Reclamă

Pippa Middleton a mers în vacanță cu familia ei. Cum s-a distrat sora lui Kate Middleton la plajă

Pippa Middleton a mers în vacanță cu familia ei. Sora lui Kate Middleton s-a relaxat și s-a bucurat de timpul ei liber. Pippa s-a jucat cu cei trei copii, în timp ce soțul ei, James Matthews, s-a asigurat că întreaga familie are parte de amintiri de neuitat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 februarie 2024, 5:11

Pippa Middleton, mama a trei copii, și-a expus silueta într-un costum de baie din două piese. Sora lui Kate Middleton se află deja de mai bine de o săptămână în vacanță într-o stațiune din St. Barts. Pippa se află într-o stațiune deținută chiar de familia soțului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pippa Middleton a mers în vacanță cu familia ei

Sora mai mică a lui Kate Middleton nu a scăpat de atenția primită de la paparazzi. Chiar dacă se află în vacanță într-o stațiune privată, Pippa a fost pozată din fiecare unghi. Aceasta și-a expus fizicul tonifiat într-un costum de baie din două piese.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pippa Middleton într-un costum de baie din două piese în timp ce se află în Caraibe
Pippa Middleton s-a relaxat alături de familia sa / Profimedia Images

Aceasta a ales să se bucure de timpul liber alături de întreaga familie. Ea și James au împreună trei copii superbi. Pippa Middleton și James s-au căsătorit în anul 2017, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au o familie fericită, citează People.

Reclamă

Pippa a fost pozată în timp ce se juca cu Arthur, cinci ani, Grace, doi ani și Rose, în vârstă de un an. James a fost și el la fel de implicat în locurile familie. Acesta a vrut să se asigure că cei mici au parte de amintiri de neuitat. După ziua la plajă, Pippa și James s-ar fi întâlnit cu părinții acestuia.

Părinții lui James, David și Jane Matthews, s-au mutat în St. Barts. în anul 1995. Cei doi au cumpărtat stațiunea Eden Rock de la un localnic, iar acum Pippa și James își petrec vacanțele în locul exclusivist.

Pippa Middleton pare că are parte de o vacanță de vis. Nu s-ar putea spune același lucru și despre sora ei. Kate Middleton se recuperează în continuare după ce a suferit o operație abdominală.

Reclamă

Ce relație are Pippa Middleton cu sora ei mai mare

Kate Middleton și Pippa Middleton au fost întotdeauna apropiate. Cele două surori s-au născut la doar 21 de luni una de cealaltă. Amândouă au crescut împreună la Bucklebury, Berkshire. Atunci când au crescut au mers împreună la Marlborough College.

Kate și Pippa Middleton au fost amândouă pasionate de sport încă din copilărie. Acestea au jucat hockey și tenis și au continuat cu pasiunea lor chiar și la maturitate. Pippa Middleton i-a fost alături mereu surorii ei. Pippa a jucat un rol central atunci când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William.

Pippa și Kate au trăit o bună parte a vieții lor împreună. Cele două surori au stat împreună chiar și atunci când au mers la universitate. Kate Middleton a fost cea care a părăsit apartamentul în care stătea cu Pippa atunci când l-a cunoscut pe Prințul William.

Pippa s-a bucurat pentru sora ei, iar acest lucru s-a văzut de-a lungul anilor. Pippa a fost domnișoara de onoare a Prințesei de Wales la nunta cu fiul Regelui Charles.

Kate Middleton i-a întors favorul surorii sale în anul 2017, scrie publicația Hello. Prințesa de Wales a fost atunci domnișoară de onoare pentru sora ei mai mică. Cele două au o relație strânsă și nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timp cu familiile lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×