Reclamă

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie uimitoare în Belize. Kate Middleton a optat pentru o rochie lungă, elegantă

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie uimitoare. Kate Middleton și-a schimbat ținuta casual kaki cu o rochie strălucitoare, lungă. Aceasta a fost creată de designerul regal favorit The Vampire’s Wife. Soția Prințului William a purtat-o în a treia zi a călătoriei în Belize.

Publicat: 22 martie 2022, 12:50

Kate, în vârstă de 40 de ani, s-a îmbrăcat cu rochia roz de 2.500 de lire sterline a designerului britanic pentru o recepție de seară, care sărbătorește Jubileul de Platină al Majestății Sale Reginei, pe care a asortat-o cu sandale cu toc argintiu și o geantă clutch cu broderie Maya, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge se află în turneu în Caraibe și au parte de o mulțime de experiențe unice.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie uimitoare în Belize

Ea a asociat rochia din organza modelul Light Sleeper, cu cercei cu aurii cu diamante și un machiaj natural.

The Vampire’s Wife, care a fost lansat de fostul model Suzie Cave în 2014, este renumită pentru rochiile drăguțe asociate cu o doză de glam gotic.

Este îndrăgită de membrii regali, inclusiv de Kate, care a purtat anterior una dintre rochiile mărcii la Dublin în timpul unui tur de o zi în Irlanda în martie 2020.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu un pahar de șampanie în mână, la un eveniment
Kate, în vârstă de 40 de ani, s-a îmbrăcat cu rochia roz de 2.500 de lire sterline / Profimedia Images

Kate Middleton i-a uimit pe toți cu rochia sa, mai ales că cu câteva ore înainte, aceasta a optat pentru o ținută relaxată. Ea a urcat pe cele mai spectaculoase ruine mayașe din Belize alături de Ducele de Cambridge.

Reclamă

Kate Middleton arată impecabil chiar și în ținute casual

Cuplul a vizitat Caracol, vechi de 3.000 de ani, un sit arheologic antic întins, situat la poalele Munților Maya. Acesta e aproape de granița cu Guatemala și a fost obiectivul lor în timpul celei de-a treia zile a turneului.

Kate s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni kaki de 70 de lire sterline de la marca olandeză G-Star RAW. I-a asortat cu un tricou John Lewis alb și pantofi Superga 2750 de 57 de lire sterline.

Pantofii minimali au fost purtați de mama celor trei copii în mai multe ocazii, inclusiv la Back to Nature Garden la Chelsea Flower Show în septembrie 2019. Tricoul a mai fost purtat și el în septembrie 2020.

Dovedindu-se încă o dată a fi fană a modei High Street, Kate a îmbrăcat inițial topul alb când s-a întâlnit cu mai mulți părinți la Londra. Ea i-a ajutat atunci de la egal la egal pentru a profita de rețelele de sprijin în timpul pandemiei de Covid-19.

Kate și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare. Și-a lăsat părul desfăcut, în timp ce a băgat tricoul alb în pantaloni. Ea a combinat ținuta cu o curea maro.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a purtat și el ochelari de soare și o cămașă și pantaloni kaki.

Ce au vizitat Ducii de Cambridge în Belize

Situl vizitat de cuplul este situat adânc în inima Pădurii Naționale Chiquibul din Belize.

Punctul culminant al călătoriei lor a fost șansa de a vedea Caana, sau „Palatul cerului”. Constucția se ridică la 43 de metri înălțime și a fost construit manual.

Pe buzele lui Kate a existat o singură reacție în timp ce privea peisajul care se întindea în fața ei. Când ea și William s-au oprit pentru a admira priveliștea, Ducesa de Cambridge a spus: „Wow”.

Cuplul a fost îndrumat de directorul de arhitectură al țării, Allan Moore. El i-a însoțit în timp ce intrau în câmpul în care se află Palatul Cerului.

El le-a spus: „Este ca și cum privesc interiorul Palatului Buckingham. Aceasta este doar o mică parte din ceea ce avem aici.”

Așezarea inițială datează din anul 400 î.Hr., dezvoltându-se într-un oraș mai prosper până în anul 200 d.Hr. Odată adăpostea 100.000 de oameni. Acesta măsoară 75 mile și este de cinci ori mai mare decât cea mai mare locuință modernă a țării, Belize City.

Numele său derivă din spaniolă și a fost ales datorită drumului de acces în spirală care duce la sit. Domnul Moore le-a arătat Ducilor de Cambridge câteva sculpturi mayașe antice. Cuplul regal a văzut șopârle, pești care ronțăie nuferi și o formă de pisică despre care au aflat că ar fi putut fi un jaguar. Acestea le-au aflat și de la un rezident al zonei junglei din jurul lor.

De asemenea, i-a plimbat într-o zonă în care vechii Maya obișnuiau să joace jocuri cu mingea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×