Reclamă

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai doi ani de la moartea actriței.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:20 / Actualizat: 11 iunie 2021, 15:04

Lorenzo Lazo se iubește de mai bine de un an cu Lourdes Peláez. Potrivit celor mai recente informații apărute în presa spaniolă, relația lor a început în luna ianuarie a anului trecut. Sentimentele lor sunt vizibil puternice, fotografiile cu ei fiind foarte romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită

Povestea de dragoste a celor doi nu este ținută departe de ochii luminii. Lorenzo Lazo publică constant imagini pe Instagram cu noua femeie din viața sa. Acesta își exprimă în mod deschis sentimentele pe care le simte față de superba blondină. Cei doi călătoresc mult împreună și își trăiesc viața așa cum consideră de cuvință.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lourdes Peláez, în vârstă de 43 de ani, pare să fie femeia potrivită pentru economist, alături de care și-a alinat suferința după moartea lui Edith Gonzalez. Se știe că Lourdes este agent de publicitate pentru un restaurant din Guadalajara. Potrivit Quien.com, Lorenzo, în vârstă de 67 de ani și femeia de 43 au început să se întâlnească în 2020. Deși aveau o relație din luna martie, Lorenzo Lazo a făcut publică povestea de dragoste pe care o trăiește abia în luna noiembrie a aceluiași an.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna martie a anului 2020, la Centrul Internațional de Conferințe din Mexico City, unde Lazo Margain a fost numit „Doctor Honoris Causa” de Institutul Interamerican pentru Cercetare și Predare în Drepturile Omului.

Viața este imprevizibilă, dar totul este bine atunci când se termină cu bine. Doi foști soți care au o relație frumoasă după divorț sunt JLo și Marc Anthony.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo

Edith Gonzalez a murit pe data de 12 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Actrița a pierdut lupta cu cancerul, pe care încerca să-l învingă din anul 2016. Lorenzo Lazo este omul care i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani.

Pentru că și prima sa soție a murit tot din cauza aceleiași boli crunte, atunci când vorbea despre el, Edith Gonzalez spunea că este un bărbat foarte puternic. Actrița a declarat de mai multe ori că Lorenzo Lazo este un om cu principii, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2003. Edith și Lorenzo s-au văzut pentru prima dată într-un restaurant în Ciudad de Mexico. În acea perioadă, actrița era căsătorită cu Santiago Creel. Și Lorenzo era căsătorit, dar după decesul soției sale, în 2009, Edith i-a fost alături în acele clipe grele. Prietenia puternică dintre ei s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste superbă. În anul 2010 au anunțat că se căsătoresc.

Ce s-a întâmplat cu Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, după decesul actriței

Deși nu au avut copii împreună, Lorenzo Lazo a fost ca un tată pentru fiica actriței, Constanza, pe care Edith o are dintr-o relație anterioară. Pe lângă faptul că a fost nevoită să poarte o luptă dură cu boala, Edith și Lorenzo au trecut printr-o perioadă dificilă atunci când actrița a pierdut o sarcină.

Potrivit Latimes.com, Constanza, fiica lui Edith Gonzalez nu a rămas cu Lorenzo Lazo, deși acesta s-a ocupat mulți ani de ea ca de fiica sa.

Custodia fetei i-a fost oferită tatălui biologic, politicianul Santiago Creel. Cu toate că nu avea o relație apropiată cu tatăl său, publicația mai sus menționată a scris că adolescenta s-a integrat bine în noua familie. Tatăl lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, are și el grijă ca nepoata sa să aibă parte de o educație frumoasă. Ultima dată când a fost văzută în public Constanza a fost atunci când Lorenzo Lazo a primit titlul onorific.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×