Reclamă

Victoria Beckham a scris un mesaj emoționant pentru David Beckham: „Tu ești totul pentru mine”

Victoria Beckham a scris un mesaj emoționant pentru David Beckham. Aceasta a postat pe contul de Instagram o poză alături de celebrul fotbalist. David îi este soț de mai bine de două decenii. Capul familiei Beckham a împlinit 47 de ani.

Publicat: 3 mai 2022, 13:44

Beckham își sărbătorește ziua de naștere alături de familia sa iubitoare. Legenda fotbalului și-a început ziua cu un mesaj dulce din partea soției, Victoria. Acesta a distribuit mai multe postări pe Instagram în onoarea aniversării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a scris un mesaj emoționant pentru David

„Te iubesc atât de mult @davidbeckham. Ești cel mai incredibil soț pe care și l-ar putea dori cineva și mă simt cu adevărat binecuvântată. Ești totul pentru mine x te iubesc atât de mult x la mulți ani 💕💕💕💕”, a scris ea în descriere.

În prima poză, Victoria, în vârstă de 48 de ani, poate fi văzută n brațele soțului ei de peste două decenii. Cei doi pozează pe plajă după apusul soarelui. Victoria apare purtând o rochie albă uluitoare. David e îmbrăcat cu o cămașă albă și pantaloni scurți negri, scrie People.

Următoarea fotografie îi arată pe cei doi pe o barcă, în care David apare fără cămașă zâmbind în fața camerei, în timp ce Victoria, zâmbitoare, îmbrăcată în pantaloni scurți, un tricou negru, cu șapcă și ochelari de soare supradimensionați își dă brațul peste piciorul soțului.

Reclamă

Nu este prima fotografiei a Victoriei în care se lasă expusă. Aceasta a mai fost fotografiată pe o barcă, în timp ce are parte de un accident vestimentar.

Cântăreața Spice Girls și-a continuat postările aniversare cu un set de fotografii cu familia lor. Aceasta a adăugat poze inclusiv cu fiii Brooklyn de 23 de ani, Romeo, în vârstă de 19 ani, Cruz, de 17 ani, precum și fiica de 10 ani, Harper Seven.

„La mulți ani @davidbeckham cel mai bun tati!!! Cu toții te iubim atât de mult!! Atât de multe sărutări de la noi toți!!! Pupici @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven 🥳🎂🎉”, a scris ea în descriere.

Reclamă

Ce a scris Romeo Beckham pentru aniversarea tatălui său

Creatorul de modă a distribuit și un videoclip cu tatăl a patru copii cântând o melodie cu fiul Cruz. „Timpul petrecut în familie este cu adevărat totul. 🙏🏼 Vă iubim atât de mult”, a scris ea, etichetându-și copiii. „La mulți ani @davidbeckham, te iubim atât de mult x.”

Romeo s-a alăturat și el la distracție, scriind o postare specială pentru ziua cea mare a tatălui său.

„LA MULȚI ANI TATI, te iubesc atât de mult, mulțumesc pentru tot, să ai o zi cea mai bună ♥️♥️ @davidbeckham”, publicând o poză cu el și cu David zâmbind împreună pe o barcă.

Familia Beckham a sărbătorit recent ziua de naștere a Victoriei în weekendul de Paște din aprilie, cu David scriindu-i un mesaj plin de căldură după festivitățile de a doua zi – care a inclus câteva momente cu iepurașul familiei, noul animal de companie al fiicei lor Harper, Coco.

„La mulți ani celei mai uimitoare soții, mami și femei de afaceri. Să ai cea mai uimitoare zi pentru că meriți și să știi că te iubim cu toții atât de mult”, a subtitrat el fotografia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×