Reclamă

Johnny Depp a fost surprins în compania unei blonde misterioase. Actorul se întâlnește cu o femeie cu 33 de ani mai tânără ca el

Johnny Depp a fost surprins în compania unei blonde misterioase. Actorul pare că se întâlnește cu o femeie care este cu 33 de ani mai tânără ca el. Presa scrie că vedeta din Pirații din Caraibe și-a găsit dragostea la doi ani după procesul de defăimare purtat cu Amber Heard.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iulie 2024, 6:12

Johnny Depp a fost surprins în compania unei domnișoare extraordinare, iar zâmbetul i-a trădat imediat sentimentele pe care i le poartă. Actorul, în vârstă de 61 de ani, pare că a trecut mai departe și își caută iubirea în brațele altei femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp a fost surprins în compania unei blonde misterioase

Vedeta de la Hollywood se întâlnește cu o cosmeticiană rusă, scrie publicația DailyMail. Actorul a fost surprins în compania frumoasei Yulia Vlasova, care este cu 33 de ani mai tânără ca el.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Johnny Depp cu o chitară în mână în timp ce stă de vorbă cu Yulia Vlasova
Actorul se întâlnește cu o femeie cu 33 de ani mai tânără ca el / Profimedia Images

Presa internațională scrie că Yulia Vlasova a fost văzut petrecând timp cu actorul în ultimii ani, însă cei doi nu au confirmat niciodată faptul că ar avea o relație.

Reclamă

Depp și blondina de 28 de ani s-au cunoscut în anul 2021, iar de atunci au fost văzut tot mai des împreună.

Apropiații lui Depp au confirmat că relația lor este una „ocazională” și că cei doi „s-au văzut ici-colo” în ultimii doi ani.

Cel mai recent, cei doi au fost surprinși împreună în Londra. Iubita lui Depp ar avea și un salon în Praga.

Reclamă

Presa scrie că Vlasova l-a întâlnit pentru prima dată pe Depp la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, în august 2021.

Ea a fost văzută petrecând cu Depp la un concert din Praga, în iulie 2022.

În timp ce Vlasova nu a confirmat natura relației lor, ea a făcut o aluzie la romantismul dintre ea și Depp cu postările pe pe Instagram. Fanii divei au remarcat fapul că aceasta a șters o parte din postarile din trecut.

La începutul acestui an modelul a spus în mediul online faptul că: „Johnny Depp este un bărbat incredibil de talentat și inspirațional”.

Cei doi îndrăgostiți nu au oferit mai multe informații despre natura relației lor. Totuși presa speculează că aceștia ar avea o relație romantică. Cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după ce Depp a finalizat procesul cu Amber Heard.

Cine este și cu ce se ocupă Yulia Vlasova

Publicațiile internaționale scriu că Vlasova a studiat la cea mai importantă academie de pregătire pentru diplomați și spioni din Moscova.

De fapt, ea provine dintr-o provincie a Rusiei, și anume Sortirovka, o suburbie a Ekaterinburgului, al treilea oraș al țării. La un moment dat, blonda a intrat la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, cunoscut sub numele de MGIMO.

Instituția este considerată una dintre cele mai importante din țară, scrie publicația DailyMail. De asemenea, se știe că Yulia a studiat la Universitatea Boemia de Vest din Plzen.

Tatăl ei, Alexander, a împărtășit o poză cu fiica sa de la institutul de elită. Alexander a servit în armata sovietică și este cu patru ani mai tânăr ca Depp, scrie PageSix.

Yulia este doar cu doi ani mai mare decât fiica lui Depp, modelul Lily-Rose Depp. Fiica lui Depp are doar 25 de ani. Mama dive, Galina, a refuzat să comenteze despre presupusa poveste de dragoste a fiicei sale cu Depp.

Presa mai scrie că după facultate, Yulia a primit un loc de muncă la o companie cehă, înainte de a-și deschide propriul salon de înfrumusețare și de a lucra ca model.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×