Reclamă

Filme noi care apar în luna noiembrie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta aduce pentru iubitorii de filme câteva titluri interesante. Ți-am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna noiembrie 2022. Producții de care să te bucuri alături de cei dragi. Aceste filme te vor transpune într-o nouă lume.

Publicat: 1 noiembrie 2022, 7:32

În fiecare lună îți pregătim un top cu cinci dintre cele mai așteptate filme. Dacă a reușit să vezi deja filmele din luna octombrie, atunci este timpul pentru noi producții. Fie că ești iubitoare de comedii sau de povești de dragoste, această listă va avea o producție perfectă pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna noiembrie 2022

Pregătește floricelele preferate și hai să te bucuri de unul dintre filmele lunii noiembrie. Producții pline de suspans, umor și dragoste te așteaptă. Am selectat pentru tine unele dintre cele mai impresionante povești, pentru a te putea bucura singură sau alături de cei dragi. Aceste filme te vor transpune într-o lume nouă și te vor face să visezi cu ochii deschiși la poveștile personajelor pe care le îndrăgești.  

The Menu

Regia: Mark Mylod
Cu: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult

Pe lista de filme noi care apar în luna noiembrie 2022 se află The Menu. Producția urmărește povestea unui cuplu care călătorește pe o insulă pentru a mânca la un restaurant exclusivist. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când cei doi descoperă secretul pe care bucătarul chef a încercat mereu să-l ascundă.

Reclamă

Producția îi are ca actori principali pe Anya Taylor Joy, Ralph Fiennes și Nicholas Hoult.

Filmul este o comedie horror și este așteptat începând cu data de 18 noiembrie 2022.

Reclamă

The People We Hate at the Wedding

Regia: Claire Scanlon
Cu:
Cynthia Addai-Robinson, Allison Janney, Kristen Bell

Luna acesta vine cu câteva titluri mult așteptată de fanii din lumea întreagă. Printre acestea se numără și producția The People We Hate at the Wedding. Filmul va fi lansat începând cu data de 18 noiembrie pe platformele de streaming online.

Filmul urmărește povestea unei familii ai cărei membrii nu reușesc să se înțeleagă. Aceștia se reunesc în cadrul unei ceremonii, iar lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Un film cu mult umor care te va distra încă din primele minute.

Black Panther: Wakanda Forever

Regia: Ryan Coogler
Cu:
Angela Bassett, Martin Freeman, Tenoch Huerta

Fanii Universului Cinematic Marvel au doar motive de bucurie. Luna noimebrie aduce cu sine lansarea filmului Black Panther:  Wakanda Forever. Filmul este așteptat în cinematografele din Statele Unite începând cu data de 11 noiembrie 2022.

Producția deschide un nou capitol din povestea triburilor care trăiesc în Wakanda. Producția plină de suspans promite să aducă dezlegări de situație complet neașteptate.

My Policeman

Regia: Michael Grandage
Cu:
Harry Styles, Emma Corrin, David Dawson

My Policeman este așteptat pe platformele de streaming online, dar și în cinematografe, începând cu data de 4 noiembrie 2022. Filmul îi are ca actori principali pe Harry Styles, Emma Corrin și David Dawson. Emma Corrin a participat recent la premiera filmului și a purtat o ținută excentrică.

Producția are acțiunea plasată la începutul anilor 1990. Filmul urmărește viața celor trei personaje care ajung să aibă relații considerate la acel moment ilegale.

Christmas With You

Regia: Gabriela Tagliavini
Cu:
Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr., Grace Dumdaw

Crăciunul se apropie mai repede decât am putea crede. Luna noiembrie aduce și câteva producții care au drept subiect sărbătorile de iarnă. Christmas With You este un film de dragoste, dar și comedie.

Producția urmărește povestea unei artiste pop, Angelina, care ajung să-i îndeplinească dorința uneia dintre cele mai mari fane ale sale. Vedeta își găsește inspirația de a scrie piese noi, dar și dragostea adevărată, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×