Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au mers împreună în Țara Galilor. Ducesa de Cambridge a impresionat cu ținuta aleasă

Kate Middleton și Prințul William au mers împreună în vizită în Țara Galilor. Ducii de Cambridge s-au reunit după ce au fost nevoiți să petreacă mai mult timp separați. Începutul de an a fost destul de ocupat pentru Cuplul Regal. Luna trecută Prințul William a mers întro vizită oficială în Dubai, în timp ce Kate a petrecut mai multe zile în Danemarca.

Publicat: 2 martie 2022, 12:04

Deși au stat despărțiți pentru mai mult timp, cei doi Duci s-au bucurat să fie din nou împreună. Cuplul Regal a călătorit împreună pentru a celebra Ziua Sfântului David. Sfântul David este patronul Țării Galilor, iar Ducii au putut lua parte la mai multe evenimente festive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William au mers împreună în Țara Galilor

Kate Middleton și Prințul William au avut parte de o primire călduroasă în Țara Galilor. Ducii de Cambridge au fost surprinși în timp ce au vizitat mai multe comunități și au luat parte la o serie de activități locale. Ducesa de Cambridge a fost extrem de apreciată pentru ținuta aleasă.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Cambridge în vizită în Țara Galilor în Galeria Foto!

Kate Middleton cu un buchet de ghiocei alături de Prințul William în timp ce merg împreună în vizită în Țara Galilor
Kate Middleton și Prințul William au avut parte de o primire călduroasă în Țara Galilor / Profimedia Images

Aceasta a purtat o pereche de pantaloni negri și o maletă peste care a asortat un palton verde. Aceasta nu și-a dorit să atragă foarte mult atenția asupra sa, însă admiratorii Casei Regale au observat imediat că Ducesa a reciclat paltonul ales pentru vizita oficială.

Reclamă

Kate Middleton a mai purtat paltonul la mai multe ocazii speciale, printre care la una din slujbele speciale din Ajunul Crăciunului în anu 2015. Cuplul Regal a mers de data aceasta în călătorie fără cei trei copii.

Recent Ducii de Cambridge și-au dus copiii în vizită la Regina Elisabeta, după ce aceasta a finalizat perioada de carantinare din cauza infecției cu COVID-19.

În ciuda faptului că nu au reușit să petreacă foarte mult timp alături de cei trei copii, Ducii au dezvăluit unul din secretele lor de călătorie care îi încântă pe cei mici.

Reclamă

Ce au declarat Ducii de Cambridge despre copiii lor în timpul vizitei oficiale

În timpul vizitei din Țara Galilor admiratorii Cuplului Regal au remarcat faptul că cei trei copii ai Ducilor nu au fost prezenți. Într-una din vizitele făcute în Abergavenny, oamenii adunați să-i întâmpine pe Duci i-au întrebat călduros cu se simt cei trei micuți atunci când părinții lor se află departe.

Prințul William a fost cel care a răspuns întrebărilor. Totodată el a povestit despre o mică tradiție pe care o are cu cei trei copiii atunci când pleacă în vizite oficiale.

Prințul William alături de Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în vacanță în Iordania în fotografia aleasă pentru felicitarea de Crăciun
Imaginea cu familia Ducilor de Cambridge a fost realizată într-una din vacanțele acestora din Iordania / Profimedia Images

”Copiii sunt foarte bine, mulțumim pentru întrebare. Ne întreabă tot timpul unde urmează să plecăm. Avem o mică tradiție în familie de fiecare dată înainte să plecăm undeva le arătamă pe hartă exact locul în care ne vom afla. În felul acesta știu mereu unde ne aflăm, chiar dacă suntem departe de ei”

Ducii de Cambridge s-au bucurat să se întoarcă în Țara Galilor. Cei doi au petrecut mai mult timp în această zonă după ce s-au căsătorit, scrie publicația People. Kate a fost extrem de zâmbitoare. Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce ajuta la plantarea unui copac la Ferma Pant.

Ulterior, ea și William au mers să vadă câteva animale din interiorul fermei. Conform publicațiilor externe, ferma a produs lapte și brânzeturi pentru aproape 20 de ani comunității din care face parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×