Reclamă

Robert De Niro a postat o fotografie rară cu fiica sa, Gia. Cum arată micuța în vârstă de 10 luni

Robert De Niro a postat o fotografie rară cu fiica sa, Gia. Micuța, în vârstă de 10 luni, îi aduce doar bucurie în suflet. Actorul a oferit și un interviu în care a povestit despre cât de importantă este familia pentru el.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 7:42

Robert De Niro spune că se vede pe el în copilărie atunci când o privește pe fiica sa. Micuța îi amintește de momentele în care era doar un băiețel. Actorul, în vârstă de 80 de ani, a găsit o mulțime de asemănări între el și Gia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert De Niro a postat o fotografie rară cu fiica sa, Gia

Robert De Niro a devenit tată în urmă cu aproximativ 10 luni. El și iubita sa, Tiffany Chen, sunt părinții unei fetițe superbe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De Niro a postat recent în mediul online o fotografie cu el și tatăl său, pictorul Robert De Niro Sr. Fotografia a fost refăcută de De Niro în timp ce o ținea în brațe pe fiica lui, Gia. Actorul mai are o fetiță, Helen, în vârstă de 12 ani, pe care a conceput-o alături de fosta sa soție, Grace Hightower.

Reclamă

„Îmi amintește de ele două fetițe ale mele mai mici. O văd și la unui dintre nepoții mei. Gia este un copil atât de adorabil. Atât de dulce. Când mă uit la ea, totul dispare. Este o mare bucurie și o mare ușurare să fiu cu ea în aceste momente”, a spus De Niro într-un interviu pentru People.

Ceilalți copii ai lui De Niro, Drena, 56 de ani și Raphael, 47 de ani (cu fosta sa soție Diahnne Abbott), gemenii Julian și Aaron, 28 de ani (cu fosta sa iubită Toukie Smith) și Elliot, 25 de ani, și Helen (cu fosta sa soție Grace Hightower), sunt mândri să fie frați mai mari pentru Gia.

„Toți copii mei se bucură de ea. Chiar și nepoții mei o îndrăgesc”, a spus actorul. De Niro a declarat că adoră sărbătorile și momentele în care întreaga familie stă împreună. De Niro a mai spus că încearcă să le transmită copiilor săi o parte dintre cunoștințele pe care le-a câștigat cu greu. Gia este cel de-al șaptelea copil al actorului, a scris publicația PageSix.

Reclamă

Ce spune Robert De Niro despre rolul de tată la 80 de ani

Robert De Niro nu este deranjat de faptul că este un tată în vârstă. Actorul se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de familia sa numeroasă.

„Sunt un tată la 80 de ani și asta este minunat. Toate lucrurile pentru care mă consumă sau mă îngrijorez, toate dispar atunci când mă uit la ea”.

„Este un lucru minunat să o am în viața mea. Are un fel foarte dulce de a te privi. Te absoarbe imediat în lumea ei. Cealaltă fiică a mea, Helen, are și ea această privire”.

„Nu știu cum o să fie când va crește mai mare, dar mă bucur să o văd cum acum observă fiecare lucru din jurul ei. Îmi doresc să fiu în jurul ei cât mai mult timp cu putință. Vreau să mă bucur cât mai mult de prezența ei”, a spus De Niro într-un interviu din trecut.

Robert este mândru să fie un tată în vârstă. De altfel, acesta și-a arătat sprijinul față de colegul său de breaslă. De Niro l-a felicitat pe Al Pacino atunci când a devenit tată pentru a patra oară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×