Reclamă

Kate Middleton are cea mai populară dietă din Familia Regală. Ducesa de Cambridge a trebuit să lucreze pentru silueta sa

Kate Middleton are cea mai populară dietă din Familia Regală. Aceasta le-a depășit chiar și pe Meghan Markle și pe Regina Elisabeta, potrivit unor noi cercetări. Ce dietă urmează Ducesa de Cambridge și cum reușește să se mențină în formă.

Publicat: 26 mai 2022, 14:35

Opțiunile de mâncare ale lui Kate Middleton generează 4.600 de căutări pe lună și peste 55.000 de căutări pe an pe tot globul. Dieta ei implică o combinație de alimente sănătoase și hrănitoare, cu câteva răsfățuri culinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cercetarea, realizată de experții în exerciții și nutriție Barbend, a analizat căutările lunare pe Google pentru dietele aparținând membrilor cheie ai Familiei Regale, pentru a descoperi care dintre ele a generat cele mai multe căutări, scrie express.co.uk.

În timp ce dieta lui Kate este în topul căutărilor, obiceiurile de masă ale lui Meghan Markle, ale Reginei și ale lui Grace Kelly au fost, de asemenea, pe primul loc pe listă.

Kate Middleton are cea mai populară dietă din Familia Regală

Un purtător de cuvânt al lui Barbend a comentat despre dieta lui Kate Middleton: „Kate Middleton este renumită în întreaga lume pentru părul ei lucios. Tenul sănătos și, cel mai important, fitness și stilul ei de viață activ. În mod clar, a trebuit să lucreze pentru aceste atribute ca oricine altcineva.

„Oricât de bogat ești, sănătatea și fitness-ul nu îți sunt oferite pe un platou de argint. Este nevoie de muncă și dăruire pentru a-ți menține sănătatea”.

Reclamă

Întrucât Ducesa de Cambridge este un membru regal activ care lucrează, dar este și mamă a trei copii, programul ei e destul de încărcat, mai ales că nu a fost crescută într-o gospodărie regală. Ducesa se pricepe la gătit și petrece mult timp cu copiii ei.

„Afinitatea lui Kate pentru fulgi de ovăz și fructe de pădure pentru micul dejun este o alegere excelentă pentru un stil de viață activ. Masa îi va oferi explozie de energie pe tot parcursul zilei pentru a-și îndeplini toate angajamentele, inclusiv rutinele regulate de exerciții, mai degrabă decât să consume ceva dulce care poate duce la un accident energetic.”

Indiferent ce mănâncă, sushi, salate sau se răsfăță cu pizza cu copiii ei, afinitatea lui Kate pentru alimentele organice, pe care le-a consumat în copilărie, îi oferă un nivel optim de nutriție.

Reclamă

Mic dejun

Potrivit cercetărilor, Ducesa este o mare fană a ovăzului cu ardere lentă. Acestea o mențin plină și cu suficientă energie pentru a participa la evenimentele regale. Poate face mișcare și poate alerga după cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pentru a-și menține silueta de invidiat, Kate combină alimentația hrănitoare și sănătoasă cu un regim de antrenament consistent de alergare. Ovăzul poate fi o sursă excelentă pentru exerciții. El eliberează energie pe parcursul întregului antrenament.

Potrivit Daily Mail, Ducesa este, de asemenea, cunoscută că își face propriile smoothie-uri pline de antioxidanți. Amestecă kale, spirulina, matcha, spanac și afine într-un amestec delicios, ajutând-o să mențină o strălucire naturală și o piele sănătoasă.

Masa de prânz

Continuând cu mâncare bogată în antioxidanți de la micul dejun, Kate preferă alimentele organice la prânz. Consumă cât mai multe ingrediente crude.

Salatele de pepene verde sunt un element de bază al prânzurilor lui Kate, conform Hello Magazine și includ pepene verde suculent amestecat cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta.

Ducesa și cumnata Meghan se bucură de armonie în obiceiurile lor alimentare. Preferința lui Kate de a mânca mai ales alimente vegetariene la prânz, reluând pasiunea lui Meghan pentru alimentele pe bază de plante în timpul săptămânii.

Kebab-urile de legume și curry-ul de linte sunt preferatele lui Kate. Bucătarul Raghu Deora a pregătit mâncărurile delicioase pentru Ducii de Cambridge în turul lor în India.

Masa de seară

În timp ce Kate se ține în mare parte de alimente mai ușoare, pe bază de plante pentru prânz, este cunoscută că se răsfăță cu preparatele tradiționale englezești pentru cină, potrivit scriitoarei regale Katie Nicholl.

În 2010, ea a spus: „Seara își pune în practică hobby-ul de a găti cina preferată a lui William. Puiul fript. Aceasta este ideea lor despre noaptea perfectă”.

Pastele sunt, de asemenea, preferate în casa Ducilor de Cambridge.

În timpul unei vizite la Școala Primară Lavender în 2019, Kate că se gătesc multe paste la ea în familie. „Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească. Cum gătesc pentru ea. Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul amestecă făina, unul pune laptele și untul. Și ei fac salate și alte lucruri.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×