Reclamă

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa. Ce se întâmplă cu Prințesa de Wales

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa sunt multe și abia acum au ieșit la iveală. Prințesa de Wales nu a mai fost văzută de la Crăciun în public. Acest lucru a stârnit o mulțime de speculații în jurul familiei sale,

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 februarie 2024, 13:06

Dacă de obicei în primele luni ale anului Kate Middleton își petrecea timpul în ochii publicului, de data aceasta lucrurile au stat diferit. După ce în luna decembrie Kate a avut un program plin, atât Prințesa, cât și Prințul William au fost extrem de discreți în primele săptămâni din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa

Pe data de 17 ianuarie, Palatul Kensington a dezvăluit că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operație abdominală care se pare că era planificată. Ea a stat internată timp de aproape două săptămâni, iar acum se recuperează la domiciliu. Se pare că informațiile despre ea sunt atât de puține din mai multe motive. De asemenea, se știe că nici nu va reveni la angajamentele regale decât după Paște.

După anunțul Prințului William că nu va mai participa la slujba de pomenire a nașului său, Regele Constantin, preocupările cu privire la bunăstarea Prințesei Kate au crescut. Mai ales că motivul invocat a fost unul personal, dar a rămas nedezvăluit.

Tot ce se știe despre Kate Middleton este că afecțiunea ei nu a fost de natură canceroasă.

Prințesa Kate vrea să mențină normalitatea pentru copiii săi

Reclamă

Prințesa Kate a spus clar că dorește ca viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis să rămână cât mai normală în ciuda problemelor sale de sănătate. Încă din declarația inițială lansată de Palatul Kensington, se spune: „Prnițesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei”.

Prințul William și-a anulat programul pentru a sta cu familia sa

„Știm că sunt o familie foarte unită. El vrea să fie acolo pentru ei”, a declarat Robert Hardman, autorul cărții The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy, pentru PEOPLE. „Vor ca cei mici să aibă o viață normală și să nu simtă că trăiesc într-o cușcă specială, aurită.”

Reclamă

Prințul de Wales se ocupă de copiii alături de bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Fiul Regelui Charles ajută cu drumurile spre școală și înapoi acasă.

Kate Middleton și-a dorit să fie discretă

În timp ce Regele Charles și-a dezvăluit atât procedura pentru o prostată mărită, cât și diagnosticul de cancer, Prințesa Kate a ales discreția.

În declarația inițială despre operația sa, Palatul a spus că Kate a „dorit ca informațiile ei medicale să rămână private”.

Recuperarea Prințesei de Wales se face departe de ochii publicului

Prințesa Kate a fost externată în liniște pe 29 ianuarie, după 13 zile de la operație.

„Prințesa de Wales s-a întors acasă la Windsor pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune”, a spus Palatul Kensington într-un comunicat.

„Prințul și Prințesa doresc să mulțumească enorm întregii echipe de la The London Clinic. În special personalului de îngrijire pentru suportul pe care l-au oferit. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume.”

Kate se simte suficient de bine pentru a călători în Norfolk

Prințesa de Wales a călătorit la Anmer Hall, casa ei și a Prințului William de pe domeniul Sandringham din Norfolk. Escapada lor a avut loc când copiii lor au fost într-o vacanță școlară în februarie.

Prințul William a revenit la îndatoririle regale

După ce a stat departe de ochii publicului timp de câteva săptămâni în timpul spitalizării și recuperării la domiciliu a Prințesei Kate, Prințul de Wales a revenit la atribuțiile sale, dar o face treptat. Pe 7 februarie, el a găzduit o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, urmată de participarea la Cina de caritate Air Ambulance din Londra.

Într-un discurs la eveniment, Prințul William a spus: „Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de sprijin pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult”.

Prințul William și-a cerut scuze pentru absența soției sale la echivalentul britanic al Oscarurilor, Premiile BAFTA. „Îmi pare rău că Catherine nu este aici. Îi plac mult Premiile BAFTA”, a spus el, adăugând că nu i-a văzut pe toți nominalizații de anul acesta, deoarece avea „alte lucruri în minte”.

Kate Middleton nu își va relua atribuțiile decât după Paște

Declarația inițială a Palatului despre operația și recuperarea Prințesei de Wales spunea: „Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”.

Familia regală merge în mod tradițional biserică în ziua de Paște. Anul trecut Prințul și Prințesa de Wales au ieșit ca o familie de cinci membri la eveniment. Copilul lor cel mic, Prințul Louis, și-a făcut debutul la un astfel de eveniment. Nu se știe încă nimic despre sărbătoarea de anul acesta, dar veștile sunt așteptate cu mare nerăbdare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×