Reclamă

Prima apariție a lui Kate Middleton, după operația abdominală. Prințesa de Wales a fost surprinsă în compania mamei sale, Carole Middleton

Fotografii au surprins prima apariție a lui Kate Middleton, după ce a suferit operația abdominală. Prințesa de Wales a fost fotografiată în compania mamei sale, Carole Middleton. Aceasta și-a arătat sprijinul față de fiica sa și familia acesteia. Carole a fost și cea care s-a asigurat că nepoții lor nu simt prea tare lipsa mamei lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 martie 2024, 11:10

Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în public încă de la sărbătorile de iarnă. Ultima dată când a apărut în public a fost la slubha tradiționalăă la care participă Familia Regală Britanică. Ulterior, Kate a fost internată și a suferit o operație abdominală pe data de 16 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a lui Kate Middleton, după operația abdominală

Palatul Kensington a oferit încă de la început informații despre starea de sănătate o soției Prințului William. Tot atunci s-a specificat faptul că Prințesa de Wales se va recupera în intimitatea casei sale și că se va întoarce la îndatoririle regala în perioada sărbătorilor de Paște.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Publicația TMZ a fost cea care a obținut primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală. Prințesa de Wales a fost surprinsă într-o mașină care era condusă de mama sa, Carole Middleton.

Reclamă

Soția Prințului William, în vârstă de 42 de ani, a purtat o pereche de ochelari de soare pentru a-și ascunde privirea. Acest eveniment a marcat prima sa apariție de la operația din luna ianuarie.

O sursă a declarat pentru publicația People faptul că părinții Prințesei, dar și soțul acesteia, vor fi alături de ea pe tot parcursul perioadei în care se recuperează. Prințesa de Wales nu a petrecut foarte mult timp în public.

Carole și Kate s-au plimbat cu mașina personală în apropiere de reședința Prințesei de Wales. Carole Middleton este o prezență constantă în viața nepoților săi în această perioadă.

Reclamă

Presa a mai scris că micuții Prințesei de Wales obișnuiesc să doarmă peste noapte la bunica lor.

„Părinții lor încearcă să le ofere o perioadă de liniște. Bunicii sunt și ei la fel de implicați și se asigură că cei mici nu simt lipsa mamei. Kate va mai petrece timp pentru a se recupera complet după intervenția suferită”, a spus o sursă apropiată cuplului regal.

Imaginile cu Prințesa de Wales apar după ce în mediul online au apărut mai multe speculații cu privire la recuperarea acesteia. Mulți admiratori regali s-au temut că situația este mult mai gravă decât lasă Casa Regală să se înțeleagă. Prințesa de Wales a cerut încă de la început discreție în ceea ce privește acest eveniment din viața sa.

Ce a declarat Palatul Kensington despre starea de sănătate a soției Prințului William

Un reprezentat de la Palatul Kensington a oferit încă de la început informații cu privire la recuperarea Prințesei de Wales. Recent, s-au oferit noi informații cu privire la modul în care va arăta programul Prințesei în perioada ce urmează.

„Am fost foarte clari încă de la început. Prințesa de Wales nu se va întoarce înainte de Paște. Aceasta este nevoită să se recupereze. Vom oferi orice informație este necesară cu privire la starea sa de sănătate. În prezent, aceasta se descurcă foarte bine”, a spus un reprezentant al Palatului.

Kate Middleton s-a asigurat că ține detaliile legate de starea sa de sănătate secrete. De altfel, presa a scris că nici măcar apropiații acesteia nu au știut despre operația pe care urmează să o aibă. Soția Prințului William ar fi luat această decizie pentru a nu-i îngrijora pe copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Soția Prințului William este conștientă de modul în care s-ar fi putut interpreta problemele sale de sănătate în presă și a dorit să țină detaliile cât mai secrete de dragul copiilor ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×