Reclamă

Băiețelul artistei Iggy Azalea a împlinit 2 ani. Cântăreața a publicat o serie de fotografii emoționante

Băiețelul artistei Iggy Azalea a împlinit 2 ani. Cântăreața a organizat pentru micuțul Onyx Kelly o petrecere surpriză. La aceasta au participat și prietenii micuțului. Vedeta a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii pe care le-a făcut alături de fiul său.

Publicat: 4 mai 2022, 11:57

Iggy Azalea are toate motivele să fie fericită. Diva internațională a organizat pentru micuțul său o petrecere surpriză cu tematica dinozaurilor. Iggy încearcă să-i ofere copilului său tot ce are mai bun. Aceasta îl crește singură pe băiețelul pe care îl are alături de fostul partener, Playboi Carti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiețelul artistei Iggy Azalea a implinit 2 ani

Cântăreața în vârstă de 31 de ani postează rareori imagini cu fiul său. Cu toate acestea, diva a făcut o excepție de ziua micuțului. Artista și-a luat prin surprindere admiratorii de e rețelele sociale cu fotografiile pe care le-a surprins.

Vezi mai multe imagini cu în Galeria Foto!

Onyx a crescut și pare că este extrem de pasionat de dinozauri. Micuțul a fost surprins în timp ce se bucura să mănânce dintr-o brioșă, dar și alergând alături de ceilalți copii. Vedeta s-a străduit să-i facă acestuia pe plac și i-a decorat petrecerea cu mai multe baloane în formă de dinozauri.

Reclamă

De altfel, micuțul s-a putut bucura de un concurs de pinata alături de prietenii săi. Băiețelul artistei Iggy Azalea a împlinit 2 ani și pare mai fericit ca niciodată. Micuțul a fost plin de viață și s-a bucurat de petrecerea sa surpriză. Alături de imagini, Iggy a postat și un mesaj pentru fanii săi.

”Băiețelul meu a fost bolnav săptămâna trecută, dar ne-am bucurat că am putut să-i organizăm astăzi o petrecere aniversară. La mulți ani, Onyx! Să fiu mama ta este cea mai mare bucurie pe care o pot avea”.

”Iubesc că ești atât de bun cu toți cei din jurul tău, mereu împarți cu ceilalți și le oferi o energie pozitivă. Chiar și atunci când ești bolnav, tu știi să zâmbești. Te iubesc!”.

Reclamă

Motivul penru care Iggy Azalea nu postează fotografii cu fiul său

Fotografiile cu micuțul Onyx Kelly sunt extrem de rare pe contul de Instagram al artistei Iggy Azalea. Artista a decis în urmă cu mai mult timp să mai posteze imagini cu acesta din cauza comentariilor răutăcioase pe care le primea din partea comunității de fani a fostului iubit.

Deși vedeta postează din când în când imagini cu ea din copilărie, Onyx este ferit de ochii publicului. Blondina obișnuia să-și țină în trecut admiratorii la curent cu viața fiului său. Decizia sa a fost schimbată radical de momentele dificile prin care a trecut în urma comentariilor răutăcioase pe care le-a primit.

De cele mai multe ori, fanii lui Playboi Carti o acuzau pe divă că nu îl îmbracă pe micuț în ”haine scumpe”. Iggy nu a putut să-și mai ascundă frustrarea și a reacționat în mediul online.

”Am decis că nu voi mai posta fotografii cu Onyx și nu voi mai oferi informații despre fiul meu în mediul online”.

Într-o altă postare diva a scris că fanii fostului iubit sunt plictisiți și dispun de prea mult timp liber.

”Cum puteți să comentați în acest fel despre un copilaș de un an. Sunteți plictisiți și aveți mult prea mult timp liber. Îmbrăcămintea copilului meu a devenit gluma tuturor. Fiul meu nu este un subiect de glumă pentru fanii tatălui său. Singurul motiv pentru care îi adresați astfel de comentarii este că nu puteți să mă suportați pe mine”.

Din acel moment, imaginile cu Onyx au dispărut complet pe rețelele sociale. Acum că băiețelul artiste Iggy Azalea a împlinit 2 ani, aceasta a decis că poate posta câteva fotografii de la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×