Reclamă

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai doi ani de la moartea actriței.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:20 / Actualizat: 11 iunie 2021, 15:04

Lorenzo Lazo se iubește de mai bine de un an cu Lourdes Peláez. Potrivit celor mai recente informații apărute în presa spaniolă, relația lor a început în luna ianuarie a anului trecut. Sentimentele lor sunt vizibil puternice, fotografiile cu ei fiind foarte romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită

Povestea de dragoste a celor doi nu este ținută departe de ochii luminii. Lorenzo Lazo publică constant imagini pe Instagram cu noua femeie din viața sa. Acesta își exprimă în mod deschis sentimentele pe care le simte față de superba blondină. Cei doi călătoresc mult împreună și își trăiesc viața așa cum consideră de cuvință.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lourdes Peláez, în vârstă de 43 de ani, pare să fie femeia potrivită pentru economist, alături de care și-a alinat suferința după moartea lui Edith Gonzalez. Se știe că Lourdes este agent de publicitate pentru un restaurant din Guadalajara. Potrivit Quien.com, Lorenzo, în vârstă de 67 de ani și femeia de 43 au început să se întâlnească în 2020. Deși aveau o relație din luna martie, Lorenzo Lazo a făcut publică povestea de dragoste pe care o trăiește abia în luna noiembrie a aceluiași an.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna martie a anului 2020, la Centrul Internațional de Conferințe din Mexico City, unde Lazo Margain a fost numit „Doctor Honoris Causa” de Institutul Interamerican pentru Cercetare și Predare în Drepturile Omului.

Viața este imprevizibilă, dar totul este bine atunci când se termină cu bine. Doi foști soți care au o relație frumoasă după divorț sunt JLo și Marc Anthony.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo

Edith Gonzalez a murit pe data de 12 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Actrița a pierdut lupta cu cancerul, pe care încerca să-l învingă din anul 2016. Lorenzo Lazo este omul care i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani.

Pentru că și prima sa soție a murit tot din cauza aceleiași boli crunte, atunci când vorbea despre el, Edith Gonzalez spunea că este un bărbat foarte puternic. Actrița a declarat de mai multe ori că Lorenzo Lazo este un om cu principii, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2003. Edith și Lorenzo s-au văzut pentru prima dată într-un restaurant în Ciudad de Mexico. În acea perioadă, actrița era căsătorită cu Santiago Creel. Și Lorenzo era căsătorit, dar după decesul soției sale, în 2009, Edith i-a fost alături în acele clipe grele. Prietenia puternică dintre ei s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste superbă. În anul 2010 au anunțat că se căsătoresc.

Ce s-a întâmplat cu Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, după decesul actriței

Deși nu au avut copii împreună, Lorenzo Lazo a fost ca un tată pentru fiica actriței, Constanza, pe care Edith o are dintr-o relație anterioară. Pe lângă faptul că a fost nevoită să poarte o luptă dură cu boala, Edith și Lorenzo au trecut printr-o perioadă dificilă atunci când actrița a pierdut o sarcină.

Potrivit Latimes.com, Constanza, fiica lui Edith Gonzalez nu a rămas cu Lorenzo Lazo, deși acesta s-a ocupat mulți ani de ea ca de fiica sa.

Custodia fetei i-a fost oferită tatălui biologic, politicianul Santiago Creel. Cu toate că nu avea o relație apropiată cu tatăl său, publicația mai sus menționată a scris că adolescenta s-a integrat bine în noua familie. Tatăl lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, are și el grijă ca nepoata sa să aibă parte de o educație frumoasă. Ultima dată când a fost văzută în public Constanza a fost atunci când Lorenzo Lazo a primit titlul onorific.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×