Reclamă

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă. Cine este actrița care duce o luptă grea pentru viața ei

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă. Actrița care duce o luptă grea pentru viața ei a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Vedeta și-a deschis sufletul în fața publicului larg într-un nou interviu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2024, 6:45

Christina Applegate a vorbit despre lupta pe care a dus-o în adolescență cu tulburările de alimentație. Aceasta a trecut prin multe momente dificile din dorința de a se alinia cu standardele în frumusețe de la acea vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut s-a confruntat cu anorexia, iar acum suferă de scleroză multiplă

Christina Applegate și Jamie-Lynn Sigler au vorbit despre suferința provocată de tulburările e alimentație. Cele două s-au confruntat aceste probleme în perioada adolescenței. Christina a fost transparentă cu publicul ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Christina Applegate și Sadie Grace LeNoble în timp ce sunt fotografiate împreună la SAG Awards 2023
Christina Applegate suferă de scleroză multiplă / Profimedia Images

„M-am lipsit de mâncare ani și ani. A fost o tortutră pentru mine. Nu am discutat niciodată despre asta. Mult timp mi-a fost rușine”, a declarat Christina.

Reclamă

Actrița spune că luptele ei cu mâncarea și imaginea corporală au început încă din copilărie și s-au întins pe perioada adolescenței. Totul ar fi început atunci când un prieten i-ar fi spus în copilărie că este „grasă”.

Christina Applegate a început să joace în Married With Children de la vârsta de 15 ani și a făcut parte din show timp de 10 ani. Vedeta a spus că atunci și-a dat seama că se confruntă cu o tulburare de alimentație.

„Problemele mele au persistat. Când aveam șase ani stăteam în casă și plângeam iar și iar pentru felul în care arăt. În adolescență am început să mă lupt cu tulburările de alimentație. Îmi doream ca oasele corpului meu să fie tot mai vizibile așa că mă înfometam”. Christina a mai spus că a suferit de anorexie în adolescență.

Reclamă

Cum au reactionat prietenii actriței la acea vreme

Christina spune că nu a vorbit despre problemele ei, dar oamenii au observat un comportament diferit și au încercat să o ajute. Starea ei de sănătate a alarmat distribuția serialului în care apărea la acea vreme.

„A fost ciudat pentru toată lumea. Mereu spuneau că eu nu mănânc niciodată. Nu am vorbit despre asta. La un moment dat eram atât de mică și de slabă încât departamentul de costume a trebui să-mi ia cea mai mică mărime pentru a se potrivi”, a continuat artista.

Singler, în vârstă de 42 de nai, s-a confruntat și ea cu probleme asemănătoare. Pentru ea greutățile au început în perioada adolescenței, atunci când încerca să-și numere cu atenție caloriile.

Singler spune că ulterior a ajuns să sufere de bulimie fizică, în face făcea exerciții fizice dificile imediat după ce mânca.

Applegate și Singler s-au apropiat și mai mult în 2021, atunci când Christina a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Cele două s-au susținut reciproc încă din acel moment. Applegate și-a dat seama în timp că sănătatea ei este mult mai importantă decât imaginea corporală, însă diva a dus multe lupte de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu că diva și-a făcut liposucție în zona picioarelor la vârsta de 26 de ani.

Christina a făcut aceste dezvăluiri neașteptate pentru a se asigura că fiica ei, Sadie, nu va trece prin aceleași momente grele ca ea la adolescență.

„Nu vreau ca fiica mea să mă vadă că nu mănânc. Am probleme grave de stimă de sine și am avut toată viața mea. Totuși nu vreau asta pentru copilul meu”, a spus Christina în cadrul celui mai recent interviu

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×