Reclamă

Vedeta din imagine a ajuns să-și ia haine și piese de mobilier de pe stradă. Cum a ajuns să piardă faima și averea din cauza substanțelor interzise

Vedeta din imagine a ajuns să-și ia haine și piese de mobilier de pe stradă. Vedeta internațională a ajuns să-și piardă faima și averea din cauza consumului de substanțe interzise. Paparazzi au surprins-o într-o ipostază neașteptată. Fosta soție a lui Jeremy Jackson a refuzat ajutorul celor din jur.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 aprilie 2024, 6:07

Loni Willison a ajuns de nerecunoscut pentru admiratorii ei. În trecut obișnuia să fie un model recunoscut la nivel internațional, dar astăzi povestea ei de viață este cu totul alta. Alegerile greșite din viață au făcut-o pe blondină să piardă totul, iar acum trăiește din mila celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta din imagine a ajuns să-și ia haine și piese de mobilier de pe stradă

Loni Willison este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au apărut în mediul online. Apropiații divei sunt îngrijorați pentru aceasta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Loni Willison surprinsă în timp ce cară în spate o saltea
Loni Willison a fost surprinsă cărând mai multe saltele / Profimedia Images

Loni pare tot mai slăbită, iar viața de pe străzi pare că îi afectează starea de sănătate. Fotografii au pozat-o de această dată pe străzile din Los Angeles. Fosta soție a lui Jeremy Jackson a primit de mai multe ori ajutorul celorlalți, însă a refuzat atunci când ceilalți au vrut să intervină.

Reclamă

În vârstă de 40 de ani, Loni este acum a nimănui. Blondina colindă pe străzi și trăiește din ceea ce găsește prin gunoaie.

De data aceasta a scotocit prin tomberoane după haine. În timp ce fuma, Loni se afunda în grămezile de haine și proba articolele vestimentare care îi erau pe plac, relatează PageSix.

După ce a umplut un cărucior de cumpărături cu hainele abandonate, Loni a mers să caute piese de mobilier. Imaginile o surprind pe fosta vedetă în timp ce cară o saltea, mai apoi o pilotă și în cele din urmă câteva perne de canapea.

Reclamă

Loni a găsit o canapea abandonată pe care pare că ar fi vrut să o ia cu ea. Fostul model a mai fost văzut și în trecut căutând prin gunoaie. De data aceasta s-a putut observa o înrăutățirea a aprențelor sale.

Diva pare că și-a tras o parte din păr, iar cealaltă parte a ales să o vopsească în roz. Blonda cu bucle superbe s-a transformat acum într-o femeie a străzii. Viața ei a luat o întorsătură neașteptată, iar Loni nu pare dornică să se întoarcă la faima din trecut.

Cum a ajuns Loni Willison să trăiască pe străzi

Viața lui Loni a luat o întorsătură tristă. Cariera ei s-a terminat atunci când Loni a devenit dependentă de substanțele interzise.

Tot atunci diva a fost nevoită să pună capăt poveștii sale de iubire cu Jeremy Jackson, starul din Baywatch.

Paparazzi au pozat-o pentru prima dată pe străzi în anul 2020, însă apropiații acesteia știu că blonda nu mai avea adăpost încă din anul 2016.

Dependența de substanțele interzise au adus-o pe Loni într-o lume cu totul nouă. Problemele sale de sănătate s-au agravat, iar ultimele ei declarații au lăsat la vedere o femeie lipsită de ajutor.

„Mă descurc destul de bine aici. Nu mai vorbesc cu jeremy. Nu vreau să vorbesc nici cu prietenii mei. Nu vreau să mă ajute nimeni, mă descurc bine”, a spus Loni într-un interviu din trecut.

„Nu am un telefon, dar am mâncare și am unde să dorm. Primesc bani și uneori primesc alimente în pubelele de lângă magazin. Sunt multe aici”, a mai spus Loni într-un interviu dat celor de la DailyMail.

Willison s-a refugiat în consumul de substanțe interzise după ce a început să aibă pierderi financiare. Într-un final, aceasta a ajuns să-și piardă cea mai mare parte a averii și să trăiască pe străzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×