Reclamă

Ducii de Cambridge au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Kate Middleton a fost impresionată de evenimentele întâmplate recent

Ducii de Cambridge au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Kate Middleton a fost impresionată de evenimentele întâmplate recent. Alături de ea a fost soțul său, Prințul William, care a insistat în timpul discursului său și a punctat că ”suntem toți în spatele vostru” făcând referire la războiul în care se află în prezent Ucraina.

Publicat: 10 martie 2022, 11:59

Pentru vizita oficială, Kate Middleton a ales o ținută elegantă care să se potrivească cu evenimentul la care a participat. Prințul William a optat pentru un costum sobru, dar elegant. Cei doi Duci au dezvăluit pentru cei prezenți că trec la rândul lor printr-o situație dificilă. Cei trei copii ai Cuplului Regal își doresc să știe mai multe despre conflictul din Ucraina. Se pare că Ducii nu știu cum să le explice micuților situația actuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra

Ducii de Cambridge au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Cei doi soți au interacționat cu voluntarii și și-au arătat sprijinul față de problemele prin care trece Ucraina în acest moment. Kate a adus prăjituri cu ciocolată făcute în casă de la Palatul Kensington pentru membrii comunității ucrainene și voluntarii pe care i-a întâlnit.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Cambridge în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un pulover albastru alături de Prințul William în vizită la un centru ucrianean din Londra
Pentru a-și arăta sprijinul, Kate și Prințul William au purtat în piept o mică insignă cu steagul Ucrainei / Profimedia Images

Pentru a-și arăta sprijinul, atât Kate cât și Prințul William au purtat în piept o mică insignă cu steagul Ucrainei. Cuplul Regal a aflat mai multe despre serviciile pe care le oferă Centrul Cultural în această perioadă.

Reclamă

Totodată, aceștia au fost impresionați de donațiile care s-au strâns în urma conflictului armat dintre Rusia și Ucraina, scrie publicația Daily Mail. Publicațiile externe spun că Ducesa de Cambridge a părut vizibil emoționată de ultimele evenimente.

Criza prin care trece Ucraina în prezent nu a putut trece neobservată pentru Familia Regală Britanică. William a părut surprins de conflictul care se petrece în prezent. Ducele de Cambridge le-a precizat voluntarilor că Marea Britanie și restul Europei sunt în spatele Ucrainei și o vor susține pentru a trece peste această perioadă.

”Sunt mult mai obișnuit să văd astfel de conflicte în Africa sau în Asia. Este foarte dificil să înțeleg de ce acest lucru se întâmplă în Europa. Suntem toți în spatele vostru. Cu toate acestea, din multe puncte de vedere, mă simt foarte neputincios.”

Reclamă

Cuplul Regal a oferit mai multe donații și a promis să ajute Centrul Cultural prin oferirea de fonduri și asistență din Fundațiile Caritabile pe care le dețin. Ducii de Cambridge spun că Prințul George și Prințesa Charlotte au fost afectați emoțional de situația actuală din Ucraina. 

Familia Regală Britanică a susținut Ucraina în această perioadă

Ducii de Cambridge au vizitat Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Ei au menționat că se vor implica în sprijinirea fundațiilor. Ducii de Cambridge știu că situația din Ucraina este una delicată. Aceștia își doresc să-i ajute pe cei aflați în nevoie așa cum pot.

Alături de cei de la DEC ( Comitetul de Urgență în Caz de Dezastre) vor încerca să strângă ajutoare umanitare pentru ucraineni. O mulțime de britanici și-au arătat deja sprijinul cu ajutorul donațiilor generoase.

DEC a reușit să strângă mai mult de 120 de milioane de lire sterline, scrie publicația Daily Mail. Regina Elisabeta a făcut la rândul său o ”donație generoasă” pentru Comitetul de Urgență în Caz de Dezastre. Organizația reunește peste 15 societăți caritabile din Marea Britanie și reușește să se mobilizeze rapid pentru a oferi sprijinul celor aflați la nevoie.

Prințul Charles, Ducii de Cambridge și întreaga Familie Regală sunt alături de Ucraina în aceste momente dificile. În prezent, cel puțin două milioane de oameni au fost nevoiți să-și părăsească țara din cauza invaziei rusești.

Președintele Volodymyr Zelensky și soția sa, Olena, au postat un mesaj de mulțumire pentru Familia Regală Britanică și sprijinul e care aceasta l-a acordat încă de la începutul atacurilor rusești pe teritoriul Ucrainei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×