Reclamă

Filme de dragoste pe care să le vezi vara aceasta. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Te invităm să te bucuri de cele mai frumoase filme de dragoste pe care să le vezi chiar vara aceasta. Am selectat pentru tine unele dintre cele mai îndrăgite producții din toate timpurile. Filme vechi, dar și filme recente, producții care să te emoționeze cu momentele și poveștile romantice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2023, 6:00

Poveștile de dragoste sunt nemuritoare, iar unele dintre acestea sunt redate n filme superbe. Unele pelicule au ajunsă să impresioneze tocmai datorită poveștilor unice. Atunci când îți este greu să alegi la ce să te mai uiți, poți lua în considerare unul dintre aceste filme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme de dragoste pe care să le vezi vara aceasta

Filmele de dragoste au fost întotdeauna în topul preferințelor. Acestea sunt romantice i idealizează poveștile unor cupluri care reușesc să treacă peste orice provocare.

Fie că îți plac comediile, dramele sau ești persoana care preferă genul romantic, sigur vei găsi un film pe placul tău.

Dacă încă visezi la o iubire de-o vară, atunci te invităm să te relaxezi cu un film romantic, care surprinde unele dintre cele mai emoționante povești de iubire.

Descoperă mai multe și despre cel mai popular film din toate timpurile.

Reclamă

Resort to Love

Filmul surprinde povestea Ericăi Wilson, interpretată de Christina Milian, care se simte ca și cum întreaga lume este împotriva sa atunci când ajunge la Resort to Love. Singură și obosită de relații, Erica ajunge într-o vacanță de vis în urma unui cadou făcut de cea mai bună prietenă a sa.

Regia: Steven K. Tsuchida
Cu:
Christina Milian, Tymberlee Hill, Kayne Lee Harrison

Reclamă

În timp ce Erica încearcă să-și recapete încrederea în cariera sa de cântăreața, aceasta descoperă că fostul său logodnic urmează să se căsătorească chiar în resortul în care este cauzată. Erica încearcă să se lupte cu ultimele sentimente pecare le mai are pentru fostul său partener și ajunge să dezvolte o prietenie cu fratele celui care i-a fost logodnic, Caleb.

Caleb își păstrează identitatea secretă pentru o vreme, dar poartă conversații sincere cu Erica. Între cei doi se dezvoltă o idilă desprinsă din povești însă pentru mulți dragostea lor pare interzisă, conform IMDb.

Rip Tide

Regia: Rhiannon Bannenberg
Cu:
Debby Ryan, Genevieve Hegney, Andrew Creer

Debby Ryan joacă în acest film de vară. Aceasta o interpretează pe Cora Hamilton. Cora, o adolescentă care aspiră să aibă o carieră de model, ajunge într-o ipostază sensibilă când o serie de fotografii cu ea ajung pe internet. Aceasta decide să lase totul în urmă și să se mute din New York în Australia, pentru a locui cu mătușa ei.

Cora reușește să aibă o viață nouă, pentru că nimeni nu o cunoaște, iar într-un final se îndrăgostește de un instructor local de surf. Cora începe o călătorie înc are se cunoaște pe ea însăși și dorințele sale în timp ce învață să iubească cu adevărat.

Dear John

Regia: Lasse Hallström
Cu:
Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins

Channing Tatum și Amanda Seyfried joacă ca protagoniști ai filmului Dear John. Cei doi se iubesc pătimaș, însă timpul nu pare să fie în favoarea lor. Când John (Tatum) și Savannah (Seyfried) se întâlnesc pentru prima dată, există o conexiune instantanee.

Își petrec timpul împreună pentru a se cunoaște mai bine, însă John este nevoit să plece în străinătate, fiind în corpul armatei Statelor Unite. Cuplul alege să-și continue relația prin scrisori, dar după ani de despărțire, relația are, în mod normal, un preț de plătit.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

Regia: Michael Lewen
Cu:
Jordan Fisher, Talia Ryder, Ayo Edebiri

Aiden și Clare încep o relație în timpul ultimului lor an de liceu. Cei doi decid să facă un pact, iar la finalul acestui an să se despartă fără să existe resentimente între cei doi. După un an uimitor, vara se apropie, iar aceștia trebuie să se despartă pentru a merge la facultate.

Clare este de acord cu acest lucru, însă Aiden își dorește să continue relația cu iubita sa. Cei doi se văd puși într-o situație neprevăzută, iar povestea lor de dragoste este supusă unui ultim test.

The Choice

Regia: Ross Katz
Cu:
Benjamin Walker, Teresa Palmer, Alexandra Daddario

Unii omani și iubesc vecinii, în timp ce alții îi iubesc. Pentru Travis și Gabby, din The Choice, ambele variante apr să fie adevărate. La început, Gabby îl vede pe Travis ca pe un burlac nepoliticos, însă pe parcursul interacțiunilor or, ajung să-și dea seama că între ei nu este o relație de ură, ci una de iubire, scrie Movie Web.

Vor reuși oare să treacă peste orgoliu și să-și recunoască sentimentele unul celuilalt? Povestea lor este pusă sub semnul întrebării mai ales când iubitul lui Gabby se întoarce în State, iar Travis află despre acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×