Reclamă

Filme noi care apar în luna mai 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Este perioada perfectă pentru a te relaxa cu prietenii la cinema. Luna mai aduce pe marile ecrane unele dintre cele mai așteptate producții ale acestui an. Mai jos găsești lista cu filme noi care apar în luna mai 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 mai 2024, 7:02

Un film poate fi o idee minunată pentru a te relaxa. Indiferent de genul pe care îl îndrăgești, noi am selectat filme care sigur vor fi pe placul tău. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi floricele preferate și să te lași surprinsă de poveștile pe care le aduc regizorii luna aceasta pe ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna mai 2024

Experiența de a merge la cinema este unică. Te poți relaxa singură sau alături de un grup de prieteni. Filmele de luna aceasta sunt pline de mister, glume și culoare.

Dacă îți plac filmele de aventură, atunci îți recomandăm Furiosa: A Mad Max Saga. Dacă ești iubitoare de comedie, atunci Babes va fi pe placul tău.

Nu i-am uitat nici pe cei mici. Luna aceasta se lansează IF, unul dintre cele mai așteptate filme din luna mai.

Iar dacă nu ai văzut deja noutățile lunii aprilie, atunci te invităm să arunci o privire asupra producțiilor care au impresionat publicul cu puțin timp în urmă.

Reclamă

Furiosa: A Mad Max Saga

Mad Max: Fury Road este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme de acțiune din ultimele decenii. Filmul din 2015 a fost multiplu premiat la Gala Premiilor Oscar, iar acum a venit timpul unei noi producții să țină primele pagini.

Reclamă

Furiosa: A Mad Max Saga se lansează în cinematografe începând cu 24 mai 2024, iar în rolurile principale vei putea să-i vezi pe Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth și mulți alții, scrie IMDb.

Kingdom of the Planet of the Apes 

Kingdom of the Planet of the Apes sau „Planeta Maimuțelor” este de departe unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Franciza de succes se întoarce cu o producție care promite să țină spectatorii aproape de marile ecrane.

Filmul War for the Planet of the Apes din 2017 a primit multe răspunsuri pozitive, dar și o mulțime de critici de la admiratori.

De data aceasta producătorii primit să ofere mai multă acțiune ca niciodată. Producția este așteptată în cinematografe începând cu data de 10 mai 2024.

The Fall Guy

The Fall Guy rulează în marile cinematografe încă din 3 mai. Ryan Gosling și Emily Blunt fac echipă într-un film de acțiune și comedie romantică. Producția internațională a reușit să strângă încasări impresionante încă din primele zile.

Emily a povestit recent despre experiența ei de pe platourile de filmare, dar și despre cum a fost colaborarea cu celebrul actor din Barbie.

IF

IF este unul dintre cele mai așteptate filme de live-action din acest an. Producția este ideală pentru a fi văzută de întreaga familie.

Cei mici se vor bucura de animațiile impresionante, iar adulții de glumele lui Ryan Reynolds.

Producția reunește nume mărețe, iar personajele animate au vocile împrumutate de la unii dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood: Steve Carell, Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph și George Clooney. Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 17 mai 2024.

Babes

Pamela Adlon își face debutul regizoral cu producția Babes. Filmu urmează să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii începând cu data de 17 mai 2024. Comedia le are în rolurile principale pe Ilana Glazer și Michelle Buteau.

Glazer va interpreta o mamă singură care rămâne însărcinată și decide să crească singură copilul. Acesta primește ajutor de la prietena ei din copilărie care este o mamă dedicată.

Filmul promite să aducă zâmbetul pe fața celor care îl vor vedea, după cum arată criticii din online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×