Reclamă

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a luat atitudine în boxa martorilor

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a spus „este groaznic pentru mine”. Înaintea procesului, Amber Heard a declarat că „îmi provoacă o mare durere că trebuie să trăiesc detaliile vieții noastre trecute în fața lumii”.

Publicat: 5 mai 2022, 12:00

Amber Heard a depus mărturie în boxa martorilor. Fostul soț, Johnny Depp, o dă în judecată pentru defăimare, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița în vârstă de 36 de ani a depus jurământ în sala de judecată din Fairfax, Virginia. În tot acest timp, Depp, în vârstă de 58 de ani, a privit-o. Mărturia lui Heard vine după ce echipa de avocați a lui Depp și-a prezentat cazul timp de trei săptămâni. Mai mulți martori au făcut declarații în proces. Inclusiv Depp a fost în boxa martorilor pentru a spune juriului despre modul în care Heard a fost abuzivă și manipulatoare. Amber Heard și-a cerut scuze pentru comportament, dar actorul nu a mai dorit-o în viața sa.

Amber Heard a depus mărturie

„Sunt aici pentru că fostul meu soț mă dă în judecată”, a spus Heard, referindu-se la Depp.

„Mă chinui să găsesc cuvintele pentru a descrie cât de dureros este acest lucru”, a continuat Heard. „Este oribil pentru mine să stau aici săptămâni întregi și să retrăiesc totul”.

Ea a adăugat, vizibil emoționată: „Acesta este cel mai dureros și mai dificil lucru prin care am trecut vreodată”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Amber Heard depune mărturie în timp ce Johnny Depp o privește
Actrița în vârstă de 36 de ani a depus jurământ în sala de judecată din Fairfax, Virginia / Profimedia Images

Depp a intentat procesul de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în 2019. Acesta a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei. Procesul a început din cauza unui articol de opinie din decembrie 2018 pe care actrița l-a scris pentru The Washington Post. Ea a vorbit despre violența domestică, deși nu a menționat niciodată numele lui Depp în material.

Reclamă

Depp a mărturisit că „obiectivul său este adevărul”. Actorul încearcă să-și „curețe” numele în procesul care este televizat în direct prin diferite posturi. Înaintea procesului, Heard a spus într-o declarație că „sper că atunci acest caz se va încheia, voi putea merge mai departe, și la fel și Johnny. Mi-am păstrat întotdeauna dragostea pentru Johnny. Îmi provoacă o mare durere să trebuie să trăiesc detaliile noastre din viața trecută împreună în fața lumii”.

Psihologul actriței a spus recent că acesta suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza procesului cu Johnny Depp.

Cum s-au cunoscut cei doi și ce spun apropiații despre relația lor

Heard și Depp s-au întâlnit în timp ce realizau filmul din 2011 „The Rum Diary”. Mai târziu, s-au căsătorit în 2015. S-au despărțit în mai 2016, când Heard a cerut un ordin de restricție împotriva violenței domestice, acuzându-l că a abuzat de ea. Depp a negat afirmațiile, iar fostul cuplu și-a stabilit divorțul în afara instanței în august 2016.

În timpul mărturiei sale, Depp, care a spus de mai multe ori sub jurământ că nu a lovit-o niciodată pe Heard sau pe vreo femeie. El a mai declarat că, după acuzațiile lui Heard împotriva lui, a pierdut „nimic în afară de toate”.

În noiembrie 2020, Depp și-a pierdut procesul de calomnie din Marea Britanie, foarte mediatizat, împotriva tabloidului britanic The Sun pentru că l-a numit „bătător de soții”. Instanța a confirmat afirmațiile distribuitorului ca fiind „în mod substanțial adevărate”, iar Heard a depus mărturie pentru a susține afirmațiile. În martie 2021, încercarea starului din „Pirații din Caraibe” de a anula decizia a fost respinsă.

Unul dintre martorii lui Depp, fostul lor consilier matrimonial, dr. Laurel Anderson, a mărturisit anterior în acest caz că Depp și Heard au făcut „abuz reciproc”. Anderson a spus că a observat și „mai multe” vânătăi mici pe fața lui Heard la o întâlnire cu aceasta. În înregistrările audio, Heard a recunoscut că l-a lovit pe Depp, iar un agent de securitate al lui Depp a mărturisit că a asistat când Heard a început să-l lovească pe actor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×