Reclamă

Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat

Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck. Recent s-a aflat ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner, fosta soție a actorului.

Publicat: 7 august 2022, 6:20

Căcăstoria dintre Lopez și affleck a avut loc pe data de 16 iulie 2022 în Las Vegas. Diva a decis inclusiv să-și schimbe numele după căsătorie. Mama artistei a declarat că Ben Affleck este dragoste adevărată a fiicei sale. Povestea lor de dragoste a emoționat o lume întreagă. Printre cei care s-au bucurat cu adevărat pentru cei doi s-a numărat și Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner

Fosta soție a actorului Ben Affleck are o relație foarte apropiată cu acesta și cu nou sa soție. Se pare că Jennifer Garner ar fi făcut chiar un gest neașteptata tunci când a aflat că Affleck s-a căsătorit în secret.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Una din rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului surprinsă de această dată la nunta avută cu Ben Affleck în 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele într-o ceremonie din Las Vegas / Profimedia Images

Apropiații actriței au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la reacția acesteia la aflarea veștii, dar și la cadoul pe care l-a ales pentru fostul soț și noua aleasă a inimii sale.

Reclamă

”Jennifer Garner i-a felicitat pe Ben și Jlo la scurt timp după căsătoria lor din Las Vegas. Aceasta a trimis inclusiv un buchet de flori către fericitul cuplu. Ea nu este deloc geloasă pe relația celor doi”.

Apropiații actriței Jennifer Garner spun că aceasta s-a bucurat cel mai mult pentru nunta fostului soț. Se pare că vedeta se simte ”ușurată” să afle că fostul soț reușește să-și reclădească viața alături de o femeie care îl împlinește.

Dacă apropiații lui Affleck se arată fericiți pentru căsătoria sa cu JLo, lucrurile nu stau la fel de partea cântăreței. Se pare că unul din foștii soți ai artistei Jennifer Lopez a declarat recent faptul că relația sa cu Affleck nu va fi una de durată.

Reclamă

Ojani Noa, primul soț al lui JLo, spune că vedeta își pierde raid interesul atunci când pasiunea din căsniciei începe să dispară. În schimb, Jennifer pare mai fericită ca niciodată în brațele soțului său.

Ea și Affleck plănuiesc să organizeze o nuntă cu mai mulți invitați în următoarele săptămâni, chiar pe proprietatea lui Ben din Riceboro.

Ce relație are Ben Affleck cu fosta sa soție, Jennifer Garner

Nu doar că s-a aflat ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner, dar s-a aflat și ce relație are actorul cu fosta sa soție. Se pare că Affleck și Garner au rămas foarte buni prieteni. Actorul a  fost văzut recent în timp ce și-a luat fiul de la o lecție de înot.

În urmă cu câteva săptămâni Samuel a fost luat de la înot de mama sa, Jennifer Garner. Affleck și Garner încearcă să se ocupe împreună de creșterea copiilor lor.

Apropiații actriței spun că aceasta este fericită pentru Ben și noua sa căsnicie cu Jennifer Lopez. Prietenii lui Affleck se arată la fel de încântați de modul înc are decurge viața actorului.

”Jennifer Lopez este o influență foarte bună asupra lui Ben. Tot ce și-a dorit Garner vreodată a fost să-l vadă pe Ben fericit și sănătos. Își dorește ca el să fie alături de copiii lui. Mariajul cu Jennifer Lopez l-a ajutat foarte mult în acest sens, iar pentru Garner s-a ridicat pur și simplu o povară de pe umeri. Este mult mai liniștită acum că îl știe bine”.

Apropiații actriței spun că Garner ”se simte ușurată” că fostul soț a găsit o femei care să-l influențeze în mod pozitiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×