Reclamă

Top 5 seriale în care a jucat Maxi Iglesias. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Maxi Iglesias se numără printre cei mai populari actori de origine spaniolă. În vârstă de 32 de ani, actorul a jucat în numeroase seriale de succes, printre care se numără Disappeared / Desaparecidos sau Valeria. Descoperă și tu top 5 seriale în care a jucat Maxi Iglesias.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 august 2023, 15:41

Vara este sezonul ideal pentru a te relaxa cu un nou serial, iar producțiile spaniole au avut întotdeauna ceva aparte. Fie că ești adepta serialelor de dragoste sau a celor de acțiune, vei găsi cu siguranță mai jos ceva care să fie pe placul tău. Am selectat producții cu distribuții de excepție, care te vor ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 seriale în care a jucat Maxi Iglesias

Maxi Iglesias este în continuare unul dintre cei mai apreciați actori din Spania. Actorul, în vârstă de 32 de ani, se poate lăuda cu un număr impresionant de proiecte în care a jucat, iar pe multe dintre acestea le-a și regizat.

Fie că vorbim de filme sau seriale, Maxi Iglesias a dat dovadă de profesionalism de fiecare dată când s-a aflat în fața camerelor de filmat.

Pentru că ne dorim să te relaxezi vizionând seriale captivante, care să te țină cu sufletul la gură, am decis să selectăm pentru tine cinci producții care îl au în distribuție pe Maxi Iglesias.

Mai mult, vara aceasta te poți bucura de una dintre aceste producții exclusiv în platforma Antana PLAY. Abonații pot viziona integral primul sezon al serialului în Antena PLAY. Mai mult, din 21.08.2023, aceștia se vor bucura de sezonul 2. Vei putea să urmărești și tu câte un episod nou pe săptămână, în fiecare zi de luni. Până atunci, te invităm să descoperi top 5 seriale în care a jucat Maxi Iglesias.

Reclamă

Disappeared

Regia: Patxi Amezcua
Cu:
Elvira Mínguez, Édgar Vittorino, Maxi Iglesias

Cu un număr total de 13 episoade, sezonul 1 din Disappeared a reușit să înregistreze audiențe record. Serialul se întoarce în AntenaPLAY cu cel de-al doilea sezon. Premiera va avea loc pe data de 21.08.2023, cu un episod nou pe săptămână, în fiecare zi de luni.

Reclamă

Serialul spune povestea Soniei Ledesma, un inspector de poliție care se alătură Grupului 2 din Brigada Centrală. Sonia se apropie de colegii săi, Rodrigo, Sebas și Azhar pentru a rezolva cazurile oamenilor care au dispărut fără urmă. Maxi Iglesias se întoarce pe micile ecrane în rolul lui Rodrigo Medina.

Valeria

Regia: María López Castaño
Cu:
Diana Gómez, Silma López, Teresa Riott

Valeria este un serial vesel, colorat și extrem de amuzant. Comedia a fost produsă de Maria Lopez Castano și este bazată pe seria de romane En los zapatos de Valeria de Elisabet Benavent. În rolurile principale le vei găsi pe Diana gomez, Silma Lopez, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias și Ibrahim Al Shami.

Serialul are trei sezoane, ultimul episod fiind făcut public pe 2 iunie 2023. Dacă ești adepta serialelor de comedie, care spun povești de viață pline de umor, dar și de situații cît se poate de reale, atunci aceasta va fi pe gustul tău.

Volver a caer

Regia: Kate del Castillo
Cu:
Kate del Castillo, Maxi Iglesias, Lucía Gómez-Robledo

Nu lăsa vara să treacă fără să te uiți la Volver a caer, un serial mexican de televiziune bazat pe romanul Anna Karenina, scris de Lev tolstoi în 1877. Serialul îi are în distribuție pe Kate del Castillo, Maxi Iglesias și Rubén Zamora. Producția este ideală pentru iubitoarele serialelor de dramă. Maxi Iglesias poate fi urmărit în rolul lui Vico Arimendi, scrie FilmAffinity.

Povestea se învârte în jurul Annei Montes de Oca, o scafandră mexicană, câștigătoare a medaliei de aur, care se îndrăgostește înnebunește de Vico, Maxi Iglesias. Vico este un tânăr muzician, respins la început de cei din jurul său.

Tocmai datorită respingerii de către societate a relației dintre Anna și Vico, cei doi ajung să descopere dragostea unul prin ochii celuilalt, într-o călătorie impresionantă a descoperirii sinelui și a puterii iubirii.

Los artistas: primeros trazos

Regia: Maxi Iglesias
Cu:
Ximena Romo, Francesc Garrido, Regina Pavón

Los artistas: primeros trazos este un serial creat de Maria Duenas și a avut premiera luna trecută, pe 7 iulie 2023. Serialul îi are în rolurile principale pe Maxi Iglesias și Ximena Romo. Serialul este ideal pentru iubitoarele genului dramatic.

Premisa pornește de la Yago, Maxi Iglesias, și Cata, Ximena Romo. Yogo este un dealer de antichități, în timp ce Cata este expertă în artă. Cei doi decid să profite de cunoștințele lor pentru a escroca milionari vânzându-le opere de artă false. Drama escaladează când cei doi se așteaptă mai puțin, iar totul ia o întorsătură dramatică. Un serial care te va ține cu sufletul la gură încă din primele momente.

Física o Química

Regia: Carlos Montero
Cu:
Andrea Duro, Angy Fernández, Javier Calvo

Física o Química este un serial de televiziune spaniol produs de Ida y Vuelta, relatează IMDb. Serialul a fost difuzat inițial între anii 2008 și 2011. Este o serie de comedie și dramă care te va surprinde încă din primele momente. Totul pornește de la un grup de profesori care încep să predea la un institut, Zurbaran.

Serialul se învârte în jurul lumii profesorilor, iar tu poți vedea prin ochii unui profesor începător cu anume se desfășoară activitatea atunci când ești nou venit. Sosirea acestor profesori dezvăluie treptat un adevărat univers de conflicte, iubiri, inimi frânte, iluzii și speranțe. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×