Reclamă

Dolph Lundgren a fost fotografiat în cârje. Actorul a ieșit la cină cu logodnica Emma Krokdal, în vârstă de 25 de ani

Dolph Lundgren a fost fotografiat în cârje. Actorul a ieșit la cină cu logodnica Emma Krokdal, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au mers la un restaurant de lux din Los Angeles.

Publicat: 25 octombrie 2022, 11:57

Actorul Rocky IV, în vârstă de 64 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni de trening, închisă la culoare. Vedeta a purtat de asemenea un blazer negru pe care l-a combinat cu un tricou cu decolteu în V.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dolph Lundgren a fost fotografiat în cârje

Între timp, logodnica lui în vârstă de 25 de ani arăta senzațional într-o rochie mini neagră. Emma a combinat-o cu o pereche de cizme înalte din piele neagră până la genunchi, scrie DailyMail.

Frumusețea brunetă a îmbrăcat și un bomber negru strălucitor, la care și-a închis fermoarul pe jumătate și l-a lăsat pe un umăr. Tânăra și-a purtat lucrurile personale într-o geantă Prada elegantă. Tânăra a optat pentru o paletă strălucitoare de machiaj, inclusiv fard de ochi închis la culoare și ruj roz îndrăzneț.

Dolph a dezvăluit că a fost operat la gleznă în august. El s-a rănit la picior pentru prima dată în armată.

El a explicat pe Instagram: „În sfârșit, fac o intervenție chirurgicală la glezna mea stângă. Am această rană de când am fost în armată. În timpul antrenamentelor de arte marțiale și filme de acțiune, a fost o luptă în fiecare zi. Articulația este acum practic distrusă. Abia aștept să pot merge normal din nou”.

Reclamă

Luna trecută, vedeta a distribuit un videoclip pe Instagram-ul său, îmbrăcat într-un halată de spital, mască pe față, în timp ce mergea pe coridorul spitalului după operație.

Relația dintre Dolph și Emma a început în 2019

Dolph și-a anunțat logodna cu Emma într-o postare pe Instagram în 29 iunie 2020. Vedeta filmelor de acțiune a întâlnit-o pe antrenoarea de fitness la sala de sport Equinox, unde ea lucra, în iulie 2019.

Reclamă

Au început să se întâlnească în 2019. Și-au făcut publică relația lor în ianuarie 2020 la Festivalul de Film și Muzică Cana Dorada din Republica Dominicană.

„Mă simt foarte norocos că am pe cineva ca Emma la această vârstă. Mi-a schimbat viața și sper să-i pot oferi acel tip de ajutor și sprijin”, a spus el pentru Muscle and Health despre relația sa.

În timp ce viața lui personală pare să meargă bine, actorul a fost recent implicat într-o ceartă publică cu fostul său coleg Sylvester Stallone.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emma Krokdal, la o ieșire în oraș
Actorul a ieșit la cină cu logodnica Emma Krokdal, în vârstă de 25 de ani / Profimedia Images

Sylvester Stallone și Dolph Lundgren s-au certat

Stallone, în vârstă de 76 de ani, a reacționat pe Instagram la un raport de la The Wrap conform căruia Robert Lawton a fost numit pentru a scrie scenariul spin-off-ului Rocky, care ar spune originile lui Ivan Drago, răufăcătul boxer sovietic din Rocky IV.

Stallone a spus că nu are nicio implicare în acest spin-off.

De asemenea, acesta l-a numit pe Lundgren, adăugând: „Apropo, cândva nu am avut decât respect pentru Dolph. Dar nu mi-a spus NICIODATĂ despre ce se întâmplă în spatele meu cu personajul pe care l-am creat pentru el! PRIETENII adevărați sunt mai prețioși decât aurul”.

Stallone a scris și a jucat în primul film Rocky, regizat de John G. Alvidsen, care a câștigat cel mai bun film la Oscar, pe care Winkler l-a câștigat ca producător. Stallone a continuat să scrie, să regizeze și să joace în Rocky II din 1979, Rocky III din 1982, Rocky IV din 1985, Rocky V din 1990 și Rocky Balboa din 2006.

Dolph s-a grăbit să minimizeze tensiunile. El a spus tot pe Instagram că vrea să rezolve lucrurile cu megastarul de la Hollywood.

„Doar pentru a clarifica lucrurile cu privire la un posibil spin-off Drago. Nu există un scenariu aprobat, nicio înțelegere, nici un regizor. Personal am avut impresia că prietenul meu Sly Stallone a fost implicat ca producător sau chiar ca actor”, a spus Lundgren.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×