Reclamă

Iggy Azalea a purtat o rochie mulată. Cântăreața a luat cina în Beverly Hills

Iggy Azalea a purtat o rochie mulată gri. Cântăreața internațională a fost surprinsă de fotografi în timp ce se îndrepta către un restaurant de lux din Beverly Hills. Vedeta a luat cina singură de această dată. Recent s-a zvonit că ar putea exista un nou bărbat în viața artistei.

Publicat: 9 martie 2022, 10:50

Iggy Azalea știe cum să se distreze chiar și atunci când este singură. Vedeta a încheiat relația cu fostul partener, Playboi Carti. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Onyx Kelly care este crescut în cea mai mare parte a timpului de mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iggy Azalea a purtat o rochie mulată

Iggy Azalea nu a acordat prioritate întâlnirilor după ce s-a despărțit definitiv de fostul partener în luna octombrie a anului trecut. Cântăreața sa concentrat asupra carierei sale și asupra creșterii fiului său. Vedeta a trecut prin moment dificile din cauza ultimei relații.

Vezi mai multe imagini cu Iggy Azalea în Galeria Foto!

S-a zvonit că aceasta a fost înșelată, iar vestea a fost cea care a făcut-o să pună capăt poveștii de dragoste pe care a avut-o alături de Carti. De atunci, Iggy nu a mai fost implicată în nicio relație serioasă. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă recent de fotografi la o cină într-un restaurant de lux din Beverly Hills.

Reclamă

Artista a ales să poarte o rochie mulată care i-a pus în evidență silueta de invidiat. La întreaga ținută aceasta a ales să asorteze o pereche de tocuri argintii. Acestea i-au lăsat la vedere tatuajul discret de pe picior. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o poșetă mică.

Machiajul a fost unul elegant și simplu, în timp ce părul lung și blond l-a lăsat desprins pe spate. Fotografii au încercat să o pozeze din toate unghiurile, însă Iggy și-a dat seama rapid de prezența acestora. Diva nu a părut deloc deranjată și a fost tot timpul atentă să pășească cu grijă până la mașina sa. Ea este recunoscută pentru ținutele sexy pe care le alege.

Conform publicației Daily Mail, Iggy ar fi dispusă să lase un loc liber în programul său pentru întâlnirile romantice. Aceasta a fost surprinsă la o cină romantică de Valentine’s Day. Alături de vedetă a fost jucătorul profesionist de baschet, Malik Monk.

Reclamă

Cum reușește Iggy Azalea să găsească un echilibru între carieră și viața de mamă

Deși Iggy Azalea a purtat o rochie mulată la cina pe care a luat-o singură, sursele spun că aceasta ar putea oferi o nouă șansă relațiilor romantice. Vedeta se ocupă în cea mai mare parte a timpului singură de creșterea micuțului Onyx. Acesta urmează să împlinească doi anișori în luna aprilie a anului acesta.

Fosta relație a vedetei a fost tot timpul în atenția admiratorilor. În luna octombrie aceasta și-a acuzat iubitul de faptul că este înșelată și a postat un mesaj ulterior pe Twitter. Artista a încetat să mai posteze imagini cu fiul său pe rețelele sociale după ce fani fostului iubit au început să-i jignească băiețelul.

Vedeta a postat ulterior pe Twitter faptul că își crește fiul singură, însă a ținut să-i lămurească pe fani că fostul iubit încă se află în viața lui Onyx. În perioada sărbătorilor de iarnă, artista a trecut printr-o nouă dezamăgire emoțională. Fostul partener a anulat planurile pe care le făcuse pentru a petrece timpul în familie.

”Îmi pare rău că ai reușit să lansezi un album, dar nu ai reușit să petreci Crăciunul cu fiul tău. Închipuie-ți cum ar fi fost să fii aici de Crăciun, când ai lângă tine femeia cu care m-ai înșelat în timpul sarcinii. Distracție plăcută la petrecerea ținută pentru lansarea albumului tău.”

Cântăreața a încetat să-și mai pună speranța în fosta relație și a preferat să se concentreze mai mult asupra carierei sale. Artista a fost tot timpul ocupată cu desfășurarea concertelor la care a avut apariții remarcabile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×