Reclamă

Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu Lilibet. Micuța a împlinit un an

Meghan Markle și Prințul Harry le-au făcut admiratorilor lor un cadou cu totul deosebit. Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu micuța Lilibet. Portretul a marcat împlinirea vârstei de un anișor. Familia Ducilor a sărbătorit momentul cu un picnic la Frogmore Cottage.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 iunie 2022, 11:12

Fotografia superbă a fost făcută în timp ce familia Ducilor de Sussex s-a aflat în Marea Britanie pentru a celebra Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Imaginea adorabilă face deja înconjurul internetului. Se pare că micuța Lilibet l-a moștenit mai mult pe tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu Lilibet

Admiratorii Casei Regale nu au putut să nu remarce asemănarea dintre micuța Lilibet și tatăl său, Prințul Harry. Se pare că sora mai mică a lui Archie are părul roșcat la fel ca Ducele de Sussex. Lilibet a fost fotografiată purtând o rochiță albastră în timp ce se juca pe iarbă.

Vezi mai multe imagini cu familia Ducilor de Sussex în Galeria Foto!

Momentul imortalizat va rămâne o amintire plăcută pentru întreaga familie a Ducilor de Sussex. Conform publicației People, aceștia au organizat o petrecere restrânsă cu prietenii apropiați și câteva rude. Meghan și-a dorit să organizeze pentru fiica sa un picnic în grădină.

Reclamă

Totul a fost pregătit cu atenție la Frogmore Cottage, acolo unde Ducii au stat pe tot parcursul șederii lor în Marea Britanie. Micuța Lilibet a fost toată un zâmbet în timp ce s-a jucat alături de familie.

Misan Harriman, prieten apropiat al Ducilor de Sussex, a luat parte la petrecerea micuței și a surprins imaginea care i-a înduioșat pe oamenii din lumea întreagă.

Conform surselor apropiate ale cuplului, tortul aniversar al micuței a fost creat de Claire Ptak, care s-a ocupat și de tortul de nuntă al Ducilor de Sussex în 2018.

Reclamă

Cum au celebrat Ducii de Sussex aniversarea micuței Lilibet

Strănepoata Reginei Elisabeta a împlinit vârsta de un an pe data de 4 iunie 2022. Cu această ocazie, Ducii de Sussex au publicat prima fotografie aniversară cu Lilibet. În acea perioadă Ducii s-au aflat în Marea Britanie pentru a lua parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Deși mulți s-au așteptat să-i vadă pe copiii Ducilor la evenimentele ținute în cinstea Reginei, aceștia au rămas acasă, departe de agitația la care ar fi putut fi expuși. Sursele apropiate cuplului spun că Meghan și Harry au fost profund atinși de toate urările pe care le-au primit pentru micuța lor.

Se pare că oamenii din lumea întreagă au făcut o mulțime de donații în numele micuței Lilibet pentru World Central Kitchen. Organizația care este foarte apropiată de sufletul Ducilor s-a bucurat de sprijinul oamenilor din întreaga lume. World Central Kitchen este o organizație care se ocupă cu ajutorul umanitar în zonele care trec prin situații de criză.

Ducii de Sussex și-au obișnuit deja admiratorii cu donațiile generoase pe care le fac cu ocazia zilei de naștere a copiilor lor. Meghan și Harry sunt foarte implicați în activități de ajutor umanitar.

Ducii au dovedit întotdeauna că bunăstarea celor din jur este prioritară pentru ei. Aniversara micuței Lilibet le-a adus un nou motiv de fericire atunci când au văzut implicarea celor din jur în activitățile pe care le sprijină și le desfășoară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×