Reclamă

Filme noi care apar în luna aprilie 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu multe titluri ofertatene în materie de producții cinematografice. Este momentul oportun să-ți pregătești floricelele preferate și să te relaxezi privind un film. Ți-am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna aprilie 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 martie 2024, 7:24

În mod neobișnuit, luna aprilie va fi plină de filme de acțiune, da este, de asemenea, o lună care îi va face pe mulți să se întrebe care este viitorul cinematografiei. Multe dintre titlurile de luna aceasta promite să aducă încasări în valoare de zeci de milioane de dolari. Rămâne de văzut dacă unul dintre aceste filme va ajunge în box office.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna aprilie 2024

Dacă ai urmărit deja filmele lunii martie 2024, atunci ești în locul potrivit. Ți-am pregătit o listă cu producții pe care să le urmărești în următoarea perioadă. Indiferent de genul de filme pe care îl preferi, sigur vei găsi aici ceva care să fie pe placul tău.

Civil War

Având în vedere modul în care au fost primite filmele anterioare ale lui Alex Garland, Men și Annihilation, este greu de crezut că thrillerul său politic ar putea fi unul dintre cele mai mari filme ale acestei luni. Filmul reunește unii dintre cei mai cunoscuți actori.

Reclamă

Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Nick Offerman, Jesse Plemons și Wanger Moura vor juca în Civil War. Având în vedere actualitatea subiectului, există șanse mari ca acest film să aibă o deschidere largă în întreaga lume, spun cei de la Goldderby.com.

Challengers

Acest film a fost amânat de anul trecut. Este cea mai recentă producție a lui Luca Guadagnino și este o dramă de tenis care implică un triunghi amoros. Una dintre actrițele principale va fi chiar Zendaya, care a pozat recent la premiera Dune II.

Reclamă

Challengers valorifică foarte bine distribuția și face filmul să fie mult mai atractiv. Specialiștii spun că filmul ar putea ajunge la 15 milioane de dolari înaintea sezonului de box office din vară.

Abigail

Filmul urmărește povestea unui grup care răpește o tânără pe nume Abigail. Tânăra se dovedește a fi un vampir, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Filmul are în rolurile principale pe Melissa Barrera, Kathryn Newton, Giancarlo Esposito și San Stevens. Filmul va avea premiera pe 19 aprilie 2024 și se așteaptă să aibă încasări de peste 15 milioane de dolari.

The First Omen

Luna aprilie devine din ce în ce mai interesantă. The Omen este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Producția îl are în rol principal pe Nell Tiger Free din serialul Servant.

Nell călătorește în Italia pentru a se alătura unei mănăstiri unde descoperă un secret înfiorător. Filmul primite să-ți țină pe spectatori cât mai aproape de ecrane. Premiera producției ar urma să aibă loc pe data de 15 aprilie 2024, scriu cei de la IMDb.

Monkey Man

Filmul este un thriller de acțiune cu scene de răzbunare, jucat și regizat de Dev Patel. Filmul tocmai a avut premiera la Festivalul de Film și a primit multe aprecieri.

Producția se așteaptă să depășească filmul Godzilla x Kong. Monkey Men va avea premiera la începutul lunii aprilie, pe data de 5 aprilie 2024. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×