Reclamă

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai doi ani de la moartea actriței.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:20 / Actualizat: 11 iunie 2021, 15:04

Lorenzo Lazo se iubește de mai bine de un an cu Lourdes Peláez. Potrivit celor mai recente informații apărute în presa spaniolă, relația lor a început în luna ianuarie a anului trecut. Sentimentele lor sunt vizibil puternice, fotografiile cu ei fiind foarte romantice.

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită

Povestea de dragoste a celor doi nu este ținută departe de ochii luminii. Lorenzo Lazo publică constant imagini pe Instagram cu noua femeie din viața sa. Acesta își exprimă în mod deschis sentimentele pe care le simte față de superba blondină. Cei doi călătoresc mult împreună și își trăiesc viața așa cum consideră de cuvință.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lourdes Peláez, în vârstă de 43 de ani, pare să fie femeia potrivită pentru economist, alături de care și-a alinat suferința după moartea lui Edith Gonzalez. Se știe că Lourdes este agent de publicitate pentru un restaurant din Guadalajara. Potrivit Quien.com, Lorenzo, în vârstă de 67 de ani și femeia de 43 au început să se întâlnească în 2020. Deși aveau o relație din luna martie, Lorenzo Lazo a făcut publică povestea de dragoste pe care o trăiește abia în luna noiembrie a aceluiași an.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna martie a anului 2020, la Centrul Internațional de Conferințe din Mexico City, unde Lazo Margain a fost numit „Doctor Honoris Causa” de Institutul Interamerican pentru Cercetare și Predare în Drepturile Omului.

Viața este imprevizibilă, dar totul este bine atunci când se termină cu bine. Doi foști soți care au o relație frumoasă după divorț sunt JLo și Marc Anthony.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo

Edith Gonzalez a murit pe data de 12 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Actrița a pierdut lupta cu cancerul, pe care încerca să-l învingă din anul 2016. Lorenzo Lazo este omul care i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani.

Pentru că și prima sa soție a murit tot din cauza aceleiași boli crunte, atunci când vorbea despre el, Edith Gonzalez spunea că este un bărbat foarte puternic. Actrița a declarat de mai multe ori că Lorenzo Lazo este un om cu principii, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2003. Edith și Lorenzo s-au văzut pentru prima dată într-un restaurant în Ciudad de Mexico. În acea perioadă, actrița era căsătorită cu Santiago Creel. Și Lorenzo era căsătorit, dar după decesul soției sale, în 2009, Edith i-a fost alături în acele clipe grele. Prietenia puternică dintre ei s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste superbă. În anul 2010 au anunțat că se căsătoresc.

Ce s-a întâmplat cu Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, după decesul actriței

Deși nu au avut copii împreună, Lorenzo Lazo a fost ca un tată pentru fiica actriței, Constanza, pe care Edith o are dintr-o relație anterioară. Pe lângă faptul că a fost nevoită să poarte o luptă dură cu boala, Edith și Lorenzo au trecut printr-o perioadă dificilă atunci când actrița a pierdut o sarcină.

Potrivit Latimes.com, Constanza, fiica lui Edith Gonzalez nu a rămas cu Lorenzo Lazo, deși acesta s-a ocupat mulți ani de ea ca de fiica sa.

Custodia fetei i-a fost oferită tatălui biologic, politicianul Santiago Creel. Cu toate că nu avea o relație apropiată cu tatăl său, publicația mai sus menționată a scris că adolescenta s-a integrat bine în noua familie. Tatăl lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, are și el grijă ca nepoata sa să aibă parte de o educație frumoasă. Ultima dată când a fost văzută în public Constanza a fost atunci când Lorenzo Lazo a primit titlul onorific.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×