Reclamă

Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni

Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară în Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 aprilie 2024, 13:09

În fotografiile obținute de presa internațională, Liza a fost văzută când s-a întors la casa ei din Beverly Hills. Minnelli, care a împlinit 78 de ani luna trecută, a fost ajutată să coboare din mașină. Prietenii au urcat-o mai apoi în scaunul cu rotile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an

Vedeta de la Hollywood nu a renunțat la stilul ei chiar dacă nu se mai mișca în voie așa cum o făcea înainte. Ea purta machiaj, avea părul coafat și era îmbrăcată complet în negru.

Înainte de ieșire, Liza a fost fotografiată ultima dată plecând dintr-un restaurant din West Hollywood în iunie anul trecut. Tot atunci s-a aflat că avea nevoie de îngrijire nonstop din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Liza Minnelli, transportată cu scaunul cu rotile
Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni / Profimedia Images
Reclamă

Minnelli a acordat un interviu de aniversarea sa. Ea a spus ce face ca să aibă o energie bună chiar dacă starea sa nu e una tocmai bună.

Vedeta s-a confruntat de-a lungul carierei sale cu probleme de sănătate și relații tumultoase care nu i-au făcut chiar bine.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru toate urările de bine și pentru toată dragostea care îmi vine în cale. Nu doar de ziua mea de naștere, ci întotdeauna”, a împărtășit ea.

Reclamă

„Aș vrea să știu cum să mă comport în raport cu vârsta mea. Dar ghici ce, n-am fost niciodată atât de bătrână! Continuă, iubito, acesta este secretul! a glumit ea.

Tot atunici, Liza a dezvăluit informații despre planurile ei de viitor. „Înregistrez din nou muzică!” a exclamat ea cu multă încredere.

Liza Minnelli a fost diagnosticată cu encefalită virală

Diagnosticată cu encefalită virală în 2000, care poate provoca lipsa energiei sau pierderea mișcării în anumite părți ale corpului, Liza a continuat să se lupte cu problemele de sănătate în ultimii ani.

Ea este adesea văzută în public folosind un scaun cu rotile și chiar a apărut așezată într-unul pe scena Oscarurilor din 2022 alături de Lady Gaga.

Liza și-a început propria călătorie în industria spectacolului, făcându-și debutul în film la doar trei ani în musicalul In the Good Old Summertime. Și-a perfecționat abilitățile în cântc și dans, făcându-și în cele din urmă debutul pe Broadway în musicalul Flora the Red Menace în 1965.

Performanța i-a adus un premiu Tony pentru cea mai bună actriță într-un muzical, făcând-o cea mai tânără beneficiară a premiului la acea vreme.

Acest lucru a marcat începutul unei cariere cinematografice pentru Minnelli, pe măsură ce a continuat să obțină și mai multe aprecieri pentru rolurile sale în filme emblematice precum Cabaret, Arthur și New York New York.

Talentul lui Minnelli a depășit orice imaginație și Liza a devenit rapid o interpretă de scenă renumită, captivând publicul cu vocea ei puternică și prezența dinamică pe scenă.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu eșecuri personale, determinarea lui Minnelli nu s-a irosit niciodată. Liza s-a luptat cu probleme legate de abuzul de substanțe, inclusiv alcoolismul și dependența de medicamente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×