Reclamă

Iggy Azalea a purtat o rochie cu spatele gol. Cum a fost surprinsă cântăreața

Iggy Azalea și-a surprins complet fanii atunci când a purtat o rochie cu spatele gol. Cântăreața australiană în vârstă de 31 de ani și-a făcut apariția în New Jersey într-un mare fel. Iggy nu s-a ferit de privirile curioșilor și a lăsat la vedere formele sale perfecte. Trupul cântăreței este de invidiat, iar aceasta știe cum să profite de frumusețea cu care a fost înzestrată.

Publicat: 10 septembrie 2021, 7:07

Fotografii au surprins-o din toate unghiurile pe artista Iggy Azalea. După ce a ținut un concert alături de Pitbull, Iggy a apărut pe străzile din New Jersey într-un mare fel. Dovadă că artista este foarte mândră de fizicul său, aceasta a postat o fotografie cu rochia mulată pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iggy Azalea a purtat o rochie cu spatele gol

Iggy Azalea nu se ferește să se facă remarcată. Cântăreața în vârstă de doar 31 de ani este foarte sigură pe aspectul său de invidiat. Trupul său perfect a fost lăsat la vedere pe străzile din New Jersey. Iggy a îmbrăcat o rochie verde care să-i pună complet în evidență trupul tonifiat.

Rochia în nuanțe de verde, galben și negru s-a mulat perfect pe trupul cântăreței. În partea din spate, Iggy și-a lăsat complet la vedere trupul. Rochia minnie a fost accesorizată cu un set de bijuterii de aur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

La gât, artista a purtat un lanț masiv de aur cu un pandantiv în formă de lacăt. La mână a ales o brățară din același set. Bijuteriile au completat foarte bine ținuta artistei. Pe șolduri, rochia a fost prinsă cu niște năsturași foarte mici.

Machiajul artistei i-a pus în evidență trăsăturile naturale, în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut pe spate. Iggy Azalea a purtat o rochie cu spatele gol de care a fost foarte mândră.

Cântăreața a postat chiar ea pe contul personal de Instagram o imagine în care a apărut în rochia verde. La descrierea fotografiei, Iggy a adăugat ”Păpușica Barbie” semn că se simte foarte bine cu imaginea sa. Deși are un program aglomerat și trebuie să meargă rapid dintr-un loc în altul, Iggy nu a renunțat o clipă la tocurile înalte. Vedeta știe să facă senzație cu fiecare apariție pe care o are. 

Reclamă

Cum arată Iggy Azalea după ce a devenit mamă

Iggy a demonstrat că fizicul său s-a recuperat perfect după ce a devenit mamă și a purtat o rochie mulată cu spatele gol. Amethyst Amelia Kelly, pe numele său real are un băiețel care a împlinit deja un an. Micuțul Onyx Kelly are 16 luni și este crescut în totalitate de către mama sa.

Artista i-a dăruit iubitului său, Playboi Carti un băiețel la sfârșitul lunii iunie a anului trecut. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în luna octombrie a aceluiași an. Deși au fost împreună încă din anul 2018, au ales să meargă pe drumuri separate. De atunci, artista își crește singură fiul.

Recent a dezvăluit cât de obosită se simte în ultima vreme. Nu este întotdeauna ușor să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Pentru publicația Daily Mail a declarat în trecut că abia a apucat să doarmă din cauza programului încărcat pe care îl are.

Cu toate acestea, Iggy Azalea a făcut senzație la cel mai recent concert pe care l-a avut cu Pitbull, unde a purtat o rochie cu spatele gol. Fizicul artistei este perfect.

Cu greu își poate da cineva seama că aceasta a fost însărcinată în urmă cu doar un an. La șapte luni după ce a născut, Iggy se poza deja în ținute mulate și nu se ferea să arate oamenilor trupul său impecabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×