegate și Sadie Grace LeNoble în timp ce sunt fotografiate împreună la SAG Awards 2023
Christina Applegate suferă de scleroză multiplă / Profimedia Images

„M-am lipsit de mâncare ani și ani. A fost o tortutră pentru mine. Nu am discutat niciodată despre asta. Mult timp mi-a fost rușine”, a declarat Christina.

Reclamă

Actrița spune că luptele ei cu mâncarea și imaginea corporală au început încă din copilărie și s-au întins pe perioada adolescenței. Totul ar fi început atunci când un prieten i-ar fi spus în copilărie că este „grasă”.

Christina Applegate a început să joace în Married With Children de la vârsta de 15 ani și a făcut parte din show timp de 10 ani. Vedeta a spus că atunci și-a dat seama că se confruntă cu o tulburare de alimentație.

„Problemele mele au persistat. Când aveam șase ani stăteam în casă și plângeam iar și iar pentru felul în care arăt. În adolescență am început să mă lupt cu tulburările de alimentație. Îmi doream ca oasele corpului meu să fie tot mai vizibile așa că mă înfometam”. Christina a mai spus că a suferit de anorexie în adolescență.

Reclamă

Cum au reactionat prietenii actriței la acea vreme

Christina spune că nu a vorbit despre problemele ei, dar oamenii au observat un comportament diferit și au încercat să o ajute. Starea ei de sănătate a alarmat distribuția serialului în care apărea la acea vreme.

„A fost ciudat pentru toată lumea. Mereu spuneau că eu nu mănânc niciodată. Nu am vorbit despre asta. La un moment dat eram atât de mică și de slabă încât departamentul de costume a trebui să-mi ia cea mai mică mărime pentru a se potrivi”, a continuat artista.

Singler, în vârstă de 42 de nai, s-a confruntat și ea cu probleme asemănătoare. Pentru ea greutățile au început în perioada adolescenței, atunci când încerca să-și numere cu atenție caloriile.

Singler spune că ulterior a ajuns să sufere de bulimie fizică, în face făcea exerciții fizice dificile imediat după ce mânca.

Applegate și Singler s-au apropiat și mai mult în 2021, atunci când Christina a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Cele două s-au susținut reciproc încă din acel moment. Applegate și-a dat seama în timp că sănătatea ei este mult mai importantă decât imaginea corporală, însă diva a dus multe lupte de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu că diva și-a făcut liposucție în zona picioarelor la vârsta de 26 de ani.

Christina a făcut aceste dezvăluiri neașteptate pentru a se asigura că fiica ei, Sadie, nu va trece prin aceleași momente grele ca ea la adolescență.

„Nu vreau ca fiica mea să mă vadă că nu mănânc. Am probleme grave de stimă de sine și am avut toată viața mea. Totuși nu vreau asta pentru copilul meu”, a spus Christina în cadrul celui mai recent interviu

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×