Reclamă

Kate Middleton a pedalat pe o bicicletă de fitness alături de Prințul William. Prințesa de Wales a purtat fustă și tocuri în timpul provocării la care a luat parte

Kate Middleton a pedalat pe o bicicletă de fitness alături de Prințul William. Prințesa de Wales a purtat fustă și tocuri în timpul provocării. Cei doi au luat parte la activități în timpul vizitei în Țara Galilor. Kate a fost cea care a ieșit victorioasă în ciuda faptului că ținuta ei nu era una tocmai comodă.

Publicat: 1 martie 2023, 12:37

Înainte de Ziua Sfântului David, Prințul și Prințesă de Wales vizitează țara pentru a întâlni comunitățile locale. Ei își doresc să susțină de asemenea activități legate de sănătate mintală. Cuplul regal a participat la o clasă de spin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi se aflau într-o vizită la Centrul de agrement și fitness Aberavon din Port Talbot. Ei au vrut să afle mai multe despre modul în care sportul și exercițiile fizice pot susține sănătatea mintală.

Kate Middleton a pedalat pe o bicicletă de fitness

După cursa de 45 de secunde, în care mama a trei copii a întrebat chiar dacă poate ridica rezistența bicicletei, Kate a fost declarată câștigătoarea „Turului de Aberavon” și a primit un mic trofeu.

Kate, în vârstă de 41 de ani, părea plină de energie în momentul în care a sosit la centrul de sport. Ea a purtat un pulover pe gât alb și elegant și o haină crem. A optat și pentru o fustă în carouri de 20 de lire sterline și cizme Gianvito Rossi, scrie DailyMail.com.

Cursa virtuală de anduranță i-a provocat pe Kate și William să vadă cine poate pedala cel mai departe în doar 45 de secunde în timp ce urcau dealul în munții italieni. Intrând în sala de ciclism, William și-a cerut scuze bicicliștilor. Le-a spus: „Îmi pare rău că ți-am stricat antrenamentul”, în timp ce, înainte de a se urca pe bicicletă, Prințul a glumit cu soția sa: „Ai tocuri înalte”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton își încurajează soțul în timpul unei clase de cycling
Cursa virtuală de anduranță i-a provocat pe Kate și William / Profimedia Images

Prințesa a recunoscut: „Nu sunt sigură că sunt îmbrăcată pentru asta”. În timpul cursei, Kate și-a ajustat vitezele și a râs: „Pot să-l fac mai greu?”.

Reclamă

După ce a terminat, William, care respira adânc, a glumit: „Vorbesc cu tine într-un minut”.

La sosirea la centrul de agrement și fitness Aberavon din Aberavon, Prințul și Prințesa de Wales au fost întâmpinați de demnitari civici locali. Ei au fost duși într-un tur al clădirii, care a fost deschisă în 2016, de managerul Chris Pugh și de directorul executiv al Celtic Leisure, Richard Lewis.

Cuplul regal a discutat cu membrii Clubului de înot Aberavon, care folosesc piscina de 25 de metri pentru antrenament. Apoi au făcut turul sălii de sport. S-au întâlnit cu copiii de la școala primară Tywyn care participau la o serie de sporturi în interior, inclusiv atletism și gimnastică. Aceasta nu e prima dată când Kate participă la activități sportive.

Prințul și Prințesa de Wales susțin activitățile sportive

Rafael Vazquez, în vârstă de șapte ani, din Swansea, le-a dăruit Prințului și Prințesei un set de maiouri galeze pentru copiii lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte.

Mama lui, Jo Vazquez, a spus: „A fost minunat să-i cunosc. Sunt oameni atât de autentici și au un interes real pentru comunitate, copii și sport. Au spus cât de interesați sunt să păstreze centrele de agrement deschise, în special înotul. Ei consideră că acesta este o abilitate atât de importantă pentru viață”.

Cuplul și-a început ziua plină de evenimente vizitând Centrul de Reabilitare Brynawel, lângă orașul Pontyclun. În prezent, aici este în curs de dezvoltare o grădină de terapie.

Pentru acest eveniment, Kate a purtat un machiaj plin de farmec. Ea a optat pentru un ruj roz și nuanțe întunecate la ochi și și-a lăsat părul liber pe spate.

Moștenitorul tronului, patronul Welsh Rugby Union, și soția sa, care deține aceeași funcție pentru Rugby Football Union din Anglia, au fost amândoi la meciul de la Cardiff susținând echipele rivale.

Mai târziu, el a mers mai departe, spunându-i uneia dintre gazdele evenimentului: „Am suferit neîncetat tot weekendul din cauza asta”.

Kate și William au aflat mai multe despre munca pe care o face centrul. Organizația îi sprijină pe cei care se luptă cu efectele dependenței de droguri și alcool. Ajunși la centru, aceștia au fost întâmpinați de Sue Gwyn, director executiv, managerul Grace Sansom și de Ministrul Sănătății Mintale și al Bunăstării din Guvernul Galez, Lynne Neagle.

În timpul vizitei, cuplul a discutat cu pacienții și cu familiile lor. Au vrut să afle mai multe despre cum sunt utilizate facilitățile actuale ale grădinii ca parte a terapiei lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×