Reclamă

Evenimente la care Kate Middleton nu și-a putut controla râsul. Zâmbetul ei a fost surprins în fotografii

Evenimente la care Kate Middleton nu și-a putut controla râsul au fost surprinse în fotografii care acum fac înconjurul internetului. Pentru că în această perioadă lipsește din lumina reflectoarelor, presa internațională a publicat mai multe poze cu râsul ei molipsitor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 martie 2024, 7:10

Prințesa de Wales este renumită pentru zâmbetul ei la evenimentele regale. Deși trebuie să aibă mereu o conduită impecabilă, soția Prințului William se compoartă natural ori de câte ori situația îi permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimente la care Kate Middleton nu și-a putut controla râsul

Au fost o mulțime de momente distractive surprinse de fotografi cu Kate de când apare la evenimentele regale. Acesta s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 13 ani și de atunci e preferata admiratorilor regali.

Prințesa de multe ori nu își poate reține râsul atunci când face sport sau are un „duel verbal” cu soțul ei atunci când merge împreună la evenimente.

Prințul William a spus despre soția sa în interviul lor de logodnă: „Are un simț al umorului cu adevărat dezvoltat, ceea ce mă ajută într-un fel pentru că am un simț al umorului foarte sec”.

Prințesa de Wales la un antrenament de rugby pe stadionul Twickenham în februarie 2022

Reclamă

Soția Prințului William a izbucnit în râs când a luat parte cu succes la un antrenament de rugby.

Fostul jucător de rugby, Mike Tindall, care este căsătorit cu verișoara Prințului William, Zara, a lăudat abilitățile lui Kate: „Închipuiți-vă că oricine a încercat vreodată acest sport a spus că nu este deloc ușor. Mare laudă de la mine.”

Kate Middleton, cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-un tricou albastru
Kate a mers pe teren pentru un joc de rugby în aceeași echipă cu Courtney Lawes / Profimedia Images
Reclamă

Birmingham, 2023

Prințul William își face deseori soția să râdă. Așa s-a întâmplat și atunci când a luat o rezervare la restaurant în timpul unei vizite la localul Indian Streatery din Bennetts Hill, Birmingham.

După ce a vorbit și a dat indicații clienților, Prințul a spus: „Probabil l-am trimis în altă parte în Birmingham, așa că îmi cer scuze.”

Kate Middleton și Prințul William în timp ce gătesc alături de alte persoane în Birmingham
Kate Middleton și Prințul William s-au distrat alături de localnicii din Birmingham / Profimedia Images

Cupa Regelui, 2019

Ducesa de Cambridge, așa cum era titlul ei atunci, a chicotit și și-a pus capul în mâini, când i s-a înmânat o lingură uriașă de lemn, când echipa ei a fost descalificată de la regata Cupa Regelui. Barca lor a început cursa prea devreme și desigur că William a glumit pe seama soției lui.

Royal Naval Air Station, 2023

Prințesa a luat parte la un exercițiu de antrenament cu echipajul stației. Kate s-a pregătit și a ajuns să izbucnească în râs în timp ce umfla cu entuziasm o vestă de salvare.

Louise Evans-Hughes, un tehnician în echipamente de supraviețuire, a spus: „I-am spus prințesei că ar putea fi amuzant. Uneori, când velcro se deschide, se aude un pic de zgomot”.

St Andrews, Scoția, 2021

William și Kate au făcut o călătorie la St Andrews în mai 2021, la scurt timp după a zecea aniversare a nunții lor. Cei doi au mers la yachting pe uscat într-o zi cu vânt pe plajă și au fost fotografiați râzând.

Meci de polo caritabil, 2019

Prințul Louis, pe atunci în vârstă de 14 luni, a amuzat-o pe mama sa, Kate, în timp ce Prințul William și Prințul Harry participau la un meci de polo caritabil. Kate Middleton a izbucnit la propriu în râs când băiețelul i-a încercat ochelarii de soare.

Trooping the Colour, 2018

William și Kate au râs mult la parada anuală organizată cu ocazia zilei de naștere a Reginei Elisabeta în 2018. Cei doi s-au amuzat când copiii din balconul Palatului Buckingham au început să cânte și să dea din mâini.

Vizită la Nottingham cu Regina Elisabeta a II-a, 2012

Ducele și Ducesa de Cambridge de atunci s-au alăturat Reginei Elisabeta a II-a într-o vizită la Nottingham pentru Jubileul de Diamant, în 2012. Atunci Kate și Majestatea Sa au râs împreună, iar imaginea este demnă de istorie.

Regina Elisabeta și Kate Middleton una lângă cealaltă au o relație specială
Regina Elisabeta și Kate Middleton au o relație specială, iar acest lucru a fost demonstra din nou de gesturile Ducesei de Cambridge / Getty Images

Tur regal al Suediei, 2018

Kate este o mare iubitoare a sportului, iar în timpul unei vizite la Stockholm în 2018, ea și William au încercat să joace hochei.

Competitiva Kate a profitat de ocazie și a concurat ca de obicei împotriva soțului ei la loviturile de departajare.

Ea a avut trei ocazii de a înscrie un gol și a reușit în ultima, în timp ce Prințul William a marcat două din trei.

Turul regal al Bhutanului, 2016

În timpul turneului regal din Bhutan din 2016, William și Kate au încercat sportul național al țării, tirul cu arcul. Kate a râs foarte mult când săgeata ei a ratat cu mult ținta.

Parada de Ziua Sf. Patrick, 2018

În timp ce le-a oferit ramuri de trifoi soldaților din Batalionul 1 de Gărzi Irlandeze din Hounslow, Kate, care era însărcinată cu Prințul Louis la acea vreme, a ridicat tensiunea din aer cu râsul ei molipsitor.

Kate Middleton, îmbrăcată într-o rochie verde, la Parada de Sfântul Patrick de anul acesta
Ducesa, îmbrăcată în verde, în ton cu evenimentul, s-a alăturat Prințului William, care este colonelul Gărzilor Irlandeze, în vizită la Batalionul 1 Gărzi Irlandeze la Mons Barracks / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×