Reclamă

Filme noi care apar în luna iunie 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Prima lună din vară vine cu o mulțime de surprize pentru cei mari, dar și pentru cei mici. În zilele toride de vară poți să te relaxezi mergând la cinema. Luna aceasta se lansează unele dintre cele mai așteptate producții ale anului. Descoperă o listă cu filme noi care apar în luna iunie 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2024, 6:06

Dacă vrei să te relaxezi vara aceasta, atunci îți propunem să începi sezonul cu un film la cinema. Am pregătit pentru tine patru dintre cele mai așteptate filme ale verii. Descoperă ce se lansează în iunie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna iunie 2024

Vara este și luna copilului. Cei mici ar trebui să se bucure de timpul petrecut cu părinții într-un mare fel. Am pregătit pentru tine filme potrivite pentru părinți, dar și pentru cei mici.

Dacă ai văzut deja filmele lunii mai, atunci poți să descoperi mai jos și filmele lunii iunie. Acestea promit să te țină cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Inside Out 2

Nu rata sezonul de vară fără să mergi cu cel mic la cinema. În luna iunie se lansează una dintre cele mai așteptate animații ale anului.

Reclamă

Animația Inside Out 2 îi așteaptă pe cei mici să se bucure de o poveste uimitoare. Filmul este o continuare a animație Inside Out din 2015. Povestea o urmărește pe Riley, acum o adolescentă de 13 ani, și emoțiile ei: Joy, Sadness, Anger și multe altele.

Sediul emoțiilor lui Riley suferă o schimbare bruscă atunci când îi fac loc în sufletul său emoții complet noi. O animație care îl va face pe cel mic să-și înțeleagă mult mai ușor stările emoționale. Filmul de animație va fi disponibil în cinematografe începând cu data de 14 iunie 2024.

Reclamă

Bad Boys: Ride or Die

Bad Boys: Ride or Die ese un film de comedie și acțiune. Povestea este o continuare a filmului Bad Boys For Life din 2020.

Detectivii Mike Lowrey și Marcus Burnett s-au întors și acum trebuie să investigheze corupția din cadrul poliției din Miami. Un film plin de umor care te va ține cu sufletul la gură. Filmul va fi lansat începând cu data de 7 iunie 2024 în cinematografele din Statele Unite ale Americii, scrie ScreenRant.com.

The Bikeriders

The Bikeriders este un film de dramă, realizat de Jeff Nichols. Acesta spune povestea fictivă, care duce telespectatorii înapoi în Chicago în anii 1960.

The Bikeriders spune povestea ascensiunii și căderii Vandals MC, un club de motocicliști condus de Johnny și văzut prin viața membrilor săi. Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 21 iunie 2024.

Kinds of Kindness

Unul dintre cele mai așteptate filme ale verii este Kind of Kindness. Filmul va fi lansat pe data de 21 iunie 2024 și reunește pe marile ecrane trei dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe și Hunter Schaefer sunt doar trei dintre actorii de renume care vor juca în film. Povestea este împărțită în trei segmente și promite să țină publicul cu sufletul la gură până în ultimul moment. Producțai a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes 2024, scrie IMDb.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×