Reclamă

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au fost fotografiați împreună. Primele imagini după ce s-a zvonit că formează un cuplu

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au fost fotografiați împreună. Acestea sunt primele imagini după ce s-a zvonit că formează un cuplu. Cei doi arată deja ca un cuplu perfect sudat.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 11:51

În fotografiile obținute de Page Six, cei doi s-au asortat în jachete negre, tricouri albe și pantaloni de trening gri. Emily și Pete s-au întâlnit pentru a sărbători aniversarea de 29 de ani a comediantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au fost fotografiați împreună

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată când fosta vedetă din Saturday Night Live a sosit la apartamentul modelului din New York City, în West Village. Acesta a dorit să o ia cu SUV-ul său. Cu toate acestea, când Ratajkowski a ieșit afară să-l întâlnească pe comediant, fotografii au invadat spațiul. Acest lucru a făcut ca modelul să se întoarcă în casă și Davidson să plece, scrie PageSix.

Vezi aici imaginile cu cei doi!

La scurt timp după aceea, Ratajkowski a ieșit din nou din apartament pentru a intra lua un taxi. Ulterior s-a aflat că aceasta a mers direct la reședință din Brooklyn a lui Davidson.

Reclamă

De data aceasta, însă, a avut în mână un cadou pentru ziua de naștere. Davidson a întâlnit-o pe Ratajkowski la ușa clădirii rezidențiale. Cei doi și-au oferit o îmbrățișare, iar fotografii au fost pe fază.

În imaginile obținute de Page Six, cuplul a râs în timp ce se îmbrățișa. Ulterior, cei doi au pornit împreună pe holul întunecat al clădirii în care locuiește Davidson.

Fotografiile cu cei doi vin după ce o sursă a declarat pentru Us Weekly că Davidson și Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, „vorbesc de câteva luni”.

Reclamă

În timp ce cuplul lor este „în stadii foarte incipiente”, comedianul și supermodelul „se plac foarte mult unul pe celălalt”.

„Pete o face pe Emily să râdă și îi place cât de inteligentă este”, au continuat ei.

Ce se spune în presă despre cei doi

Zvonurile despre relația amoroasă dintre ei au început să se apară de săptămâna trecută, după ce contul @DeuxMoi a primit un pont că cei doi au fost văzuți „ținându-se de mână” în timp ce se aflau la o întâlnire în Brooklyn.

De fapt, Ratajkowksi, despre care s-a scris recent că se vede cu Brad Pitt și DJ Orazio Rispo, părea să se distreze puțin cu speculațiile tot mai alimentate de surse anonime.

Modelul a trimis un indiciu fanilor ei, dând like unui tweet viral al lui Dionne Warwick despre întâlnirea cu Pete. În tot acest timp, Howard Stern, care a prezis că Davidson și Ratajkowski se vor întâlni, l-a avertizat pe alumul SNL „să fie atent” în mijlocul noii sale aventuri amoroase.

„Emily este o frumusețe, dar la un moment dat, dacă se vede cu atâtea femei, va începe să capete reputația că este ca o albină care polenizează și apoi pleacă”, a spus prezentatorul radio la Emisiunea SiriusXM.

Actorul s-a despărțit de Kim Kardashian după nouă luni de relație în august. Despre acesta nu s-a mai scris ulterior că s-ar mai vedea și cu alte femei.

Înainte de a avea o relație cu fondatorul Skims, Davidson s-a întâlnit cu unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, inclusiv Ariana Grande, Kate Beckinsale și Phoebe Dynevor.

Între timp, Ratajkowski se află în plin divorț de Sebastian Bear-McClard, după ce modelul l-ar fi surprins pe producător înșelând-o. Cei doi au un fiu de 1 an, Sylvester.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×