Reclamă

Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert în Las Vegas. Imaginile cu artista s-au viralizat

Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert în Las Vegas. Cântăreața s-a întors în oraș și a sărbătorit alături de fanii săi așa cum a știut ea mai bine.

Publicat: 5 august 2022, 7:21

Când artista a cântat ultima dată într-un club de noapte din Las Vegas, felii de pizza zburau peste tot. Oamenii cer ca ea să continue să arunce cu pizza pentru ei după ce un videoclip cu cântăreața „Roar” făcând acest lucru a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a aruncat cu felii de pizza la un concert

Într-un videoclip din mediul online, Perry poate fi văzută dansând într-un club de noapte în timp ce poartă o ținută roz cu imprimeu și ascultând melodia „In da Getto” de la J Balvin și Skrillex. Ea ia o felie de pizza, o pune pe o farfurie de hârtie și o aruncă în mulțime. Cineva care ține o cutie mare de pizza stă lângă ea. Pizza cade la pământ în timp ce fanii se întind să o apuce, scrie marca.com.

Apoi lansează o a doua felie în mulțime, care dispare și ea imediat. Vedeta pop a scris pe Twitter: „o mamă care își hrănește copiii”. Așa a descris artista imaginile în care poate fi văzută alături de oamenii ce o apreciază și îi ascultă melodiile.

Utilizatorii online erau în delir, făceau glume și își doreau să o vadă pe Perry aruncând cu pizza în ei în viața reală. Pe 29 iulie, Perry și-a început turneul „Play” în Las Vegas, la Resorts World Theatre. Și-a început concertele în decembrie anul trecut. În weekend a urcat din nou pe scenă după câteva luni de spectacole remarcabile.

Reclamă

Artista este una dintre cele mai apreciate femei din industria muzicală internaională. Deși a devenit mamă, la scurt timp după naștere, Katy a revenit pe scenă. Și-a bucurat din nou fanii cu cele mai frumoase piese din repertoriul ei.

Lui Katy Perry i s-a rupt ținuta în timp ce dansa

Un alt moment marca Katy Perry care s-a viralizat imediat a fost unul în care artista dansa și pur și simplu i s-a rupt ținuta. Momentul jenant s-a petrecut în timp ce vedeta interpreta una din melodiile sale celebre, Teenage Dream. Artista era prezentă la o emisiune TV înregistrată.

Reclamă

În ciuda faptului că trecea printr-un accident vestimentar jenant în timp ce pantalonii s-au rupt în zona posteriorului, aceasta și-a continuat spectacolul care o adevărată artistă. Din fericire, un membru din juriul emisiunii la care a participat alături de alte persoane au încercat să-i lipsească pantalonii roz cu banda adezivă galbenă.

Momentul a apărut imediat pe internet și chiar și Katy Perry s-a amuzat pe seama lui. Ea nu s-a lăsat afectată de comentariile răutăcioase care apar inevitabil la imagini cu persoane publice.

Atunci când nu este în fața camerelor de filmat însă, Katy preferă ținutele casual în care cu greu o poți recunoaște. În momentul în care apare în public, diva se transformă complet. Își arată formele voluptoase în ținute provocatoare, de cele mai multe ori mulate și din piele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×