Reclamă

Palatul Kensington a răspuns zvonurilor legate de starea de sănătate a Prințesei de Wales. Ce au spus oficialii despre Kate Middleton

Palatul Kensington a răspuns zvonurilor legate de starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia au făcut mai multe clarificări cu privire la perioada pe care Kate Middleton a ales să o petreacă departe de ochii curioșilor. Prințesa le-a promis admiratorilor regali că se va întoarce la îndatoririle sale după perioada sărbătorilor de Paște.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 martie 2024, 6:11

Palatul Kensington susține că reprezentanții au fost „foarte clari de la început” cu privire la calendarul de recuperare al Prințesei de Wales. Totuși, lipsa îndelungată a soției Prințului William a dus la apariția mai multor zvonuri și îngrijorări în rândul publicului larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palatul Kensington a răspuns zvonurilor legate de starea de sănătate a Prințesei de Wales

Declarația de presă a Palatului Kensington a devenit sursa speculațiilor din mediul online. Astfel, reprezentanții s-au văzut nevoiți să facă o nouă declarație cu privire la starea de sănătatea a soției Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un compleu crem făcut în România
Prințesa de Wales a mers în vizită la Nottingham Trent University / Profimedia Images

Un purtător de cuvânt al Prințesei Kate a declarat oficial că „reprezentanții au fost clari”.

Reclamă

Reprezentanții au mai spus că aceștia vor fi singurii care vor oferi actualizări. Ei vor oferi informații cu privire la starea de sănătatea a Prințesei dacă apare „ceva semnificativ”.

Purtătorul de cuvânt a reiterat că Prințesa, în vârstă de 42 de ani, „se descurcă foarte bine”. Speculațiile s-au întețit după ce Prințul William a plecat neașteptat de la slujba de pomenire care s-a ținut în onoarea nașului său defunct.

Îngrijorările cu privire la bunăstarea Prințesei de Wales au crescut în mediul online și au alimentat mai multe teorii cu privire la recuperarea sa.

Reclamă

Prima declarație a Palatului a fost făcută pe 17 ianuarie, la doar o zi după operație Prințesei de Wales. De atunci, doar Prințul William a mai povestit despre modul în care se recuperează Kate după intervenția suferită.

Noile imagini cu Kate Middleton dovedesc faptul că Prințesa de Wales se recuperează în intimitatea reședinței sale.

Când s-ar putea întoarce Kate Middleton la îndatoririle regale

Prințesa de Wales a cerut intimitate în această perioadă în care se recuperează. Soția Prințului William a stat mai multe zile în spital, iar mai apoi a fost îndemnată să se recupereze la domiciliu. Revenirea la îndatoririle publice este după perioada sărbătorilor de primăvară. Un apropiat al cuplului regal a oferit mai multe informații despre recuperarea Prințesei.

„Este înțelept să ne lună timp de așteptare. Acesta este un exemplu grozav pentru noi ceilalți deoarece poate fi dăunător să te întorci la muncă imediat după o astfel de intervenție. Este bine pentru noi toți să o așteptăm, să se recupereze în mod corespunzător și abia apoi să revină”, a spus apropiatul cuplului regal pentru People.

În timp ce Prințesa Kate și-a petrecut cea mai mare parte a recuperării în casa sa din Windsor, Ea a călătorit și la Anmer Hall, casa sa și a Prințului William de pe moșia Sandringham din Norfolk.

„Catherine se recuperează bine. Așteaptă cu nerăbdare o schimbare de scenă și va putea să-și reia îndatoririle mai ușor după această perioadă.

Copiii se descurcă foarte bine și cu William”, a spus un apropiat al Prințesei pentru publicația DailyMail. Prințul William s-a întors și el la îndatoririle regale după ce a avut o mică pauză pentru a-și ajuta soția cu menținerea unei atmosfere normale pentru copiii lor.

El a fost cel care a oferit actualizări cu privire la recuperarea soției sale. William a dezvăluit că Prințesa este îngrijită inclusiv de două asistente „uimitoare și amabile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×