Reclamă

Kate Middleton a participat la Ordinul Jartierei. Au trecut 14 ani de când și-a făcut debutul la eveniment în calitate de iubita Prințului William

Apariția de atunci a lui Kate la serviciul regal a fost un semn că a fost acceptată în Familia Regală a Marii Britanii. Acum Kate Middleton a participat la Ordinul Jartierei, iar apariția ei nu a putut trece neobservată.

Publicat: 14 iunie 2022, 12:14 / Actualizat: 15 iunie 2022, 12:41

Ordinul cavaleresc a fost fondat de Regele Edward al III-lea în 1348. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut debutul regal la prestigiosul eveniment în 2008. Atunci ea și Prințul William doar se întâlneau. William a primit, de asemenea, titlul de cavaler al Ordinului Jartierei în acel an. Așa că a fost o ocazie importantă pentru a se face remarcați în public atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a participat la Ordinul Jartierei

Apariția lui Kate la ceremonie a fost un semnal semnificativ că a fost primită în Familia Regală, scrie People.com. Kate și William, care au început să se întâlnească în 2003, s-au cunoscut în timp ce studiau la Universitatea St. Andrews. Ea și William s-au căsătorit la Westminster Abbey trei ani mai târziu, pe 29 aprilie 2011.

În timpul apariției ei din 2008, a fost clar că Kate, care purta un costum cu fustă neagră cu buline și o pălărie asortată pentru eveniment, se simțea deja foarte confortabil cu familia lui William. Ea discuta fericită cu Prințul Harry și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton discută cu Ducesa de Cornwall în trăsură
Ordinul cavaleresc a fost fondat de Regele Edward al III-lea în 1348 / Profimedia Images
Reclamă

Ceremonia Ordinului Jartierei a fost un eveniment constant în relația lor. La mai puțin de două luni de la nunta ei regală, Kate a apărut la eveniment. De data aceasta în trăsură alături de noul ei soț.

Pentru ceremonia din 2011, Kate a purtat o rochie argintie Katherine Hooker și o haină asortată, cu pantofi de piele de căprioară gri și o pălărie asortată.

Și în 2014, Kate, într-o rochie de haină de culoare albastru pastel de Christopher Kane, a radiat alături de William. Prințul a fost surprins zâmbindu-i în timp ce se uita la ea în timpul paradei către Castelul Windsor.

Reclamă

Anul acesta, Kate a sosit la eveniment într-o rochie de un albastru strălucitor de la Alexander McQueen. E designerul care i-a creat și rochia de mireasă și o pălărie asortată de Juliette Botterill.

Kate Middleton are o siluetă de invidiat

De câte ori își face apariția în public, Kate are ținute care nu au cum să fie trecute cu vederea. Soția Prințului William alege cele mai frumoase haine atunci când merge la evenimente. Look-urile ei, nu foarte scumpe, sunt adesea în atenția stiliștilor.

Cu toate acestea, Kate Middleton are o siluetă de invidiat, care îi permite să poate orice fel de ținute își dorește. Ducesa se pricepe la gătit și petrece mult timp cu copiii ei, dar ține mereu cont de alegerile ei culinare.

„Afinitatea lui Kate pentru fulgi de ovăz și fructe de pădure pentru micul dejun este o alegere excelentă pentru un stil de viață activ. Masa îi va oferi explozie de energie pe tot parcursul zilei pentru a-și îndeplini toate angajamentele, inclusiv rutinele regulate de exerciții, mai degrabă decât să consume ceva dulce care poate duce la un accident energetic”, spune un purtător de cuvânt al Familiei Regale.

Indiferent că mănâncă, sushi, salate sau se răsfăță cu pizza cu copiii ei, afinitatea lui Kate pentru alimentele organice îi oferă un nivel optim de nutriție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×