Reclamă

S-a aflat secretul lui Tom Cruise. Ce rutină urmează actorul pentru un fizic de invidiat la 61 de ani

S-a aflat secretul lui Tom Cruise. Fanii au fost curioși să vadă ce rutină fizică respectă actorul. Cele mai recente imagini cu Tom la bustul gol au ajuns să facă înconjurul lumii. Deși are 61 de ani, Cruise nu-și arată o clipă vârsta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2024, 6:21

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Celebritatea sa a căpătat noi valențe după rolul său din Top Gun, 1986. Chiar dacă anii au trecut, Tom Cruise pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Trupul său musculos continuă să atragă privirile tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat secretul lui Tom Cruise

Cruise a impresionat acum 40 de ani când au apărut scenele din Top Gun cu el la bustul gol. Timpul a trecut, iar actorul pare că nu a fost atins de semnele bătrâneții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta, în vârstă de 61 de ani, a fost surprinsă la plajă. Paparazzi l-au pozat în timp ce făcea o baie în mare în timpul vacanței sale din Mallorca.

Reclamă

Nu există niciun secret, spun apropiații lui Cruise. Actorul este foarte activ, iar acest lucru îl ajută să-și mențină forma de invidiat. Într-un interviu din trecut le-a dezvăluit admiratorilor cum obișnuiește să-și ocupe timpul liber cu tot felul de sporturi.

„Caiac de mare, speologie, scrimă, bandă de alergare, greutăți, alpinism, drumeții, fac jogging, fac atât de multe activități diferite”.

Actorul își provoacă în mod constant corpul își urmează un plan de antrenament de cinci zile. Trei zile are sesiuni de antrenamente cu geutăți și cardio, iar două zile le dedică sporturilor sale favorite.

Reclamă

Dolph Lundgren, în vârstă de 66 de ani, urmează de asemenea un program de antrenamente de cinci zile. Actorul și regizorul suedez se antrenează din greu.

Arnold Schawzeneger este un alt actor care a încercat de-a lungul timpului să-și păstreze fizicul de invidiat. Cruise a explicat într-un interviu din trecut de ce pune accent pe sporturile pe care le face.

Pe lângă exercițiile fizice, Tom Cruise urmează un plan de dietă reglementat, scrie publicația DailyMail.

Ce dietă urmează Tom Cruise pentru a avea fizicul perfect

Presa scrie că actorul are parte de 15 gustări mici pe tot parcursul zile. Acestea ar fi intercalate cu mesele sale principale.

Decizia de a avea atât de multe gustări pe timpul zilei a fost luată ca urmare a stilului său agitat de viață, scrie publicația PageSix.

În 2020, acesta a dezvăluit că ar consuma doar 1200 de calorii pe zi, ca parte a unui plan de dietă conceput chiar de David Beckham.

Actorul pare că se concentrează pe alimentele bogate în proteine și antioxidanți. În 2015, Simon Pegg, co starul lui Tom, a dezvăluit câteva lucruri despre obiceiurile alimentare ale vedetei din Top Gun.

„Tom este disciplinat. Nu se abate niciodată de la planul său. Nu a urmat o dietă strictă pentru a arăta așa. A avut propriul lui stil”, a spus Simon Pegg în 2015.

Pe lângă dietă și exerciții fizice, tom este renumit pentru faptul că își face singur multe dintre cascadoriile din filme. Toate aceste cascadorii necesită multe antrenamente.

Actorul din Top Gun se asigură că dă tot ce are mai bun atunci când se află în fața camerelor de filmat. Dedicarea sa față de meseria pe care o are se vede și în fizicul său de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
3
O femeie frumoasă care stă pe un scaun într-o rochie roz pudrat pentru a reprezenta una dintre cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Cele trei zodii care pierd bani în luna iulie 2024 spune reprezentate de nativii care nu au știut să-și gestioneze bugetul. Berbecii, Leii și Balanțele se confruntă cu probleme financiare în această perioadă și...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care se îmbrățișează și reprezintă o pereche de zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024
Horoscop
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Acești nativi nu țin cont de sentimentele celor din jur. Dacă întâlnești un astfel de nativ, cel mai bine...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
PARTENERI
×