Reclamă

Christina Applegate a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după diagnosticul de scleroză multiplă. Actrița a participat recent la Premiile Emmy 2023

Christina Applegate a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după diagnosticul de scleroză multiplă. Actrița a participat recent la Premiile Emmy 2023, unde iubirea și umorul ei au adus publicul în picioare. Sunt calități pe care starul „Dead to Me” le-a arătat de multe ori și pentru care a fost mereu apreciată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 ianuarie 2024, 6:35

Applegate, care suferă de scleroză multiplă, a fost vizibil emoționată să vadă primirea caldă atunci când a urcat pe scenă pentru a prezenta primul premiu al serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după diagnosticul de scleroză multiplă

Vedeta le-a mulțumit tuturor celor care au aplaudat-o în picioare. Applegate a spus pentru prima dată că a fost diagnosticată cu SM, o boală autoimună care afectează sistemul nervos central, în august 2021.

„A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oameni”, a scris Applegate într-o postare pe social media. „A fost un drum greu. Dar după cum știm cu toții, drumul continuă. Se va opri doar dacă cineva o blochează.”

Christina Applegate în timp ce se sprijină de un baston pe scena de la Preiile Emmy 2023
Christina Applegate a avut o apariție rară pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023 / Profimedia Images

Ea a vorbit cu New York Times câteva luni mai târziu, când al treilea și ultimul sezon din „Dead to Me” era gata de lansare. Applegate a reflectat asupra modului în care a primit informațiile despre diagnosticul ei.

Reclamă

„A existat sentimentul că aș putea lua niște medicamente ca să se amelioreze”, a spus Applegate pentru publicație. „Și nu există nimic mai bun. Dar a fost bine pentru mine. Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine. Așa că aveam nevoie de acel timp.”

Applegate a spus că s-a ambiționat să-și termine rolul din „Dead to Me”, pentru care a primit o nominalizare la Emmy.

„Au fost oameni care au spus să ne oprim și că nu trebuie să-l terminăm. Dar eu am spus nu, că o vom face, dar o vom face în condițiile mele”, a mai spus ea.

Reclamă

Christina Applegate a primit și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Când a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2022, Applegate, care și-a făcut debutul pe ecran în copilărie în telenovela „Days of Our Lives”, a reflectat asupra bucuriei pe care a simțit-o de-a lungul carierei sale.

„Am avut o viață cu adevărat interesantă. Viața a început ca fiind o fetiță, care aștepta la coadă pentru a vedea primul „Războiul Stelelor” chiar pe această stradă, chiar la teatrul acela. Și aveam cinci ani. Așa că această zi înseamnă mult mai mult pentru mine decât îți poți imagina.”

Ea le-a mulțumit colegilor ei care au fost acolo pentru că au susținut-o prin provocările ei cu afecțiunea de care suferă și a plâns când s-a i adresat fiicei sale.

„Îți mulțumesc că ai stat alături de mine în toate astea. Oh, apropo, am o boală. Nu ai observat? Nici măcar nu port pantofi. Ar trebui să râzi de asta!”

Applegate a depășit problemele de sănătate anterioare. Actrița fost diagnosticată cu cancer de sân în 2008, când avea 36 de ani și juca în „Samantha Who?”. Ea a suferit o dublă mastectomie și a devenit un avocat vocal pentru ecografii și depistare precoce, în special în rândul femeilor tinere. Ulterior, i s-au îndepărtat ovarele și trompele uterine în 2017 pentru a reduce riscul de recidivă.

Fiica actriței este mai înaltă decât mama sa celebră

Christina Applegate a fost frumoasa balului la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy 2023 în noaptea de 15 ianuarie. Ea a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie.

Actrița în vârstă de 52 de ani s-a retras din actorie pe fondul luptei cu scleroza multiplă, dar a fost și nominalizată la categoria Actriță principală într-un serial de comedie pentru interpretarea sa din serialul Dead to Me.

Deși nu a mers acasă cu un premiu Emmy, ea și-a câștigat respectul și admirația publicului. Sprijinul l-a primit și din partea celor mai apropiați și dragi oameni din viața ei, inclusiv al fiicei ei Sadie Grace LeNoble.

Tânăra de 12 ani a apărut într-o ședință foto înainte de eveniment cu celebra ei mamă în fața unei uși. Cu această ocazie, actrița a putut să-și prezinte și rochia din catifea roșie, creată de Christian Siriano, special pentru ea.

Sadie este fiica pe care actrița o are alături de soțul ei de zece ani, muzicianul olandez Martyn LeNoble. Tânăra care va împlini 13 ani pe 27 ianuarie a avut ultima apariție alături de mama ei pe covorul roșu la cea de-a 29-a ediție a premiilor Screen Actors Guild, în februarie 2023.

De-a lungul carierei sale, vedeta a primit opt nominalizări la Premiile Emmy, câștigând o dată în 2003 pentru cea mai bună actriță invitată într-un serial de comedie pentru rolul ei ca Amy Green în Friends.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×