Reclamă

Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a fost fotografiată la bordul iahtului familiei

Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar în timp ce se relaxa pe iahtul de lux al familiei. Vedeta a fost fotografiată aflându-se în compania celor dragi. Se pare că familia acesteia a dorit să-i celebreze aniversarea într-un mod unic, departe de privirile curioșilor. Soția lui David Beckham a împlinit recent 48 de ani.

Publicat: 21 aprilie 2022, 7:06 / Actualizat: 21 aprilie 2022, 18:45

În ciuda faptului că și-au dorit să aibă parte de intimitate, soții Beckham nu au scăpat de camerele de fotografiat. Paparazzi i-au surprins la bordul iahtului de lux. Publicația Hello spune că ambarcațiune aeste estimată la suma de 5 milioane de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar

Victoria Beckham și-a celebrat aniversarea într-o atmosferă liniștită alturi de membrii familie sale. Vedeta și-a dorit să-i aibă pe cei dragi alături. La bordul iahtului de 5 milioane de lire sterline, acesta a fost surprinsă într-o rochie mulată, neagră.

Vezi mai multe imagini cu Victoria Beckham în Galeria Foto!

Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar la bordul unui iaht de lux
Soția lui David Beckham s-a relaxat pe o canapea la o discuție cu Brooklyn și Cruz / Profimedia Images

Soția lui David Beckham s-a relaxat pe o canapea la o discuție cu Brooklyn și Cruz. Într-o secundă de neatenție, Victoria Beckham a avut parte de un accident vestimentar. Fotografii au surprins-o în timp ce încerca să-și tragă rochia și să-și acopere zonele intime.

Reclamă

Momentul a fost imediat fotografiat, iar imaginea face acum înconjurul internetului. Deși vedeta și-a dorit să aibă parte de intimitate, paparazzi s-au aflat tot timpul pe urmele familie sale.

Alături de David și Victoria s-au aflat Cruz și Brooklyn. Romeo și Mia Regan au fost și ei surprinși pe iaht. Romeo a fost, alături de Curz,  cavaler de onoare la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz.

În ultimele săptămâni, familia Beckham a avut multe motive de fericire. Nunta lui Brooklyn cu frumoasă Nicola a ținut primele pagini. Evenimentul estimat la 3 milioane de lire sterline s-a bucurat de toată atenția venită din partea publicului. 

Reclamă

Cum s-a distrat familia Beckham pe iahtul de lux

La bordul iahtului s-a aflat aproape întreaga familie a soților Beckham. David Beckham a fost el care a decis să găzduiască petrecerea pentru soția sa, scrie publicația The Sun. Romeo, Cruz și Harper au fost de asemenea prezenți la petrecerea mamei lor.

Activitatea familie a fost documentată inclusiv pe rețelele sociale, acolo unde unul din fii Victoriei a postat mai multe fotografii. Singura persoană care pare că a lipsit de la petrecere a fost Brooklyn. Acesta s-a căsătorit cu Nicola în urmă cu mai bin de o săptămână.

Cel mai probabil cuplul proaspăt căsătorit se află în luna de miere. David și Cruz Beckham au profitat de apa caldă și au fost pozată în timp ce înotau alături de rechini. Se pare că cei doi nu au teamă de nimic și sunt adepții experiențelor unice.

David Beckham a glumit pe rețelele sociale pe seama pantalonilor săi. Fotbalistul a purtat o pereche de pantaloni într-o nuanță de roșu aprins atunci când a mers să înoate cu rechinii. Fiul său în vârstă de 17 ani a fost extrem de entuziasmat de experiența pe care cei mai mulți ar considera-o extrem de periculoasă. În timp ce Beckham și fiul său s-au distrat în apă cu rechinii, ceilalți membrii ai familie au sărbătorit-o pe Victoria la bordul iahtului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×