Reclamă

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai doi ani de la moartea actriței.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:20 / Actualizat: 11 iunie 2021, 15:04

Lorenzo Lazo se iubește de mai bine de un an cu Lourdes Peláez. Potrivit celor mai recente informații apărute în presa spaniolă, relația lor a început în luna ianuarie a anului trecut. Sentimentele lor sunt vizibil puternice, fotografiile cu ei fiind foarte romantice.

Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită

Povestea de dragoste a celor doi nu este ținută departe de ochii luminii. Lorenzo Lazo publică constant imagini pe Instagram cu noua femeie din viața sa. Acesta își exprimă în mod deschis sentimentele pe care le simte față de superba blondină. Cei doi călătoresc mult împreună și își trăiesc viața așa cum consideră de cuvință.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lourdes Peláez, în vârstă de 43 de ani, pare să fie femeia potrivită pentru economist, alături de care și-a alinat suferința după moartea lui Edith Gonzalez. Se știe că Lourdes este agent de publicitate pentru un restaurant din Guadalajara. Potrivit Quien.com, Lorenzo, în vârstă de 67 de ani și femeia de 43 au început să se întâlnească în 2020. Deși aveau o relație din luna martie, Lorenzo Lazo a făcut publică povestea de dragoste pe care o trăiește abia în luna noiembrie a aceluiași an.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna martie a anului 2020, la Centrul Internațional de Conferințe din Mexico City, unde Lazo Margain a fost numit „Doctor Honoris Causa” de Institutul Interamerican pentru Cercetare și Predare în Drepturile Omului.

Viața este imprevizibilă, dar totul este bine atunci când se termină cu bine. Doi foști soți care au o relație frumoasă după divorț sunt JLo și Marc Anthony.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo

Edith Gonzalez a murit pe data de 12 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Actrița a pierdut lupta cu cancerul, pe care încerca să-l învingă din anul 2016. Lorenzo Lazo este omul care i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani.

Pentru că și prima sa soție a murit tot din cauza aceleiași boli crunte, atunci când vorbea despre el, Edith Gonzalez spunea că este un bărbat foarte puternic. Actrița a declarat de mai multe ori că Lorenzo Lazo este un om cu principii, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2003. Edith și Lorenzo s-au văzut pentru prima dată într-un restaurant în Ciudad de Mexico. În acea perioadă, actrița era căsătorită cu Santiago Creel. Și Lorenzo era căsătorit, dar după decesul soției sale, în 2009, Edith i-a fost alături în acele clipe grele. Prietenia puternică dintre ei s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste superbă. În anul 2010 au anunțat că se căsătoresc.

Ce s-a întâmplat cu Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, după decesul actriței

Deși nu au avut copii împreună, Lorenzo Lazo a fost ca un tată pentru fiica actriței, Constanza, pe care Edith o are dintr-o relație anterioară. Pe lângă faptul că a fost nevoită să poarte o luptă dură cu boala, Edith și Lorenzo au trecut printr-o perioadă dificilă atunci când actrița a pierdut o sarcină.

Potrivit Latimes.com, Constanza, fiica lui Edith Gonzalez nu a rămas cu Lorenzo Lazo, deși acesta s-a ocupat mulți ani de ea ca de fiica sa.

Custodia fetei i-a fost oferită tatălui biologic, politicianul Santiago Creel. Cu toate că nu avea o relație apropiată cu tatăl său, publicația mai sus menționată a scris că adolescenta s-a integrat bine în noua familie. Tatăl lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, are și el grijă ca nepoata sa să aibă parte de o educație frumoasă. Ultima dată când a fost văzută în public Constanza a fost atunci când Lorenzo Lazo a primit titlul onorific.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×