Reclamă

Julia Fox a optat pentru un machiaj dramatic pe stradă. Actrița a fost fotografiată în timp ce plimbă un câine

Julia Fox a optat pentru un machiaj dramatic pe stradă. Actrița a fost fotografiată în timp ce plimbă un câine, dar cu greu a fost recunoscută. Chipul ei era complet acoperit în nuanțe de alb și negru.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 martie 2024, 7:13

Julia Fox a scos la iveală stilul goth, dar acest lucru nu a luat prin surprindere pe nimeni. Deși a fost greu de recunoscut, actrița este cunoscută pentru stilul ei excentric. Ea mereu a optat pentru ținute îndrăznețe și machiaj puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a optat pentru un machiaj dramatic pe stradă

Vedeta de 34 de ani a ieșit miercuri în New York pentru a plimba un câine într-o ținută foarte neconvențională, chiar și pentru standardele ei.

Fox a îmbrăcat un blazer negru peste o cămașă albă, o fustă plisată cu lanțuri și fermoare argintii și tocuri cu platformă înaltă.

Dar machiajul ei dramatic a fost cel care a făcut multe priviri să se întoarcă în timp ce mergea cu un câine mare Saint Bernard, care avea și el un guler cu țepi.

Actrița și-a purtat părul lung, blond platinat lăsat liber pe spate. Podoaba capilară era pusă în evidență de două dungi negre care se extindeau de la fardul de pleoape peste păr și până la ceafă.

Reclamă

Aspectul a fost creat în întregime cu make-up artistul Colby Smith pentru a promova noua colecție de machiaj a unui brand accesibil.

Smith a folosit fardul de pleoape într-o nuanță de alb pal numită Wispy Cloud pe toată fața ei. Rujul negru a fost folosit și pe buze și în jurul ochilor.

Reclamă

„Aceasta este interpretarea mea pentru The Final Boss of the * weird Barbies* 💅🏻”, a descris vedeta alegerea sa de machiaj pe Instagram.

Fanii au fost obsedați de aspect, fosta vedetă din „Real Housewives of Beverly Hills”, Lisa Rinna, comentând „Wowza” și cântăreața SZA numind-o „Hotttt”.

Julia Fox este adepta stilului gotic

Actrița nu stă departe de depășirea limitelor modei. Ea a riscat chiar să aibă parte de un accident vestimentar în look-ul ei de la Oscar din 2024.

Julia, care este mama fiului Valentino, în vârstă de trei ani, pe care îl are din relația cu fostul soț Peter Artemiev a participat la Vanity Fair Oscar Party 2024, optând pentru un look de inspirație gotică. Vedeta a purtat o rochie neagră, fără bretele, lacuita, care avea un accent voluminos de dantelă pe care părea să-l poarte pe cap.

Julia a purtat la eveniment o rochie neagră, fără bretele, din piele lăcuită. Ținuta a fost completată cu un voal înfoiat pe cap, tot negru. Vedeta a dus totul la un alt nivel cu machiajul pentru ochi realizat dramatic, în nuanțe de negru.

Cele mai recent apariții ale ei confirmă că Julia s-a concentrat în ultima perioadă asupra carierei sale în modeling. Ea a avut mai multe apariții excentrice. În paralel, actrița se asigură că își duce mai departe și cariera de la Hollywood.

Julia a devenit un nume cunoscut după ce s-a întâlnit cu rapperul Kanye West timp de șase săptămâni în 2022. Cu toate acestea, cei doi au mers pe drumuri separate de Ziua Îndrăgostiților tot în acel an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×