Reclamă

Noul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat. Când apare pelicula în cinematografe

Noul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat. Imaginile au reușit să strângă milioane de vizualizări la doar câteva ore de la publicarea lor în mediul online. Cea de-a doua parte a filmului Avatar se lansează la 13 ani de la apariția primului film. Producția va fi lansată pe data de 16 decembrie 2022.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 13:07

Cel de-al doilea film Avatar și-a bucurat fanii cu și mai multe imagini în premieră. Noul trailer dezvăluie și mai multe amănunte despre producția care se vrea a fi o capodoperă cinematografică. Acțiunea noului film se petrece la mai bine de zece ani după evenimentele din prima producție. Filmul va spune povestea familiei Sully și a sacrificiilor pe care aceasta trebuie să o facă pentru a rămâne în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat

Filmul „Avatar: The Way of Water”  este regizat de către James Cameron și produs de Cameron și Jon Landau. Distribuția este una de excepție. În rolurile principale se întorc Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang și mulți alții. Alături de ei vor juca și Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribsi și Kate Winslet.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița, devenită celebră pentru rolul din Titanic, a povestit mai multe despre experiența sa din timpul filmărilor. Vedeta a crezut că a murit după ce a stat șapte minute sub apă în timpul filmărilor. Conform publicațiilor externe, bugetul filmului a depășit cu mult suma de 200 de milioane de dolari.

Reclamă

Regizorul James Cameron se așteaptă ca producția să ajungă rapid în box office după lansare. Primul film Avatar a revoluționat tehnologia 3D în lumea filmului. Fanii se așteaptă ca și cea de-a doua parte a filmului să aducă lucruri noi și să inoveze tehnicile de filmare.

Se crede că Avatar a fost cea mai scumpă peliculă din istorie. Astfel, așteptările sunt tot mai mari când vine vorba de continuarea filmului, mai ales că aceasta este lansată a 13 ani distanță.

Fanii din România se vor putea bucura și ei de film în cinematografe începând cu jumătatea lunii decembrie 2022. Primul trialer al filmului a avut un număr record de vizualizări.

Reclamă

Ce sacrificii au făcut actorii din noul film Avatar

Noul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat și oferă o imagine mult mai amplă asupra modului în care va arăta producția. Povestea urmărește mult mai amănunțit viața familiei Sully. Jake Sully, interpretat de Sam Worthington, este un veteran de război care ajunge pe planeta Pandora.

În cea de-a doua parte a filmului acțiunea se concentrează și mai mult asupra războinicii Neytiri și a fostului pușcaș marin, Jake.

Cei doi par să ducă o viață liniștită alături de familia lor. Lumea în Pandora se schimbă complet în urma luptelor pe care familia Sully le va duce pentru a rămâne în viață într-un tărâm nou, sub ape. Filmul va fi cea mai scumpă producție din istorie.

Actorii au muncit din greu pentru realizarea filmului și au trecut prin antrenamente de lungă durată pentru a învăța să facă scufundări mai lungi de șase minute. Fanii din întreaga lume sunt entuziasmați să vadă ce au reușit aceștia să realizeze.

Regizorul filmului are așteptări mari de la munca sa și promite să nu-și dezamăgească admiratorii din lumea întreagă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×