Reclamă

Regele Charles și Kate Middleton au fost externați din spital. Majestatea Sa și soția Prințului William își continuă recuperarea acasă

Regele Charles și Kate Middleton au fost externați din spital. Majestatea Sa și soția Prințului William își continuă recuperarea acasă. Majestatea Sa a salutat mulțimea și a zâmbit la numai trei zile după operația de prostată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 ianuarie 2024, 11:43

Purtând un costum gri și o haină albastră, Regele Charles părea să arate foarte bine când a ieșit din Clinica Londoneză din Marylebone. Regina Camilla i-a fost alături, după trei nopți în care a fost ținut sub observație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Kate Middleton au fost externați din spital

Monarhul în vârstă de 75 de ani a fost internat la spitalul privat deoarece a fost supus unei proceduri corective pentru afecțiunea benignă. Ieșirea lui din spital are loc la doar câteva ore după ce nora sa, Prințesa de Wales, a părăsit aceeași clinică. Ea a stat internată mai mult de două săptămâni, după o intervenție chirurgicală abdominală planificată.

Regele Charles, cu un palton negru, alături de Regina Camilla
Purtând un costum gri și o haină albastră, Regele Charles părea să arate foarte bine când a ieșit din Clinica Londoneză din Marylebone / Profimedia Images

Deși drumul a fost închis pentru plecarea Regelui din spital, o mulțime mare de copii și privitori s-au adunat pentru a vedea cum urcă într-o mașină ce urma să-l ducă acasă.

Se pare că Regele Charles și-ar putea lua până la o lună de pauză de la îndatoririle publice. Recomandarea vine de la medici și se poate modifica pe măsură ce își revine.

Reclamă

Palatul Buckingham a lansat o declarație după externarea Regelui din spital: „Regele a fost externat în această după-amiază în urma unui tratament medical planificat. A reprogramat viitoarele angajamente publice pentru a i se permite o perioadă de recuperare”.

„Majestatea Sa dorește să mulțumească echipei medicale și tuturor celor implicați în internarea sa. Este recunoscător pentru toate mesajele pe care le-a primit în ultimele zile”.

Kate Middleton s-a întors și ea acasă după o internare de două săptămâni

Reclamă

Kate, în vârstă de 42 de ani, își va relua angajamentele oficiale după Paște. Soțul ei, Prințul William, și-a eliberat și el jurnalul de sarcinile oficiale pentru a-i fi alături.

Kate a intrat în spital în urmă cu 14 zile, pe data de 16 ianuarie. Consilierii regali au spus că „a făcut progrese bune” și că acum își va continua recuperarea acasă.

Kate Middleton, așteptată în mașini la plecarea din spital
Kate, în vârstă de 42 de ani, își va relua angajamentele oficiale după Paște / Profimedia Images

Reîntoarcerea ei la îndatoririle oficiale va depinde de recomandările medicilor. Prințul William va reveni la angajamentele publice odată ce starea soției sale se va îmbunătăți.

Regele a fost vizitat de două ori de Regina Camilla înainte de externare. Majestatea Sa le-a spus oamenilor din cadrul Clinicii din Londra că Regele „se descurcă bine” după procedură.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat anterior că Regele a fost „internat într-un spital din Londra pentru tratament programat”.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Majestatea Sa dorește să mulțumească tuturor celor care și-au transmis urările de bine în ultima săptămână. Este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice”.

El a fost diagnosticat cu afecțiune benignă pe 17 ianuarie în timp ce se afla la Birkhall, Aberdeenshire. Majestatea Sa a mers la un control deoarece prezenta unele simptome.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, care a urcat pe tron cu doar 16 luni în urmă, a anulat evenimentele. El a fost îndemnat de medicii săi să se odihnească înainte de procedura corectivă.

Natura exactă a tratamentului său nu este cunoscută.

Vestea diagnosticului său din 17 ianuarie a venit în aceeași zi în care Palatul Kensington a anunțat că Prințesa Kate se afla în spital după o intervenție chirurgicală abdominală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×