Reclamă

Regina Elisabeta a organizat o întâlnire la Castelul Windsor, după ce a lipsit de la Ziua Commonwealth-ului. Cum arată în cele mai recente imagini

Regina Elisabeta a organizat o întâlnire la Castelul Windsor, după ce aceasta a lipsit de la Ziua Commonwealth-ului. Majestatea Sa a părut plină de energie în timp ce i-a primit pe cei invitați. Monarhul în vârstă de 95 de ani continuă să-și desfășoare îndatoririle regale.

Publicat: 16 martie 2022, 11:32

Regina Elisabeta își continuă activitățile de la Castelul Windsor după ce a anunțat în mod oficial că va părăsi reședința de la Palatul Buckingham. Monarhul a organizat de această dată o audiență personală și a susținut două întâlniri virtuale cu ambasadorii veniți la Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a organizat o întâlnire la Castelul Windsor

Regina Elisabeta i-a întâmpinat plină de entuziasm pe guvernatorul general al Canadei, Mary Simon și pe soțul său, Whit Fraser la ceai în Oak Room de la Castelul Windsor. Majestatea Sa a părut veselă și plină de energie, în ciuda faptului că s-a recuperat recent după infectarea cu virusul de COVID-19.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina a purtat o rochie cu imprimeu floral, albastră, la care a asortat colierul care a devenit deja o semnătură pentru ea. Perlele superbe i-au accesorizat perfect ținuta. Pe tot parcursul întâlnirii aceasta a părut bine dispusă.

Reclamă

Ulterior aceasta i-a oferit lui Enkhsukh Battumur, ambasadorul Mongoliei, scrisorile sale de încredere. Întâlnirea cu ambasadorul a avut loc online, în ciuda faptului că acesta a fost prezent la Windsor. Majestatea Sa trebuie să stea în continuare cât se poate de ferită din cauza pandemiei.

Imediat după această audiență, monarhul Marii Britanii s-a văzut cu Rukhshona Emomali, ambasadorul Republicii Tadjikistan.

Angajamentele virtuale ale Reginei au avut loc la doar o zi după ce aceasta a renunțat să participe la Ziua Commonwealth-ului. La evenimentul festiv au luat parte ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice. Printre aceștia s-au regăsit Prințul Charles și soția sa, Camilla Ducesa de Cornwall, dar și Ducii de Cambridge.

Reclamă

Motivul pentru care Regina Elisabeta a lipsit de la Ziua Commonwealth-ului

Regina Elisabeta a organizat o întâlnire la Castelul Windsor, după ce aceasta a lipsit de la Ziua Commonwealth-ului.

Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze participarea oficială cu puțin timp înainte de începerea evenimentului. Anunțul oficial a fost făcut de Majestatea Sa. Evenimentul care a sărbătorit unirea celor 54 de națiuni care formează Commonwealth nu s-a bucurat de prezența monarhului Marii Britanii.

”După ce a discutat despre aranjamentele cu Casa Regală, Regina Elisabeta i-a cerut Printului de Wales să o reprezinte pe Majestatea Sa la Serviciul Commonwealth de la Westminster Abbey. Regina va continua cu alte angajamente planificate, inclusiv audiențele personale, în săptămâna ce urmează”

Comunicatul oficial a fost oferit de Palatul Buckingham. Se pare că Prințul Charles preia tot mai multe responsabilități de la mama sa. Sursele externe spun că absența Reginei Elisabeta de la Ziua Commonwealth-ului nu are legătură cu infecția recentă cu COVID-19.

Au existat mai multe discuții în mediul online după ce Regina a fost surprinsă mergând în timp ce se sprijinea de un baston. Monarhul folosește bastonul încă din luna octombrie, scrie publicația People. În ciuda faptului că nu a putut lua parte la evenimentul oficial, aceasta a transmis un mesaj de mulțumire și susținere supușilor săi.

 ”Anul acesta, când sărbătoresc jubileul de platină, îmi oferă o deosebită plăcere să reînnoiesc promisiune pe care am făcut-o în 1947, că viața mea va fi mereu dedicată serviciului public.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×