Reclamă

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa. Ce se întâmplă cu Prințesa de Wales

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa sunt multe și abia acum au ieșit la iveală. Prințesa de Wales nu a mai fost văzută de la Crăciun în public. Acest lucru a stârnit o mulțime de speculații în jurul familiei sale,

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 februarie 2024, 13:06

Dacă de obicei în primele luni ale anului Kate Middleton își petrecea timpul în ochii publicului, de data aceasta lucrurile au stat diferit. După ce în luna decembrie Kate a avut un program plin, atât Prințesa, cât și Prințul William au fost extrem de discreți în primele săptămâni din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivele pentru care Kate Middleton nu a apărut în public după operația sa

Pe data de 17 ianuarie, Palatul Kensington a dezvăluit că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operație abdominală care se pare că era planificată. Ea a stat internată timp de aproape două săptămâni, iar acum se recuperează la domiciliu. Se pare că informațiile despre ea sunt atât de puține din mai multe motive. De asemenea, se știe că nici nu va reveni la angajamentele regale decât după Paște.

După anunțul Prințului William că nu va mai participa la slujba de pomenire a nașului său, Regele Constantin, preocupările cu privire la bunăstarea Prințesei Kate au crescut. Mai ales că motivul invocat a fost unul personal, dar a rămas nedezvăluit.

Tot ce se știe despre Kate Middleton este că afecțiunea ei nu a fost de natură canceroasă.

Prințesa Kate vrea să mențină normalitatea pentru copiii săi

Reclamă

Prințesa Kate a spus clar că dorește ca viața Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis să rămână cât mai normală în ciuda problemelor sale de sănătate. Încă din declarația inițială lansată de Palatul Kensington, se spune: „Prnițesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei”.

Prințul William și-a anulat programul pentru a sta cu familia sa

„Știm că sunt o familie foarte unită. El vrea să fie acolo pentru ei”, a declarat Robert Hardman, autorul cărții The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy, pentru PEOPLE. „Vor ca cei mici să aibă o viață normală și să nu simtă că trăiesc într-o cușcă specială, aurită.”

Reclamă

Prințul de Wales se ocupă de copiii alături de bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Fiul Regelui Charles ajută cu drumurile spre școală și înapoi acasă.

Kate Middleton și-a dorit să fie discretă

În timp ce Regele Charles și-a dezvăluit atât procedura pentru o prostată mărită, cât și diagnosticul de cancer, Prințesa Kate a ales discreția.

În declarația inițială despre operația sa, Palatul a spus că Kate a „dorit ca informațiile ei medicale să rămână private”.

Recuperarea Prințesei de Wales se face departe de ochii publicului

Prințesa Kate a fost externată în liniște pe 29 ianuarie, după 13 zile de la operație.

„Prințesa de Wales s-a întors acasă la Windsor pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune”, a spus Palatul Kensington într-un comunicat.

„Prințul și Prințesa doresc să mulțumească enorm întregii echipe de la The London Clinic. În special personalului de îngrijire pentru suportul pe care l-au oferit. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume.”

Kate se simte suficient de bine pentru a călători în Norfolk

Prințesa de Wales a călătorit la Anmer Hall, casa ei și a Prințului William de pe domeniul Sandringham din Norfolk. Escapada lor a avut loc când copiii lor au fost într-o vacanță școlară în februarie.

Prințul William a revenit la îndatoririle regale

După ce a stat departe de ochii publicului timp de câteva săptămâni în timpul spitalizării și recuperării la domiciliu a Prințesei Kate, Prințul de Wales a revenit la atribuțiile sale, dar o face treptat. Pe 7 februarie, el a găzduit o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, urmată de participarea la Cina de caritate Air Ambulance din Londra.

Într-un discurs la eveniment, Prințul William a spus: „Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de sprijin pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult”.

Prințul William și-a cerut scuze pentru absența soției sale la echivalentul britanic al Oscarurilor, Premiile BAFTA. „Îmi pare rău că Catherine nu este aici. Îi plac mult Premiile BAFTA”, a spus el, adăugând că nu i-a văzut pe toți nominalizații de anul acesta, deoarece avea „alte lucruri în minte”.

Kate Middleton nu își va relua atribuțiile decât după Paște

Declarația inițială a Palatului despre operația și recuperarea Prințesei de Wales spunea: „Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”.

Familia regală merge în mod tradițional biserică în ziua de Paște. Anul trecut Prințul și Prințesa de Wales au ieșit ca o familie de cinci membri la eveniment. Copilul lor cel mic, Prințul Louis, și-a făcut debutul la un astfel de eveniment. Nu se știe încă nimic despre sărbătoarea de anul acesta, dar veștile sunt așteptate cu mare nerăbdare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×