Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat o rochie strălucitoare din plasă. Vedeta a fost surprinsă la o petrecere privată din New York

Emily Ratajkowski a purtat o rochie strălucitoare din plasă. Vedeta a fost surprinsă petrecând din zori și până-n seară alături de cele mai bune prietene. Aceasta a fost pozată la petrecerea privată care a avut loc în New York.

Publicat: 22 octombrie 2022, 7:03

După ce a fost plecată mai multe săptămâni la Londra, Milano și Paris, pentru a defila la Săptămâna Modei, Emily s-a întors în Statele Unite ale Americii. Modelul internațional a profitat de timpul său liber și a ales să se destindă într-un local de lux. Vedeta și-a afișat silueta de invidiat într-o ținută care a atras atenția tuturor celor prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat o rochie strălucitoare din plasă

Emily Ratajkowski și-a făcut apariția la o petrecere din New York. Diva a fost înconjurată de cele mai bune prietene, dar și de celebrități internaționale.

Vezi mai multe imagini cu Emily Ratajkowski în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski într-o rochie strălucitoare din plasă
Emily s-a întors în Statele Unite ale Americii / Profimedia Images

Alături de ea s-au aflat Karlie Kloss, Anok Yai, Michaela Coel și Christy Turlington. EmRata, așa cum îi place să fie strigată de apropiați, a apărut într-o rochie transparentă. Ținuta a lăsat la vedere silueta de invidiat, dar și lenjeria intima pe care a ales-o.

Reclamă

Conform publicației Vogue, rochia strălucitoarea a fost create de casa de modă Versace și a fost prezentată la Met Gala anul acesta. Ținuta superbă nu a avut nevoie de alte accesorii. Bruneta a asortat doar o pereche de tocuri, în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut pe spate. Diva pare că a trecut deja peste divorțul de fostul soț.

Apropiații divei spun că aceasta a fost foarte rănită atunci când a aflat că fostul soț o înșală. Ea și Sebastian Bear-McClard au împreună și un copil. Micuțul Sylvester Apollo Bear a rămas în grija mamei sale, în timp ce Sebastian a fost nevoit să părăsească apartamentul pe care îl aveau împreună.

Prietenii vedetei spun că acesta a fost întotdeauna puternică motiv pentru care a ales calea divorțului fără să privească înapoi. Diva a păstrat inclusiv câinele familiei, Colombo. De-a lungul timpului fotografii au surprins-o de mai multe ori la plimbare cu acesta.

Reclamă

Cum decurge viața amoroasă a lui Emily Ratajkowski

Vestea că Brad Pitt și Emily Ratajkowski ar avea o relație i-a luat pe toți prin surprindere. Fostul soț al Angeline Jolie s-ar fi întâlnit cu ”femeia cu cel mai frumos bust natural”. Apropiații celor doi nu au vorbit despre posibila lor relație, iar ei se feresc să facă declarații.

Aceștia preferă să nu lase detaliile din viața personală să apară în presă. În plus au păstrat discreția și din cauza divorțului prin care Emily Ratajkowski a trecut recent. Apropiații lui Pitt declară că ar exista o legătură amoroasă între el și Emily. Totuși bruneta a fost surprinsă recent în compania altui bărbat.

”Brad s-a întâlnit în ultimii doi ani în liniște cu alte femei. Își face griji că Angelina ar putea să le facă rău copiilor lor, mai ales dacă se află că are o relație serioasă.”

Apropiații vedetei Emily Ratajkowski nu au vrut să facă declarații cu privire la relația acesteia cu Pitt. Diva continua să mențină discreția. Paparazii au surprins-o recent în brațele unui bărbat în timp ce se sărutau pasional într-o parcare.

Conform surselor internaționale bărbatul ar fi un celebru DJ. Rămâne de văzut dacă diva se va afișa cu acesta ca noul său iubit. După un divorț tumultos și o posibilă relație cu Pitt, Emily pare că a trecut mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×