Reclamă

Jennifer Garner a plecat cu părul ud la cumpărături. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Jennifer Garner a plecat cu părul ud la cumpărături. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Se pare că fosta soție a lui Ben Affleck a fost mult prea ocupată pentru a-și putea pune la punct imaginea.

Publicat: 30 iulie 2022, 5:37

Jennifer Garner nu ține cont de părerile celor din jur, iar acest lucru se poate observa cu fiecare apariție pe care o are. De data aceasta a fost pozată într-o ținută casual în timp ce coboară din mașină și mergea la cumpărături.  În timp ce fostul soț petrece alături de Jennifer Lopez, Garner pare că încearcă să-și refacă viața și să-și vadă de treburile zilnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Garner a plecat cu părul ud la cumpărături

Jennifer Garner pare că își dorește să stea departe de ochii jurnaliștilor. Vedeta internațională încearcă să aibă o viață concentrată asupra familiei și carierei sale. Fostul său soț este în prezent în centrul atenției. Affleck se află în luna de miere cu actuala sa soție, Jennifer Lopez.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Garner în Galeria Foto!

Jennifer Garner a plecat din mașină cu părul ud și a mers la cumpărături
Jennifer Garner pare că își dorește să stea departe de ochii jurnaliștilor / Profimedia Images

O sursă apropiată a actriței a declarat recent că aceasta își dorește să fie ”exclusă din drame”, motiv pentru care Garner nu acceptă foarte ușor invitațiile la emisiuni. Recent fotografii au pozat-o pe Jennifer Garner care a plecat cu părul ud la cumpărături.

Reclamă

Actrița a purtat o pereche de blugi la care a ales să asorteze un tricou albastru. Vedeta a purtat și o pereche de ochelari de soare pentru a se feri de lumina aparatelor de fotografiat. În mână a fost surprinsă ținându-și ochelarii de vedere, telefonul și un pulover.

De când s-a despărțit de Ben Affleck acesta a fost văzută tot mai rar în public. Jennifer nu și-a dorit să atragă atenția asupra sa. În schimb, aceasta s-a concentrat în totalitate asupra familiei sale.

Pe contul său personal de Instagram are grijă să-și țină admiratorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața actriței Jennifer Garner după despărțirea de Ben Affleck

Jennifer Garner pare că se descurcă foarte bine după despărțire de Ben Affleck. Actrița în vârstă de 50 de ani are grijă de copiii săi și reușește să-și păstreze agenda ocupată. Vedeta de la Hollywood are alături de fostul soț trei copii minunați.

Violet Affleck, Seraphina Rose Elizabeth Affleck și Samuel Garner Affleck sunt tot timpul alături de mama lor. În prezent fostul soț al vedetei se află în luna de miere și nu se poate ocupa de cei trei micuți.

Cu toate acestea, atunci când are ocazia, Affleck petrece timpul cu copii lor. O sursă apropiată a actorului a povestit mai multe despre modul înc are arată viața sa în prezent.

”Jennifer Garner se concentrează asupra carierei sale, a copiiilor și vrea să fie departe de dramă. Ben Affleck se simte mai apropiat ca niciodată de copii lui. El se înțelege foarte bine și cu gemenii soției sale, Max și Emme. Gemenii îl adoră pe Ben. Ambele familii se înțeleg foarte bine și sunt încântate să afle ce le rezervă viitorul”.

Mai mult, acesta pare că a primit inclusiv votul de încredere al mamei soției sale. Guadalupe Rodriguez este de părere că Ben Affleck e dragostea adevărată a fiicei sale.

Se pare că Ben Affleck a informat-o pe fosta soție despre faptul că urmează să se căsătorească. Sursele apropiate actriței spun că aceasta și-a arătat mereu sprijinul față de fostul soț și relația sa cu Jennifer Lopez. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×