Reclamă

Iggy Azalea a postat o fotografie din copilărie. Cum arăta artista înainte să devină faimoasă

Iggy Azalea a postat o fotografie din copilărie. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a distribuit imaginea pe story pe contul său personal de Instagram. Poza a făcut rapid înconjurul internetului, iar fanii s-au bucurat să vadă cum arăta vedeta internațională înainte de a fi celebră.

Publicat: 1 martie 2022, 13:13

Fotografiile din albumul personal al artistei au impresionat publicul larg. În prima imagine Iggy este înfățișată în timp ce vorbește la telefon. Cea de-a doua fotografie de pe Story o înfățișa pe divă alături de mama sa, Tanya Kelly. În ultima imagine cântăreața apare lângă două dansatoare de carnaval. Se pare că aceasta a fost încă de mică atrasă de lumea spectacolului, iar astăzi își bucură fanii cu show-uri extravagante și pline de culoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iggy Azalea a postat o fotografie din copilărie

Iggy Azalea și-a impresionat fanii atunci când a postat o fotografie din copilărie. Cântăreața de rapp arăta complet diferit în copilărie, cu mult înainte să devină celebră. Fanii au recunoscut-o cu greu pe diva care are în prezent 31 de ani.

Vezi mai multe imagini cu Iggy Azalea în Galeria Foto!

Aceasta a crescut în Mullumbimby, un orășel mic din Australia. Ea a fugit de la 16 ani de acasă pentru a-și urma visul de a deveni rapper. La începutul carierei sale, aceasta a avut mai multe job-uri pentru a se putea întreține. Viața sa în America nu a fost deloc ușoară, iar succesul s-a lăsat așteptat, până în anul 2013 când și-a lansat primul single de debut, ”Work”.

Reclamă

La un an de la lansarea primului său single, vedeta a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume și a ajuns să lanseze hit după hit. În prezent diva internațională se bucură de aprecierea fanilor din întreaga lume. Aceasta își ține admiratorii la curent cu viața sa pe contul personal de Instagram. Acolo postează deseori fotografii de la concerte, dar și din locurile luxoase pe care le frecventează.

Recent, artista a oferit un adevărat spectacol în Las Vegas. Diva se bucură să se afle pe scenă și să-și încânte fanii cu numere de dans, dar și cu piesele care au făcut-o celebră.

Deși vedeta internațională postează deseori imagini din vița sa privată, aceasta a încetat să mai posteze fotografii cu fiul său Onyx. Diva a devenit mamă în anul 2020 alături de fostul său iubit, rapperul Playboi Carti. 

Reclamă

Iggy Azalea a renunțat să mai posteze fotografii cu fiul său, Onyx Kelly

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută drept Iggy Azalea, a anunțat la jumătatea anului trecut că nu va mai posta fotografii cu fiul său în vârstă de doi ani, Onyx. Frumoasa blondină obișnuia să-și țină fanii la curent cu evoluția micuțului pe rețelele sociale. Cu toate acestea, celebritatea a decis că este momentul să facă o schimbare.

Decizia sa a venit ca urmare a comentariilor răutăcioase pe care susține că le-a primit de la fanii fostului său iubit, Playboi Carti. Conform declarațiilor acesteia, fanii rapperului au comentat la nenumărate postări cu micuțul Onyx. Aceștia au glumit pe seama faptului că băiețelul era îmbrăcat într-un costum de dinozaur și nu purta haine de la brandurile celebre.

”Cum puteți să comentații în felul acesta despre un copilaș de un an. Sunteți plictisiți și aveți prea mult timp liber. Îmbrăcămintea copilului meu a devenit gluma tuturor. Copilul meu nu este un subiect de glumă pentru fanii tatălui său. Singurul motiv pentru care îi adresați astfel de comentarii este pentru că nu vă place de mine.”

”Am decis că nu voi mai posta fotografii cu Onyx și nu voi mai oferi informații despre el în mediul online.”

De atunci vedeta a devenit foarte atentă cu privire la postările pe care le-a făcut pe rețelele sociale. Imaginile cu ea din copilărie sunt cu adevărat rare pe contul său de Instagram, iar fotografiile cu Onyx au dispărut complet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×