Reclamă

Ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile care s-au iubit cu monarhul Marii Britanii

Presa a scris de-a lungul timpului despre ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria sa cu Regina Camilla. Monarhul Marii Britanii s-a iubit cu mai multe femeie înainte de a-și găsi fericirea alături de aleasa inimii sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 aprilie 2024, 4:27

Publicația Hello scrie că Regele Charles s-ar fi iubit cu mai bine de 20 de femei din familii cunoscute din Marea Britanie. Fiul Reginei Elisabeta ar fi plănuit să se căsătorească până la vârsta de 30 de ani, însă a întâmpina multe probleme în încercarea de a găsi o soție potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria cu Regina Camilla

Regele Charles a avut numărate relații înainte de a se căsătorie cu Prințesa Diana, iar mai apoi cu Regina Camilla.

Într-un interviu din trecut, Charles a explicat de ce i-a fost dificil să găsească o femeie potrivită pentru el în rolul de soție.

„A fost foarte dificil pentru că trebuie să-ți amintești mereu că atunci când te căsătorești, în poziția mea, te căsătorești cu cineva care poate într-o zi va deveni regină”, a spus Charles într-un interviu pentru BBC din anul 1969.

Descoperă mai jos ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria sa cu Regina Camilla. Iată care sunt femeile care au trăit o poveste de dragoste cu fiul Reginei Elisabeta.

Reclamă

Lucia Santa Cruz

Se spune că Lucia Santa Cruz, fiica unui ambasador chilian la Londra, a fost prima iubire a Regelui. Cuplul s-ar fi întâlnit atunci când Cahrles studia la Trinity College, Cambridge. Lucia era cu cinci ani mai mare decât viitorul rege și ea ar fi fost „prima dragoste adevărată din viața sa”, spune biograful Sally Bedell Smith.

Reclamă

Nu se cunosc motivele pentru care relația lor s-a încheiat, dar se pare că Lucia i-a prezentat-o pe Camilla Regelui Charles.

Davina Sheffield

Următoarea parteneră a lui charles a fost Davina Sheffield, nepoata primului Lord McGowan și verișoara Samanthei Cameron.

Charles și Davina s-ar fi cunoscut în 1976, dar potrivit unui biograf regal, relația lor s-ar fi încheiat brusc.

Lady Jane Wellesley

Prințul a continuat să iasă la întâlniri. Următoarea lui parteneră a fost Lady Jane Wellesley. Charles și Jane Wellesley s-au întâlnit timp de un an.

Cei doi s-au despărțit din cauza atenției excesive pe care o primeau din partea presei. Lady Jane a răspuns într-un interviu că „nu și-ar fi dorit să fie regină”, a scris publicația DailyMail.

Lady Amanda Knatchbull

În căutarea unei candidate potrivite pentru rolul de regină, Charles i-ar fi cerut mâna lui Lady Amanda Knatchbull, nepoata lordului Mountbatten și verișoara sa de gradul al II-lea.

Presa scrie că Prințul Philip, tatăl lui Charles, a fost dornic ca mariajul lor să funcționeze, însă propunera logodnei a venit într-un moment nepotrivit. Cu puțin timp înainte, Amanda își pierduse fratele mai mic, dar și bunicul. Se pare că Amenda nu a putut accepta faptul că ar fi urmat să fie mereu în atenția presei.

Sabrina Guinness

Sabrina Guinness l-a vrăjit pe Regele Charles și au început o relație în 1979. Se spune că acesta s-ar fi îndrăgostit imediat de ea.

Sabrina ar fi fost adusă la Castelul Balmoral pentru a-i cunoaște familia viitorului Rege. Prințesa Margaret spunea la acea vreme că relația lor este „una seiroasp”, dar Charles ar fi încheiat-o după nouă luni deoarece Regina Elisabeta era nemulțumită de trecutul Sabrinei.

Lady Sarah Spencer

Presa a jucat, de asemenea, un rol important în terminarea relației lui Charles cu Lady Sarah Spencer, sora mai mare a Prințesei Diana.

Lady Sarah Spencer a făcut greșeala de a vorbi cu doi reporteri despre relația sa cu Charles. Aceasta a declarat în presă că „nu s-ar căsători cu Charles dacă acesta ar fi Rege”.

Potrivit presei internaționale, relația lor s-a stins la scurt timp după ce Charles a văzut articolul din presă. Mai târziu, Lady Sarah Spencer a declarat că ea ia făcut cunoștință Regelui Charles cu Prințesa Diana.

Prințesa Diana

Cea mai cunoscută poveste de dragostea a Regelui Charles a fost cu Prințesa Diana. Cei doi s-au cunoscut în 1977 și au început să se întâlnească în 1979. Povestea lor de dragoste a fost una de-a dreptul tumultoasă.

Perechea s-a logodit în februarie 1981, iar cinci luni mai târziu s-au căsătorit. A urmat venirea pe lume a celor doi copii, iar mai apoi zvonurile legate de infidelitatea Regelui.

Perechea și-a anunțat despărțirea în 1992, iar în 1996 au decis să divorțeze. Diana a murit într-un accident tragic de mașină la Paris, un an mai târziu. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×