Reclamă

Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez

Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a întâmplat după ce diva s-a distrat recent în compania surorii sale, Lynda Lopez.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 aprilie 2024, 5:32

Soția lui Ben Affleck pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Ori de câte ori apare în public reușește să impresioneze cu trupul ei lucrat la sală. Jennifer este una dintre vedetele care se antrenează constant. Pe lângă orele petrecute în sala de dans și de repetiții, Jennifer își dedică timpul și antrenamentelor de sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdomenul ei nu mai are niciun secret

JLo a întors toate privirile asupra sa. Vedeta a părut pe străzile din New York purtând cu crop top și o pereche de pantaloni largi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un crop top verde și o pereche de pantaloni largi care îi lasă abdomenul la vedere
Jennifer Lopez a petrecut câteva zile de neuitat în New York / Profimedia Images

Artista, în vârstă de 54 de ani, a mers de această dată în oraș fără soțul ei. Totuși, Jennifer a ales să poarte pe deget inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Affleck.

Reclamă

Presa internațională scrie că JLo a luat masa cu Matt Damon și cu Luciana Barroso.

Cântăreața a petrecut destul de mult timp în New York în ultima perioadă. Aceasta a avut nevoie de timp pentru a pune la punct pregătirile pentru promovarea noului său album muzical.

Presa de peste hotare scrie că Jennifer ar fi fost interesată chiar și de achiziționarea unui nou apartament. Diva, care are deja o cască achiziționată împreună cu soțul ei, ar fi fost interesată de piața imobiliarelor din New York.

Reclamă

În ciuda programului aglomerat, Jennifer reușește să-și facă timp pentru a petrece zilele în compania oamenilor dragi.

Vedeta latino a arătat impecabil atunci când a luat masa cu Matt Damon și soția acestuia. Jennifer a fost tot timpul zâmbitoare și nu a părut deloc deranjată de paparazzi care au fotografiat-o din toate unghiurile.

Mai mult, cântăreața nu a fost deranjată nici de semnele care trecerea timpului și le-a lăsat asupra abdomenului ei tonificat.

Jennifer Lopez a petrecut o seară de neuitat împreună cu sora ei, Lynda Lopez

Jennifer Lopez a avut întotdeauna o relație strânsă cu familia sa și a pus accent pe acest lucru. Soția lui Ben Affleck s-a asigurat că petrece timp de calitate cu Lynda lopez în timpul șederii sale din New York.

Cele două au mers să vadă un show de cabaret pe Broadway. Vedeta, în vârstă de 54 de ani,a impresionat într-o ținută all white.

Jennifer a ales o rochie mulată la care a asortat un palton alb din blană. Întregul ei look a fost completat cu mai multe accesorii din aur, a scris PageSix.

Sora artistei, Lynda, a optat pentru un look minimalist. Lynda a fost văzută într-o pereche de jeanși și cu un sacou negru. Sora artistei este jurnalistă și a preferat mereu o viață ferită de lumina reflectoarelor. Lynda încearcă să-și susțină sora din umbră ți să nu apară foate des în public.

Jennifer Lopez într-o rochie albă după ce a mers la un spectacol pe Broadway
Jennifer Lopez a petrecut alături de sora ei, Lynda Lopez / Profimedia Images

Alături de cele două s-a aflat și Benny Medina, managerul său. JLo și Benny lucrează împreună înc din 1998.

JLo la cunoscut pe Benny după ce Sean Combs, fostul ei iubit, i l-a prezentat. JLo și Sean au avut o relație din 1999 până în 2001. Cântăreața a povestit într-un interviu despre relația ei.

„A fost pentru prima dată când am fost cu cineva care nu îmi era credincios. Plângeam tot timpul și simțeam că o iau razna. Simțeam că toată viața mea se duce într-o direcție nepotrivită”.

„Nu l-am prins niciodată cu alte femei, dar pur și simplu știam. Îmi spunea că merge la o petrecere, apoi nu se mai întorcea întreaga noapte”, a declarat JLo într-un interviu din trecut.

De atunci, Jennifer a trecut prin multe relații dificile, dar la peste 50 de ani, JLo și-a găsit dragostea adevărată alături de Ben Affleck

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×