Reclamă

Julia Fox a apărut cu sprâncenele albe la Săptămâna modei de la New York. Actrița este adepta acestui trend

Julia Fox a apărut cu sprâncenele albe la Săptămâna modei de la New York. Actrița este adepta acestui trend. Julia s-a folosit de un machiaj luminos și dramatic care i-a pus în valoare schimbarea de la nivelul sprâncenelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 februarie 2024, 7:02

Actrița în vârstă de 34 de ani poartă acum o nuanță de gri la păr, subliniind sprâncenele ei proaspăt decolorate. Deși modelul și-a albit anterior sprâncenele în primăvara lui 2022, acest nou aspect este îmbunătățit de șuvițele lungi, cu nuanțe de gri lavandă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a apărut cu sprâncenele albe la Săptămâna modei de la New York

Julia și-a arătat noua înfățișare în timp ce participa la New York Fashion Week 2024. Pentru eveniment, actrița a ales o rochie e.u.n.o.i.a.a Shakespeare. Rochia are o crăpătură adâncă pe picior, iar peste corsetul rochiei a fost pus un corset maro-gri.

Fox nu a folosit deloc accesorii pentru a-și pune ținuta în valoare. În partea de jos, actrița a ales o pereche de pantofi cu toc, cu vârf ascuțit. Încălțările includeau o panglică albă ce se înfășura pe gleznă.

Această apariție a atras toate privirile, mai ales că Julia nu a folosit deloc accesorii. Ea este adepta ținutelor îndrăznețe completate de bijuterii masive sau genți excentrice.

Reclamă

Fox a optat pentru un fard de pleoape de culoare galbenă, care a creat un aspect și mai dramatic pentru look-ul ei. Un fard de obraz roz a fost folosit pentru pomeți, iar pentru buze, vedeta a ales un ruj în nuanțe de roșu.

Julia Fox a dezvăluit că noile ei sprâncene îi oferă un „fals sentiment de anonimat”.

După eveniment, ea a publicat o postare pe Instagram. Actrița a scris: „Balul costumat al @elenavelez de la conac a fost cu adevărat ca și cum ai păși în epoca de aur, plină de farmec și fum de țigară”.

Reclamă

De asemenea, modelul a mulțumit și designerului rochiei sale pe profilul ei de Instagram. „Atât de mândră că port @e.u.n.o.i.a.a -`♡´, un nou brand sustenabil de lux, făcut din țesături de cea mai bună calitate, de fete pentru fete ✨✨✨”, a scris ea alături de fotografiile de la eveniment.

Julia Fox adoptă mereu ținute excentrice

Recent, Julia Fox a fost văzută la primul ei festival de film de la Sundance. Acolo a purtat mai multe look-uri atrăgătoare. Ea a fost văzută într-o salopetă neagră, mulată, peste care a purtat un costum de baie alb, croșetat și o haină din blană artificială, tot albă. Fox a terminat look-ul cu o pereche de cizme pentru zăpadă, o geantă KNWLS și ochelari de soare Gentle Monster.

Mai apoi, Julia a optat pentru o ținută din denim.
Ea a purtat o jachetă de blugi supradimensionată. Jacheta a fost asortată cu o pereche de blugi care era cusuți peste o pereche de pantofi cu tocuri înalte și vârf ascuțit, de culoare roșie.

Actrița a accesorizat look-ul cu un voal de mireasă și o haină din blană artificială. Accesoriile ei au inclus o geantă mică din piele albă și o curea din piele albă, lată, cu o cataramă în formă de inimă pe care scria „Mama”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×