Reclamă

Ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile care s-au iubit cu monarhul Marii Britanii

Presa a scris de-a lungul timpului despre ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria sa cu Regina Camilla. Monarhul Marii Britanii s-a iubit cu mai multe femeie înainte de a-și găsi fericirea alături de aleasa inimii sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 aprilie 2024, 4:27

Publicația Hello scrie că Regele Charles s-ar fi iubit cu mai bine de 20 de femei din familii cunoscute din Marea Britanie. Fiul Reginei Elisabeta ar fi plănuit să se căsătorească până la vârsta de 30 de ani, însă a întâmpina multe probleme în încercarea de a găsi o soție potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria cu Regina Camilla

Regele Charles a avut numărate relații înainte de a se căsătorie cu Prințesa Diana, iar mai apoi cu Regina Camilla.

Într-un interviu din trecut, Charles a explicat de ce i-a fost dificil să găsească o femeie potrivită pentru el în rolul de soție.

„A fost foarte dificil pentru că trebuie să-ți amintești mereu că atunci când te căsătorești, în poziția mea, te căsătorești cu cineva care poate într-o zi va deveni regină”, a spus Charles într-un interviu pentru BBC din anul 1969.

Descoperă mai jos ce relații a avut Regele Charles înainte de căsătoria sa cu Regina Camilla. Iată care sunt femeile care au trăit o poveste de dragoste cu fiul Reginei Elisabeta.

Reclamă

Lucia Santa Cruz

Se spune că Lucia Santa Cruz, fiica unui ambasador chilian la Londra, a fost prima iubire a Regelui. Cuplul s-ar fi întâlnit atunci când Cahrles studia la Trinity College, Cambridge. Lucia era cu cinci ani mai mare decât viitorul rege și ea ar fi fost „prima dragoste adevărată din viața sa”, spune biograful Sally Bedell Smith.

Reclamă

Nu se cunosc motivele pentru care relația lor s-a încheiat, dar se pare că Lucia i-a prezentat-o pe Camilla Regelui Charles.

Davina Sheffield

Următoarea parteneră a lui charles a fost Davina Sheffield, nepoata primului Lord McGowan și verișoara Samanthei Cameron.

Charles și Davina s-ar fi cunoscut în 1976, dar potrivit unui biograf regal, relația lor s-ar fi încheiat brusc.

Lady Jane Wellesley

Prințul a continuat să iasă la întâlniri. Următoarea lui parteneră a fost Lady Jane Wellesley. Charles și Jane Wellesley s-au întâlnit timp de un an.

Cei doi s-au despărțit din cauza atenției excesive pe care o primeau din partea presei. Lady Jane a răspuns într-un interviu că „nu și-ar fi dorit să fie regină”, a scris publicația DailyMail.

Lady Amanda Knatchbull

În căutarea unei candidate potrivite pentru rolul de regină, Charles i-ar fi cerut mâna lui Lady Amanda Knatchbull, nepoata lordului Mountbatten și verișoara sa de gradul al II-lea.

Presa scrie că Prințul Philip, tatăl lui Charles, a fost dornic ca mariajul lor să funcționeze, însă propunera logodnei a venit într-un moment nepotrivit. Cu puțin timp înainte, Amanda își pierduse fratele mai mic, dar și bunicul. Se pare că Amenda nu a putut accepta faptul că ar fi urmat să fie mereu în atenția presei.

Sabrina Guinness

Sabrina Guinness l-a vrăjit pe Regele Charles și au început o relație în 1979. Se spune că acesta s-ar fi îndrăgostit imediat de ea.

Sabrina ar fi fost adusă la Castelul Balmoral pentru a-i cunoaște familia viitorului Rege. Prințesa Margaret spunea la acea vreme că relația lor este „una seiroasp”, dar Charles ar fi încheiat-o după nouă luni deoarece Regina Elisabeta era nemulțumită de trecutul Sabrinei.

Lady Sarah Spencer

Presa a jucat, de asemenea, un rol important în terminarea relației lui Charles cu Lady Sarah Spencer, sora mai mare a Prințesei Diana.

Lady Sarah Spencer a făcut greșeala de a vorbi cu doi reporteri despre relația sa cu Charles. Aceasta a declarat în presă că „nu s-ar căsători cu Charles dacă acesta ar fi Rege”.

Potrivit presei internaționale, relația lor s-a stins la scurt timp după ce Charles a văzut articolul din presă. Mai târziu, Lady Sarah Spencer a declarat că ea ia făcut cunoștință Regelui Charles cu Prințesa Diana.

Prințesa Diana

Cea mai cunoscută poveste de dragostea a Regelui Charles a fost cu Prințesa Diana. Cei doi s-au cunoscut în 1977 și au început să se întâlnească în 1979. Povestea lor de dragoste a fost una de-a dreptul tumultoasă.

Perechea s-a logodit în februarie 1981, iar cinci luni mai târziu s-au căsătorit. A urmat venirea pe lume a celor doi copii, iar mai apoi zvonurile legate de infidelitatea Regelui.

Perechea și-a anunțat despărțirea în 1992, iar în 1996 au decis să divorțeze. Diana a murit într-un accident tragic de mașină la Paris, un an mai târziu. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×