Reclamă

Katy Perry a strălucit într-un top cu paiete. Artista a fost invitată la Jimmy Kimmel Live

Katy Perry a strălucit într-un top cu paiete. Artista a fost invitată la Jimmy Kimmel Live. Vedeta a mers la studiourile din Los Angeles pentru un interviu și nu și-a dezamăgit deloc fanii la capitolul ținută.

Publicat: 17 februarie 2023, 12:03

Superstarul pop în vârstă de 38 de ani arăta foarte bine în topul strălucitor. Bluza i-a scos în evidență abdomenul plat, iar toți cei prezenți au remarcat cât de mult a slăbit artista în ultimul timp. Ținuta a fost completată cu o jachetă cu imprimeu și o fustă asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a strălucit într-un top cu paiete

Topul cu paiete, fusta scurtă și încălțările lui Katy au atras toate privirile. Cântăreața Firework și-a accesorizat look-ul cu cizme din piele neagră, deasupra genunchiului. Katy a purtat de asemenea ochelari de soare, cercei și inele negre. Părul ei închis la culoare a fost aranjat într-un coc strâns la spate, scrie DailyMail.

Katy a transformat o alee din spate în pista ei personală în timp ce își prezenta ținuta pentru fanii și fotografii din afara studioului de la Hollywood. Cântăreața a scos limba și și-a deschis brațele larg în timp ce se plimba după camere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katy Perry, într-o fustă scurtă cu imprimeu, sacou asortat și o bluză cu paiete
Katy Perry a fost invitată la Jimmy Kimmel Live. Vedeta a mers la studiourile din Los Angeles pentru un interviu / Profimedia Images
Reclamă

Ea a făcut și semnul păcii în timp ce se îndrepta spre studio. Fanii s-au grăbit să fie prin zonă pentru apariția ei la Jimmy Kimmel Live. Aceștia i-au adus tot felul de cadouri și au încercat să-i atragă atenția lui Katy.

Nativul din California a participat la talk-show-ul ABC pentru a promova sezonul 21 al unei emisiuni de divertisment în care are rolul de jurat. Ei i s-a alăturat Lionel Richie, în vârstă de 73 de ani, care are și el rol de jurat la emisiunea concurs de la ABC.

Lionel a optat pentru un look casual, dar spectaculos când a ajuns la studioul talk-show-ului. A apărut într-un tricou alb, pantaloni de trening negri și o haină cu dungi. Legendarul cântăreț s-a accesorizat cu ochelari și și-a ridicat brațele în timp ce își saluta fanii.

Reclamă

Katy Perry este într-o relație cu actorul Orlando Bloom

Katy Perry s-a logodit în februarie 2019 cu actorul englez Orlando Bloom, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au împreună o fiică de doi ani pe nume Daisy.

Katy Perry și Orlando Bloom își trăiesc viața sub lumina reflectoarelor. Aceștia au un program dificil și aglomerat și se văd tot mai rar. În ciuda acestui lucru amândoi încearcă să-și facă timp suficient pentru a sta cu micuța lor, Daisy Dove.

”Am sprijin din partea familiei și a surorii mele. Avem o bonă minunată, iar Orlando se ocupă ori de câte ori poate. Avem un lucru amuzant pe care îl facem în această perioadă. Eu îl vizitez o lună în timp ce se află la filmări, apoi când termină filmările el se ocupă de fiica noastră, iar eu mă ocup de cariera mea. Ne bazăm mult unul pe celălalt”, a spus Katy despre perioadele în care Bloom este plecat pentru proiecte.

Luna trecută, Kate a adus un omagiu fostei soții a lui Bloom, Miranda Kerr, în vârstă de 39 de ani, care este mama primului său născut, Flynn, în vârstă de 12 ani.

După ce a participat la cea de-a 20-a gală anuală a artei G’Day USA din Los Angeles, în ianuarie, Katy a împărtășit imagini și videoclipuri cu Miranda, pe care a descris-o drept „sora dintr-o altă mamă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×