Reclamă

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Ce acuzații noi îi aduce aceasta fostului soț

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Procesul dintre cele două celebrități capătă noi valențe în urma acuzațiilor pe care fosta soție a actorului i le aduce acestuia. Un psiholog a adus mai multe dovezi care să ateste că Amber Heard a rămas cu aceste traume în urma relației cu Depp.

Publicat: 4 mai 2022, 11:05

Psihologul s-a prezentat în tribunal și a afirmat că i-a pus diagnosticul actriței după zeci de ore de terapie. Conform acestuia, Amber suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza abuzurilor fizice și sexuale din fosta relație cu Depp. Dawn Hughes a depus mărturie pentru Heard. Cele două femei au petrecut mai mult timp pentru a descoperi dacă Depp se află la baza acestei tulburări.

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic

Dawn Hughes spune că a petrecut peste 29 de ore pentru a o examina pe Amber Heard. Aceasta a ascultat mai multe înregistrări de la sesiunile de terapie ale actriței din trecut. Psihologul a concluzionat că Amber și Depp au trecut printr-o perioadă dificilă. Hughes spune că actorul a avut ”un nivel înalt de violență în comportament”.

Vezi mai multe imagini cu Amber Heard și Johnny Depp în Galeria Foto!

Johnny Depp, cu părul prins, la ieșirea dintr-un tribunal, după procesul cu Amber Heard
Johnny Depp a depus mărturie la propriul său proces purtat împotriva fostei sale soții Amber Heard / Getty Images

Hughes a mai vorbit despre numeroasele momente de violență sexuală din fostul cuplu. Aceasta susține că toat aceste evenimente au avut loc din cauza faptului că Depp ”nu-și putea controla gelozia”.

Reclamă

Astfel, psihologul este de părere că Depp a încercat să-și reafirme puterea și dominația față de fosta soție prin actele de violență. Hughes a fost printre primii martori care au fost chemați în fața instanței atunci când s-a reluat procesul de defăimarea pe care Depp i l-a intentat fostei soții.

Avocații actriței și martorii acesteia sunt deciși să demnteze imaginea pe care avocații lui Depp au creat-o. Aceștia sunt de părere că au portretizat-o pe Heard ca fiind persoana care l-a abuzat pe fostul soț în relație, în timp ce Depp a preferat întotdeauna ”să se retragă din discuții”.

Totodată, terapeuta Hughes este de părere că toate incidentele de agresiune împotriva lui Heard ar fi avut loc în momentul în care actorul se afla sub influența substanțelor interzise.

Reclamă

Amber Heard ar avea tulburări de personalitate legate de violență

Hughes a fost adusă în fața instanței pentru a depune mărturie în favoarea actriței Amber Heard. Prezența acesteia a fost cerută după ce în urmă cu o săptămână un psiholog clinician criminalist a evaluat-o pe vedetă și a declarat în instanță că aceasta are tulburări de personalitate histrionică.

Psihologul clinician, curry, a fost chemat în instanță de către avocații lui Johnny Depp. Amber nu a fost de acord cu diagnosticul care i-a fost pus. Nici psihologu său, Hughes, nu a părut să împărtășească opinia lui Curry.

”Pacienta mea este o victimă a violenței din cauza fostului partener. Totodată, ea a suferit în copilărie de abuz din partea tatălui. Unele traume au rămas cu ea pe parcursul timpului și au putut fi observate în relația cu Depp. Amber Heard a crezut că-l poate ajuta pe Depp, așa cum a încercat să-și ajute tatăl. Ea a crezut că îl poate ajuta pe domnul Depp să scape de problemele avute din cauza consumului de substanțe interzise”.

Pe de altă parte, Curry, psihologul clinician adus de avocații lui Depp spun că Amber suferă de tulburări de personalitate legate de violență și ”povești inventate” din cauza traumelor din trecut. Totodată, acesta a mai afirmat că aceste traume au făcut-o pe Heard să simtă întotdeauna un disconfort, motiv pentru care și-a dorit să ajungă în centrul atenției. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×